ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τι θα κάνει η Πολεμική Αεροπορία με τα UAV’s της Τουρκίας

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 1 Νοέ 2018 - 9:06
Loading...

“Αν χρειαστεί και το κανόνι να σκοτώσει το κουνούπι, γιατί έχει γίνει τόσο ενοχλητικό θα γίνει και με αυτόν τον τρόπο.” ήταν η ξεκάθαρη προειδοποίηση του Αρχηγού ΓΕΑ, προς τη γείτονα αναφορικά με την δραστηριότητα των Τουρκικών UAV’s.

Σε κάθε περίπτωση ο αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου προέκρινε με ξεκάθαρο τρόπο την τακτική που ακολουθείται στην παρούσα φάση: “Yπάρχουν θεσμοθετημένοι κανόνες εμπλοκής. Δεν μπορώ αυτή τη

στιγμή και δεν μου επιτρέπεται, να αναλυθούν. Είναι θεσμοθετημένοι και από εκεί και πέρα, εάν χρειαστεί, όποτε χρειαστεί αποδεσμεύονται. Κάποιος στρατηγός είπε το να σκοτώσω κουνούπι με κανόνι δεν είναι cost effective. Αλλά εάν χρειαστεί θα γίνει.Αν χρειαστεί και το κανόνι να σκοτώσει το κουνούπι, γιατί έχει γίνει τόσο ενοχλητικό θα γίνει και με αυτόν τον τρόπο.Η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί είναι με τα υπάρχοντα μέσα. Δεν είναι τα δικά μου λόγια. Είναι ανθρώπων που τα είπαν πολλά χρόνια πριν και τους έφαγε το μπαρούτι στα πεδία των μαχών. Θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα με ότι έχεις εκείνη τη στιγμή.”

Όμως ξεκαθάρισε: Αυτό που βλεπουμε στατιστικα από το 1974 ειναι δημιουργία ιχνων και αμφισβητησης. Δεν θα επιτρεψουμε αυτη την αμφισβητηση. το εχω πει και ως αρχηγος ατα και ως αρχηγος γεα. η τελευταία προσγείωση θα είναι πάντα δική μας.
onalert.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter