ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα παιδιά μας φωνάζουν “βοήθεια ” …

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 9 Σεπ 2020 - 21:58

Χαίρεται

Για τα παιδιά μας .. τα παιδιά μας ,να μας ενώσουν ,ενάντια στην “δυτική ” απειλή .Αν είσαι γονιός και δεν βλέπεις που οδήγησες τα πράγματα και δεν πονάς είσαι “πετρωμένος” πλέον ,να χαίρεσαι να υπακούς ..που το παιδί σου εισπνέει διοξείδιο αντί οξυγόνο .

Δοκιμασία που πρέπει να μας φέρει κοντά τον έναν στον άλλον ,να μας ενώσει ,ενάντια στους “δυτικούς ” ,να μας κάνει “Ρωμιούς” πάλι και να μας φέρει κοντά στον Θεό ,να βάλουμε τον Χριστό στο κέντρο και όχι να σκοτωθούμε μεταξύ μας

Σε όλα αυτά που συμβαίνουν και έρχονται ,το χειρότερο είναι ,να βλέπεις τα παιδιά σου φοβισμένα και να μην έχεις τι να τους πεις και να τα δυναμώσεις .
Αντίθετα να τα κάνεις “προβατάκια ” όπως είσαι και εσύ .

Περιμένοντας την έξαρση του κορόνα ιού ,προγραμματισμένη ή όχι ,από την νέα τάξη πραγμάτων ,μέσα στους επόμενους μήνες ..στο παιχνίδι μπήκαν και οι παιδικές ψυχές .

Απογοητευτική εικόνα..
Περιμένοντας να δούμε τα παιδιά μας ,στην τάξη και το προαύλιο φοβισμένα, μασκοφορεμένα ,να τα κυνηγάμε μην πλησιάσουν το ένα το άλλο .
Μας έχουν πείσει ,αλλάζοντας συνέχεια απόψεις ,κάτι δεν πάει καλά ,ας είναι καλά όμως τα “βίντεο “που τους δείχνουν να αυτοδιαψεύδονται συνεχώς

Τα παιδιά μας πληρώνουν τις δικές μας αμαρτίες .. γιατί αυτό μας αξίζει ,επιλέξαμε τους “δυτικούς” και μας έκαναν ,πρόβατα που θα σκοτωθούμε και μεταξύ μας ..

Τα παιδιά μας ,φοβισμένα ,μας κοιτούν ικετευτικά ,πίσω από ένα φίμωτρο και δεν ξέρουν τι να κάνουν και εμείς σαν χαμένοι υπακούμε στα πάντα .
Περιμένοντας τον “Τούρκο” να κάνει ντου σε κάποιο νησί μας .. μαλώνουμε στα κανάλια και τα παιδιά ,δεν ξέρουν τι να κάνουν .

Ο Φόβος κυριαρχεί στις καρδιές των “γονέων ” και νομίζουν ότι με θυμό ,πορείες , επανάσταση ,θα αντισταθούν ..

Όχι Κύριοι ,είσαστε το ίδιο νόμισμα ,θα το επαναλάβω , στην άλλη όψη ,αλαζόνες που θα σκοτωθείτε μεταξύ σας και στην μέση τα παιδιά μας

Αλαζόνες μασκομάχοι ,εναντίον αλαζόνων μασκοφόρων που αναζητάτε δημοσιότητα και προβολή και στην μέση τα φοβισμένα παιδιά ,αυτό είναι κατάντια.

Κύριοι ,αυτό που λείπει από όλους μας είναι η “σοφία του Θεού ” η “φώτιση” να κάνουμε το σωστό ..
Βαδίζουμε στο σκοτάδι αμφότεροι και δυστυχώς αμφότεροι θα πέσουμε στον “βόθρο'” που μας περιμένει ,του μίσους ,της αλληλοκατηγορίας
Από έπαρση και αλαζονεία τυφλωθήκαμε ,αποτύχαμε …

Τελικά από αυτό το χάλι ,μόνο ο Θεός μπορεί να μας ξεμπλέξει και όχι για το χατήρι μας ,εμείς είμαστε άξιοι της μοίρας μας και τις επιλογές μας ,
Βάλε το χέρι σου ,παντοδύναμε ,για τα παιδιά μας Κύριε ,για τα παιδιά μας ..

Καλή φώτιση και αρχή μετάνοιας
Γ.Μ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr