ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τι Αποκαλύπτει Χρονοταξιδιώτης Για τους Εξωγήινους που Έρχονται

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 2 Μάι 2018 - 20:54

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είναι από το μέλλον έρχεται και αποκαλύπτει απίστευτα και εξωφρενικά -για πολλούς- πράγματα, τα οποία έχουν ήδη αρχίσει και προκαλούν.

Το όνομα του αυτοαποκαλούμενου χρονοταξιδιώτη είναι Noah (Νώε) και εκπλήσσει τους πάντες λέγοντας πως έρχεται από το όχι και τόσο μακρινό 2030.

Εκείνο, όμως, που σοκάρει δεν μόνο αυτός ο ισχυρισμός ότι μπορεί να ταξιδεύει μέσα στον χρόνο. Καθώς, δεν είναι ο πρώτος που το λέει -και ενδεχομένως ούτε ο τελευταίος – αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει ξεσπάσει «επιδημία» από ανθρώπους με ανάλογους ισχυρισμούς.

Εκεί, λοιπόν, που επικεντρώνεται το ενδιαφέρον όλων, όπως αναφέρει και η έγκυρη dailystar.co.uk, η express.co.uk, αλλά και πολλά άλλα μεγάλα και συντηρητικά sites, είναι στην αναφορά του για …

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/05/apokalyptei-chronotaxidiotis-toys-exogiinoys-erchontai.html#

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr