ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τεράστιο Διαστημόπλοιο Εντοπίστηκε σε Κρατήρα της Σελήνης (video)

Α.Τ.Ι.Α. ΚΛΟΙΟΣ. - 19 Απρ 2018 - 19:19
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία πολύ σημαντική, πολύ ιδιαίτερη και ίσως μοναδική ανακάλυψη φαίνεται να έκανε ο γνωστός χρήστης του YouTube με την ονομασία Streetcap1. Όπως αναφέρει και η dailystar.co.uk, παρατήρησε

ένα ύποπτο αντικείμενο μέσα σε έναν κρατήρα, το οποίο εντόπισε σε μία φωτογραφία από τις πολλές που εξέταζε, από το διαστημόπλοιο Lunar Orbiter 3.
Αν και μπορεί να φαντάζει ως μία άγρια αξίωση του Streetcap1, δεν παύει να προκαλεί την προσοχή μας, καθώς είναι πασιφανές ότι βλέπουμε ένα γεωμετρικά τέλειο αντικείμενο από το πλάι, το οποίο αν θα μπορούσαμε να το δούμε ολόκληρο και από πάνω θα διαπιστώναμε ότι πρόκειται για έναν ολοστρόγγυλο ιπτάμενο δίσκο. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα, δεν υπάρχει και έτσι θα πρέπει να περιοριστούμε μόνο σε αυτό που βλέπουμε.

Αν δεν πρόκειται για την πλευρική θέαση ενός ιπτάμενου δίσκου, σίγουρα μπορούμε να διακρίνουμε το ξαπλωμένο σώμα ενός τύπου πυραύλου με την μύτη στραμμένη προς τα αριστερά και την στρογγυλή βάση στο πίσω μέρος, όπου βρίσκεται η πρύμνη και πιθανότατα τα προωθητικά συστήματα του αντικειμένου.

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/04/terastio-diastimoploio-entopistike-kratira-selinis.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…