ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΑ ΣΤΕΝΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΣ. - 20 Μαΐ 2017 - 20:15
Loading...

Η Ελλάδα και ο Ευρωπαϊκός προσανατολισμός της ήταν ένα λαμπρά επιχρυσωμένο πρόγραμμα που τράβηξε την προσοχή όλων . Παραμόνευε η «αμαχητί» εγκατάλειψη των παραδόσεων ,των αξιών , της παραγωγής και όσων μας ανάδειξαν σαν Έλληνες . Πρώτα χτύπησαν το ζωτικό κύτταρο της Ελληνικής οικογένειας και όταν χαλάρωσαν οι οικογενειακοί δεσμοί ,χτύπησαν το κεφάλι της κοινότητας καθώς άρπαξαν από τον πρόεδρο του χωριού τη δύναμη που κατείχε και την παραχώρησαν στην περιφέρεια. Η «άσωτη» ζωή ,η έλλειψη τιμωρίας και τα άδεια ταμεία παρέδωσαν φανερά τη διοίκηση της Ελλάδας στα χέρια «άγνωστων ευρωπαίων». Η φύλαξη και η ασφάλεια του χωριού και των συνόρων πέσανε στην θύελλα των «wind of chance», εκείνης της φιλοσοφίας των «απάτριδων ηγετών» που δεν θέλει σύνορα αλλά ασφαλίζουν τις πολυτελείς τους βίλες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σε κάθε βήμα τους έχουν πέντε μυστικούς αστυνόμους να τους φυλάνε . Έδιωξαν τον μόνιμο αστυνόμο του χωριού ,μείωσαν την θητεία, έκλεισαν στρατόπεδα και εξασθένησαν την αποτρεπτική δύναμη του στρατού. Ο αμετακίνητος ιερέας στην εκκλησία του χωριού δέχεται το επόμενο χτύπημα ,διότι 10 βγαίνουν σε σύνταξη και ένας διορίζεται. Μεγάλη επίθεση δέχθηκαν τα αγροτικά προϊόντα , μειώθηκε η αγάπη προς τη γη και όσοι αγαπούσαν τη θάλασσα έλαβαν το δώρο την «απαγόρευσης» της παράκτιας αλιείας από τα μικρά σκάφη αλλά οι ανεμότρατες των εκατομμυρίων και τα πλοία εργοστάσια αρμενίζουν κοσκινίζοντας τον πυθμένα της. Πότισαν με μεγάλα ψέματα ενδεδυμένα την πονηρία της «επιδότησης» των 30 επίχρυσων αργυρίων για να απαξιώσουν κάθε παραγωγική προσπάθεια.

Τα 30 αργύρια σταύρωσαν τον ΧΡΙΣΤΟ και σήμερα αυτά προδίδουν τους Έλληνες .

Διότι ξέχασαν την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια.

Δεθήκαν στο άρμα της Ευρώπης και στον σιωπηλό πόλεμο των ονείρων και δανείων.

Στη σύγχρονη Ελλάδα πολλοί υποθήκευσαν την πατρική τους περιουσία, ποσοστό του μισθού τους και όλα παραδόθηκαν σε τράπεζες ,οι οποίες δίχως τα κατάλληλα αποθέματα χρυσού κόβουν χαρτιά ,άχρηστα χαρτονομίσματα και σου παίρνουν ότι με κόπο και ιδρώτα απόκτησε η οικογένεια σου. Το υψηλό ποσοστό Ελληνικής ιδιοκτησίας χάθηκε και η γη που κρύβει αμύθητους θησαυρούς «δόθηκε προίκα στον γάμο της Ελλάδας με την Ευρώπη».

Η απελπισία, το αδιέξοδο και η ανασφάλεια να προωθείται.

Στα «ανοιχτά ανατολικά σύνορα » ο νοικοκύρης εξομοιώνεται με τον φιλοξενούμενο, πέφτουν τα Θρησκευτικά σύμβολα καθώς ο πρώτος θρησκευτικός ποιμένας «ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ» εμπρός στον ειρηνικό «εισβολέα» που έδωσε 3000- 7000 ευρώ για να περάσει το «ξέφραγο Ευρωπαϊκό αμπέλι » , ο παράνομος βαφτίζεται νόμιμος και ο ντόπιος οφείλει άστεγος ,ανασφάλιστος και άφραγκος να βλέπει το «όνειρο της Ευρώπης» να επιδοτεί τον Αλλοδαπό.

Κάτω τα ΠΙΣΤΕΥΩ και η ΣΗΜΑΙΑ.

Στόχος σας : Σύμμεικτες κοινωνίες και τα μικρά κράτη με υποτελείς κυβερνήσεις.

Το δέσιμο την απελπιστική πολιτική κατάσταση και η ανάμειξη ανομοιογενών στοιχείων σε μια περίοδο «έξαρσης» των εξεγέρσεων, των αυτονομήσεων, των πολεμικών αναμετρήσεων και των διαμελισμό κρατών ,έρχονται στην επιφάνεια πολλά ερωτήματα για την Ελληνική εθνική πορεία και κυριαρχία.

Στην χώρα του Ηλίου χάσαμε το φως της ελπίδας.

Βουβάθηκε η δημοκρατική πολυφωνία των πολιτικών κομμάτων ,διότι φαίνεται ξεκάθαρα το «ίδιο οικονομικό κίνητρο» πίσω από την χρηματοδότηση της δεξιάς και της αριστερής πτέρυγας και οι ιδεολογίες έχασαν την ουσία και τη σημασία τους.

Στον ίδιο αγώνα της επιβίωσης πολλές εκκλησίες προσφέρουν χιλιάδες συσσίτια σε άπορους και οικονομικά ασθενής συμπολίτες μας . Μα αφήνει πνευματικά «άσιτους» το ορθόδοξο ποίμνιο καθώς αφήνει τον «ΧΡΙΣΤΟ» και την στενή οδό του ( «φρέαρ του Ιακώβ», όπου ο Κύριος συναντά την Αγία Φωτεινή (Σαμαρείτιδα) και δια των τσεκουριών μαρτύρησε το 1979 ο πατήρ Φιλούμενος ,μα ΣΤΑΥΡΟ δεν έβγαλε ,ούτε στις απειλές ,ούτε και στο μαρτύριο) , ώστε να πορευθεί την «οικουμενική» οδό (όπου βγάζουμε οικιοθελώς τον ΣΤΑΥΡΟ ). ΑΜΕ στο τεχνητό σκοτάδι, εκεί που όλες οι θρησκείες είναι τμήμα αλήθειας και όχι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η κοινωνία να ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ένα πολιτικό και θρησκευτικό ηγέτη, ένα από μηχανής θεό. Η πολιτική «κάστα» σάπια είναι έτοιμη να παραδοθεί στα χέρια του ΕΝΟΣ ψεύτικου λυτρωτή και η θρησκευτική εξουσία ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ την άνευ όρων παράδοση και ένωση θρησκειών, στο όνομα του ΙΔΙΟΥ ψεύτικου Μεσσία.

Που να στρέψεις την προσοχή σου Έλληνα;

Στο απατηλό Ευρωπαϊκό όνειρο που σε θέλει Ευρωπαίο μα όχι ΈΛΛΗΝΑ

ή στις αναλλοίωτες και διαχρονικές αξίες της Πίστεως και της Πατρίδας;

Στις παραδόσεις που κρατούσαν οι «αγράμματοι» Έλληνες Παππούδες ή εδώ στην φαρδιά οδό της προόδου και την ανάπτυξη των «παραμορφωμένων» συμβούλων ;

Στις προσευχές των ακλόνητων Γιαγιάδων ή εδώ στα άθεα γράμματα;

Στις συμβουλές των Γερόντων ή στις αποφάσεις της κομματικής πειθαρχίας;

ΣΤΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ το πέρασμα μα ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, μην φοβάσαι και ειδικά μην ξεχνάς: Τα αδύνατα των ανθρώπων είναι δυνατά παρά τω ΘΕΩ.

ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ και ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ η απάντηση.

Εκεί που όλοι ερμηνεύουν τη γραφή σύμφωνα με το προσχέδιο των ανθρώπων .

Εκεί που όλοι λαλούν όσα η Νέα Τάξη τους ψιθυρίζει.

Εκεί που καθημερινά ακούς : Για τον Ελληνοτουρκικός πόλεμος και τον διαμελισμό της Πατρίδας, το κλείσιμο των ΣΤΕΝΩΝ για την ΡΩΣΙΑ και περιορισμός του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ στην Μαύρη θάλασσα ,αντίο Μεσόγειος και αφορμή ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ πόλεμος….

Εκεί έρχεται το, «ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΒΙΔΑ Ο ΘΕΟΣ;»

Και ο Ερντογάν ΚΛΕΙΣΕΙ τα ΣΤΕΝΑ για την ΕΥΡΩΠΗ και το Ν.Α.Τ.Ο. ;

Το 2008 τα πολεμικά πλοία των Ευρωπαίων εισήλθαν στην μαύρη θάλασσα ,διότι η ΓΕΩΡΓΙΑ χτύπησε ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ βάση Ρώσων στην Ουσετία. Όταν «ξύπνησε» η Αρκούδα ,έτρεξαν οι «φύλακες» να προστατεύσουν τον παραβάτη της ειρήνης.

Η EUROVISION πριν από λίγα χρόνια έλαβε χώρα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Οι Ευρωπαϊκοί αγώνες στίβου έγιναν πρόσφατα πάλι εκεί στην Κασπία Θάλασσα. Η Ευρώπη των «ανοιχτών συνόρων» ισχύει στα ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ της όρια , εκεί όπου περιμένουν αναρίθμητοι «μη χριστιανοί»(τους χρειάζεσαι για το «οικουμενικό κίνημα» και για την δημιουργία εστιών ανασφάλειας , ώστε να προωθήσεις το χάραγμα με τα ΤΣΙΠ) και περισσεύει κρυμμένος ο ορυκτός πλούτος(που περιμένεις να αρπάξεις). Εκεί ανατολικά αγώνες ,φιλίες , λουλούδια, κλειστά στρατόπεδα, άδεια φυλάκια και εκατομμύρια παράνομα εισερχόμενοι επιδοτούμενοι με οικία και τροφή, με μισθό και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη !!! Τόσο χριστιανικά φέρνεστε σε Μουσουλμάνους (με άγνωστο ποινικό μητρώο)και στους χριστιανούς Ρώσους εκεί στα «ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ» της Πολωνίας και της Εσθονίας τους βαφτίζεις απειλή και στέλνεις στρατιώτες ,άρματα μάχης ,αεροπλάνα και πλοία.

Γιατί η Ευρώπη έχει δύο διαφορετικές πολιτικές επάνω στο θέμα: ΣΥΝΟΡΑ;

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ παιδί μου…..

Κάθισε εις τα δεξιά ΜΟΥ ,έως θέσω τους εχθρούς σου υποπόδιο των ποδών ΣΟΥ.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ ανέλαβε τα γεγονότα και ο ΥΙΟΣ κάθισε στα δεξιά ΤΟΥ.

Η αγάπη τελείωσε, διότι μόνο τη γλώσσα της ΙΣΧΥΟΣ κατανοεί η Νέας Βαβέλ. Συμφέροντα βαρβάρων θα χαλάσουν την συμφωνία.

« Η δε ΤΟΥΡΚΙΑ να συνεργαστεί με τη ΡΩΣΙΑ.»

ΤΑ δε ΣΤΕΝΑ θα κλείσουν για το Ν.Α.Τ.Ο.

Έρχονται όχι το κλάμα αλλά ο οδυρμός της Ευρώπης, διότι δίχως την Τουρκία τέλος στα «ανοιχτά ανατολικά σύνορα», σκοτάδι στις ανατολικές βλέψεις της Κασπίας, μπόρα στις λυκοφιλίες της μαύρης θάλασσας και στα εκεί δορυφορικά κράτη , τα ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ δεν περνάνε στα χέρια των ΝΕΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ εταιριών αλλά πέφτουν σε ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ και ΡΩΣΙΚΕΣ εταιρίες.

Η ΕΛΛΑΣ ΑΜΕΤΟΧΗ του ΠΟΛΕΜΟΥ και στα ΟΡΙΑ των 6 μιλίων.( Θεϊκό Σχέδιο)

Η εικόνα να επιστρέψει στον τοίχο.

Το καντήλι εμπρός από το εικονοστάσι .

Άναψε τη φλόγα που είχε σβήσει.

Μόνο με ΠΡΟΣΕΥΧΗ σώζεται η ΠΑΤΡΙΔΑ .

Μεσονυκτικό, Όρθρος ,Εσπερινός ,Απόδειπνο, Χαιρετισμοί ….

Χτύπα για να ανοίξει η πόρτα, ζήτα και θα λάβεις το δώρημα προς το συμφέρον σου. Τρέχα στα βουνά ,βρες Ορθόδοξο ποιμένα και μίλα στο πετραχήλι του , μα κράτα «αλάργα» και μην ακούς τις σειρήνες του οικουμενικού κινήματος, έπιασαν τις συμπληγάδες πέτρες και σκοτώνουν πνευματικά όσους ανέμελα ,άστοχα, ανέλπιδα και χλιαρά προσεγγίζουν τα «έσχατα» . Οι στάβλοι του Αυγεία πρέπει να καθαρίσουν, ο νέος πύργος της Βαβέλ πρέπει να ξαναπέσει.

ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΕ υπεύθυνε ΑΠΟΣΤΟΛΕ των επτά εκκλησιών της Μικράς Ασίας ξύπνα, το «εν μετάστασει» σου τελειώνει , ανάλαβε το «κενό» των Ορθόδοξων ποιμένων που συντάχτηκαν οικουμενικά, συμπορεύονται μαζί με το « βδελύγμα της ερημώσεως» και προετοίμασαν την άνοδο του αντιπάλου σου. Ο ΕΝΩΧ και ΗΛΙΑΣ έρχονται μαζί σου και η ΠΈΤΡΑ , αυτός ο πιστός λαός θα μείνει ακλόνητη , χτύπα ακόμα και οι άνεμοι υποτάσσονται σε εσένα.

Γαβριήλ Λυκουρίνος

Το Α και το Ω

Αλιεύς

Eistinpolin.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter