ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τι ετοιμάζουν; Τον Φαραώ Ραμσή Ε΄ «ανέστησε» ο ΠΟΥ για να κάνει προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων – Έρχεται νέα «πανδημία»;

ΥΓΕΙΑ. - 9 Απρ 2023 - 8:05
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Περίεργη ανάρτηση του διεθνούς Οργανισμού

Τον Ραμσή Ε΄ τον 4ο φαραώ της 20ής δυναστείας της Αιγύπτου, «ανέστησε ο ΠΟΥ προκειμένου να επαναφέρει στη δημοσιότητα την ευλογιά και τα εμβόλια που οδήγησαν στην εξάλειψή  της στη δεκαετία του ΄80.

Απώτερος στόχος πιθανότατα η διαρκής προπαγάνδα του ΠΟΥ για νέα εμβόλια αλλά και για να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες προκειμένου να θέσει σε εφαρμογή την συμφωνία γνωστή ως    «zero draft» μέσω της οποίας οι  194 χώρες μέλη του ΠΟΥ ουσιαστικά παραχωρούν εθνική κυριαρχία στις ντιρεκτίβες του Οργανισμού σε περίπτωση μιας νέας πανδημίας.

Η πρώτη διεθνής συνθήκη για τους κανόνες υγείας (IHR) υπογράφηκε το 2005. Τώρα ο ΠΟΥ πιέζει προκειμένου να συμπεριλάβει στην συνθήκη αυτή νέες προβλέψεις και να αποκτήσει τη δυνατότητα να τις επιβάλλει στα κράτη μέλη του μόλις η νέα πανδημία κτυπήσει.

Έτσι επιστράτευσε τον Ραμσή τον Ε΄ προκειμένου να πείσει το γενικό πληθυσμό πόσο καλά είναι τα εμβόλια.

Με τη διαφορά ότι μπορεί η ευλογιά να εξαλείφθηκε   με το εμβόλιο, η σημερινή κατάσταση όμως τίποτα δεν έχει κοινό με τα τότε δεδομένα, ούτε και τα σημερινά σκευάσματα mRNA με τα τότε εμβόλια.

Φυσικά ο ΠΟΥ ήταν προσεκτικός. Επικεντρώθηκε μόνο στο εμβόλιο της ευλογιάς χωρίς να κάνει την οποιαδήποτε νύξη για οτιδήποτε άλλο, γνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα έφερνε αντιδράσεις. Το «μήνυμα» όμως το πέρασε.

Οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν ανάλογες

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr