ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα Παράξενα Φαινόμενα στην Περιοχή του Αρδηττού

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 10 Σεπ 2018 - 9:43

Πολλά έχουν λεχθεί κατά το παρελθόν για την οδό Άγρας στο διαδίκτυο, σε βιβλία, άλλα και από στόμα σε στόμα. Τα περισσότερα αφορούν υπερφυσικά φαινόμενα, δρόμους που ξεπηδάνε από το πουθενά ορισμένες ημέρες του χρόνου, οπτασίες, μυστηριώδεις σκιές και αλλόκοτα φώτα στον ουρανό.

Μπορεί αφετηρία του νήματος της νεομυθολογίας που αναπτύχθηκε να αποτελούν τα βιβλία του Γ. Μπαλάνου («Εισβολείς»), όμως οι πραγματικές απαρχές ανάγονται πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω όταν ολόκληρη η περιοχή πλησίον του σταδίου θεωρούνταν ιερή με πολλά ιερά που σήμερα βρίσκονται κάτω από το τσιμέντο της λησμονιάς.
Επισκεπτόμενοι το μέρος και παρατηρήσαμε την ιδιαιτερότητα του χώρου αλλά και την αύρα μυστηρίου που τον διακατέχει. Σημαντικό ρολό σε όλη αυτή την αύρα μυστήριου έχει να κάνει το γεγονός ότι κυριολεκτικά ο δρόμος είναι μεσοτοιχία με το Παναθηναϊκό στάδιο, το οποίο κατά την…

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/09/paraxena-fainomena-stin-periochi-toy-ardittoy.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr