ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

ΚΛΟΙΟΣ. - 4 Απρ 2021 - 8:32
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, η διευθύντρια του CDC είπε ότι είχε την αίσθηση του επικείμενου doo! Γιατί; Τι εννοούσε; Εδώ είναι η συγκεκριμένη ιστορία.

Φαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να έχουν νέα, ακόμα, πιο αιφνίδια πανδημία έτοιμη να κυκλοφορήσει. Εξετάστε τις ακόλουθες πληροφορίες.

Στις αρχές Μαρτίου, το CDC άρχισε να απαιτεί από τους ταξιδιώτες στις Ηνωμένες Πολιτείες από συγκεκριμένες τοποθεσίες στην Αφρική να παρέχουν στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με τον Έμπολα. Αυτή η ενέργεια είναι συνετή και λογική και το κοινό πρέπει να είναι ευγνώμων.

Χθες, επίσης, στο Fox News, ανακοινώθηκε ότι το CDC εργάζεται ήδη σε ένα εμβόλιο για τον Έμπολα. Με βάση προηγούμενες πληροφορίες, αυτό το δελτίο ειδήσεων CDC είναι ψευδές και παραπλανητικό. Το CDC. Για πολύ καιρό, έχει βρει ένα ανεπτυγμένο εμβόλιο για τον Έμπολα. Στην πραγματικότητα, το CDC κατέχει ακόμη και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πολλές πηγές εμπιστευτικών πληροφοριών δηλώνουν ότι ο Έμπολα θα είναι ο δολοφόνος που θα ακολουθήσει το Covid-19.

Γιατί το CDC βγάζει κατάφωρα ψευδείς πληροφορίες; Κάθε Αμερικανός θα πρέπει να είναι πολύ ανήσυχος και να παραμείνει σε εγρήγορση!

Το 2014, το CDC εντάχθηκε στην επιχείρηση απειλής φόβου. Τώρα είναι σαφές ότι το CDC τραγουδά μια διαφορετική μελωδία. Επτά χρόνια πριν από τη δημοσίευση αυτού του παρόντος άρθρου,

Το  CDC  συνέταξε και κυκλοφόρησε ένα σχέδιο δράσης έξι σελίδων σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του Ebola, προειδοποιώντας τα νοσοκομεία των ΗΠΑ: “ τώρα είναι η ώρα να προετοιμαστούν ” Αυτή η αυστηρή προειδοποίηση έρχεται μια εβδομάδα αφότου ο οργανισμός προειδοποίησε ότι η ασθένεια είναι «εκτός ελέγχου», καθώς έχει πλέον αποκαλυφθεί ότι ένας εργαζόμενος στο CDC έχει προσβληθεί από την ασθένεια. Μετά από παρότρυνση του CDC και της κυβέρνησης των ΗΠΑ, οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν δεσμευτεί να επενδύσουν εκατομμύρια στην υγειονομική περίθαλψη στη Λιβερία, όπου η ασθένεια αναμένεται να μαίνεται τουλάχιστον για άλλους 18 μήνες. Πόσο μακριά μπορεί να εξαπλωθεί ο Έμπολα σε 18 μήνες; Συνέχισε να διαβάζεις! Το CDC  εκδόθηκε έξι σελίδες «λίστα ελέγχου» του Έμπολα, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους εργαζομένους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης να διαγνώσουν γρήγορα τους ασθενείς που ενδέχεται να μολυνθούν, έχει επίσης σχεδιαστεί για να δείξει στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας πώς να αναλάβουν δράση για να προστατευθούν από την έκθεση, ξημερώνοντας ορισμένα προστατευτικά εργαλεία και με ορισμένο τρόπο …    

Το CDC ξέρει τι έρχεται και στο Μέρος ΙΙ, θα σας δείξω πώς σκοπεύουν να επωφεληθούν από την κατάρρευσή μας. Γνωρίζουμε για τους παγκοσμιοποιητές τι  σχεδιάζουν χρόνια, δεκαετίες νωρίτερα.

Ο Covid σχεδιάστηκε για να μας κάνει να εγκαταλείψουμε τις ελευθερίες μας, τις δουλειές μας, τις μικρές μας επιχειρήσεις, την πρώτη μας τροποποίηση, την υγεία μας φορώντας ανθυγιεινές μάσκες για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Τώρα οι παγκοσμιοποιητές μας έχουν εκεί που θέλουν.

Μερικοί άνθρωποι έθεσαν νόμιμα την ερώτηση γιατί χρειαζόμασταν ένα σύντομο υποχρεωτικό εμβόλιο για ένα παθογόνο που σκοτώνει μόνο το 2% του πληθυσμού που το προσβάλλει; Γιατί; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση απαντήθηκε σε προηγούμενο έγγραφο. Πριν από τη διαχείριση της δολοφονίας, τα δικαιώματά μας και η ικανότητά μας να υπερασπιστούμε  αυτό που σύντομα θα είναι προφανές σε όσους έχουν τα μάτια, ήταν απαραίτητα γιατί, ετοιμαζόμαστε για εξόντωση και οι παγκοσμιοποιητές επωφελούνται από αυτό.

«Αυτό που έρχεται δεν έρχεται πλέον, είναι ήδη εδώ».

Πολύ περισσότερα θα έρθουν στο Μέρος ΙΙ, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο Έμπολα είναι αερομεταφερόμενος!

thecommonsenseshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…