ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τετέλεσται ο τουρισμός: Οι ΗΠΑ εξέδωσαν οδηγία γιατί η κυβέρνηση μιλά για «νησιά στο “κόκκινο” λόγω Covid-19»!

ΥΓΕΙΑ. - 3 Αυγ 2021 - 12:51
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οδηγία αποφυγής της Ελλάδας από τους Αμερικανούς τουρίστες! – Μας κατέταξαν μαζί με κράτη-μπανανίες!

Τα αμερικανικά κρατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ, δηλαδή η αμερικανική κυβέρνηση, βασισμένα στην επιδημιολογική κατάσταση που αναφέρει η ελληνική κυβέρνηση και στις απαγορεύσεις που έχει επιβάλλει σε τουριστικές περιοχές (Μύκονος, Ζάκυνθος) ή ετοιμάζεται να επιβάλλει καθώς θεωρεί ότι βρίσκονται στο «κόκκινο», νησιά όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Πάρος, η Σαντορίνη κλπ, εξέδωσαν οδηγία με την οποία αποτρέπουν τους Αμερικανούς πολίτες να ταξιδεύουν  στην Ελλάδα!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, βάσει τον όσων δημοσιοποιεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη τοποθέτησε την Ελλάδα στο «Επίπεδο 4» με την προτροπή «Αποφύγετε το ταξίδι»!

Το κτύπημα στον ελληνικό τουρισμό είναι κάτι παραπάνω από καίριο αφού αρχές Αυγούστου «τελειώνει» την σεζόν για τους Αμερικανούς τουρίστες οι οποίοι δεν πρόκειται να έρθουν πλέον για το 2021 στην Ελλάδα με ότι συνεπάγεται αυτό πλέον για την απώλεια τουριστικού συναλλάγματος.

Γιατί; Γιατί η κυβέρνηση για λόγους που είναι σαφώς ανεξήγητοι και σίγουρα σχετίζονται με την ανάγκη να «καταναλωθούν» τα εμβόλια που έχει αγοράσει η χώρα από Pfizer/BioNTech και Μoderna (τα άλλα δύο εμβόλια της AstraZeneca και της J&J έχουν απαγορευθεί), τερατολογεί και ψευδολογεί καθημερινά με την μετάλλαξη Δέλτα που είναι επιπέδου ελαφράς γρίπης!

Και ιδού τα αποτελέσματα: Οι ΗΠΑ εξέδωσαν οδηγία να μην έρχονται στην Ελλάδα οι Αμερικανοί τουρίστες!

Για ποιες άλλες χώρες εξέδωσαν οδηγία; Κρατηθείτε: Για την Λιβύη, την Ανδόρα, τον Άγιο Βαρθολομαίο, το Λεσότο, την Μαρτινίκα, το Νησί Μαν και το Κουρασάο! Χώρες που υπάρχουν μόνο ως… σφραγίδα!

Αυτό και αν είναι επιτυχία για την κυβέρνηση!

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr