ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τι είπαν στο Λος Άντζελες για τους «εξωγήινους» – Για ποιο πράγμα προετοιμάζουν τους ανθρώπους (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 28 Μάι 2018 - 22:30

Πόσοι γνωρίζετε το 4ο σενάριο;

Μια είδηση που για πολλούς πέρασε στα ψιλά γράμματα έρχεται να βάλει ξανά φωτιά στις θεωρίες ύπαρξης άλλων πλασμάτων εκτός των ανθρώπινων ή τέλος πάντων των γήινων.

Όπως, ενδεχόμενα, διαβάσατε νωρίτερα, στο Λος Άντζελες διοργανώθηκε σεμινάριο από γλωσσολόγους και άλλους επιστήμονες, με θέμα «Η γλώσσα στον Κόσμο».

Τα βασικά ερωτήματα του σεμιναρίου ήταν:

«Αν υπάρχουν εξωγήινοι και αν ποτέ έλθουν σε επαφή μαζί μας, ποιά γλώσσα άραγε θα μιλούν (αν μιλούν) και κατά πόσο αυτή θα μοιάζει με τις ανθρώπινες, άρα θα είναι κατανοητή;».

Στην πρωτοβουλία, την οποία είχε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός METI (Messaging Extraterrestrial Intelligence), συμμετείχε και ο διάσημος γλωσσολόγος του ΜΙΤ Νόαμ Τσόμσκι.

Γνωστοί δηλαδή επιστήμονες και γλωσσολόγοι, όχι «συνωμοσιολόγοι».

Ένα βασικό ερώτημα που ζητά απάντηση, είναι κατά πόσο η γλώσσα είναι «καθολική» όχι απλώς στη Γη αλλά στο σύμπαν. Με άλλα λόγια, αν η γλώσσα έχει μια εγγενή δομή, που θα έχει αναπαραχθεί και σε εξωγήινους πολιτισμούς. Αν ναι, τότε οι εξωγήινοι θα μπορούν να διαβάσουν κάποιο μήνυμα που στέλνεται από τη Γη ή, αντίστροφα, οι κάτοικοι της Γης έχουν μια ελπίδα να καταλάβουν κάποιο εξωγήινο μήνυμα.

Το δικό μας ερώτημα είναι: Μας προετοιμάζουν για κάτι; Ίσως για επικοινωνία ή ακόμα και για επαφή με κάποιους;

Το σίγουρο είναι ένα: Αυτό που παρουσιάζεται σήμερα ως επιστήμη ασχολείται επίσημα με το θέμα ύπαρξης «εξωγήινων».

Η μυθιστορία της γης μιλά για άλλα πλάσματα, τα οποία έζησαν ανάμεσα στους ανθρώπους ή τους κυβέρνησαν και δεν ήταν μόνο αγάλματα αλλά «ζωντανές» υπάρξεις.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ ( Jean – Claude Juncker ) είχει αποκαλύψει σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ότι συνομιλεί και είναι σε επαφή με ηγέτες άλλων πλανητών οι οποίοι, μάλιστα, είναι εξαιρετικά ανήσυχοι για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Δείτε τον και θυμηθείτε ή, όσοι δεν ξέρετε, παρακολουθήστε τι είναι το τέταρτο σενάριο!

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr