ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ !! – ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 20 Δεκ 2019 - 21:05
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Στο προσκήνιο πάλι, ο αιρετικός δεσπότης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος. Δεν μπορεί να αντέξει την ευωδία ενός Ορθοδόξου ποιμένος, στην δική του επικράτεια!

Ο λόγος πάλι για τον π. Ιωάννη Καρασακαλίδη.

Και νέα φυλάκιση, νέες συκοφαντίες, στημένες καταστάσεις ενός ραδιούργου, αμφιβόλου εθνικής προελεύσεως φεουδάρχου-δεσπότη! Τώρα Τούρκος είναι, Εβραίος είναι, αυτός ξέρει! Μια στημένη μασονική μαριονέτα σε ένα ευαίσθητο εθνικό χώρο που τον έχουν για πώληση οι Εθνοπροδότες.

Το έγκλημα του π. Ιωάννη, ασυγχώρητο για τους κατηγόρους του, είναι που έκανε πνευματικό έργο άξιο επαίνου, και που αρνήθηκε να θεωρεί Εκκλησιαστική κεφαλή του, ένα αιρετικό!

Στόχος του Ανθίμου, είναι να τον εκδιώξει από εκεί, διότι τα δαιμόνια του, δεν ανέχονται να συζούν με αγγέλους.

Αντιποίηση αρχής η νέα κατηγορία. Το βρήκαμε τώρα, έχουν πάντοτε τις νεοταξίτες, εκφράσεις-αιτιολογίες έτοιμες για να σταματήσουν το έργο των αληθινών.

Ο π. Ιωάννης πρόσφατα χειροτονήθηκε μητροπολίτης, στην Αρχιεπισκοπή του Μητροπολίτη Φιλοθέου, Λιτής και Ρεγγίνης στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης. Μία παράταξη του πατρώου εορτολογίου, που έχει αναγνωρισμένα μυστήρια από το κράτος.

Γνωρίζω προσωπικά τον Μητροπολίτη Φιλόθεο. Η ταπείνωση και η αγιότητα αυτού του Ιεράρχη είναι μοναδική στην θέση που βρίσκεται, από κάθε άλλον. Εκατό δεσποτάδες του νέου, δεν κάνουν τον Φιλόθεο.

Ο Άνθιμος, διεκήρυττε ότι είχε καθαιρέσει εδώ και καιρό τον π. Ιωάννη, ενώ ψεύδονταν και μόλις έμαθε ότι θα χειροτονηθεί Επίσκοπος, συγκάλεσαν Σύνοδο οι του νέου, οι αιρετικοί, και τον καθαίρεσαν με τη βούλα τους για να έχουν άλλοθι, στα επόμενα έργα τους εναντίον του.

Στις καθαιρέσεις των αιρετικών, πόσο μάλλον δη, των Οικουμενιστών-μασόνων, δεν συναινεί φυσικά το Άγιο Πνεύμα.

Η Ιεροσύνη δεν καθαιρείται, παραμένει ανεξίτηλη στον Ιερέα και μόνο παύσής Ιερουργίας και καθηκόντων μπορεί να συμβεί, όταν όμως συντρέχουν αξιόποινα παραπτώματα.

Το πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως είχε καθαιρέσει για ηθικούς λόγους έναν Ιερέα. Αυτός πήγε και εντάχθηκε στην παπική Εκκλησία του Βατικανού, και μας ήρθε πεσκέσι στην Ελλάδα ως ψευτοπαπικός Ιερέας. Ζήτησε έναν Ορθόδοξο ναό στην Καλαμάτα από τον εκεί δεσπότη Χρυσόστομο. Άλλος εκεί μασόνος γκάγκστερ, μόνο να τον δεις, θα πεις τώρα αυτός μπράβος είναι ή παπάς! Του τον παραχώρησε φυσικά τον ναό, ενώ γνώριζε με ποιον είχε να κάνει.

Τώρα αλήθεια το λέτε, είναι αυτοί Χριστιανοί;

Έχουν μίσος απύθμενο για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς του πατρώου. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι παράνομοι, κατέχουν την κεντρική διοίκηση της Εκκλησίας από το 1924 αντικανονικά και ελέγχονται από την ελάχιστη συνείδηση που τους απέμεινε. Για να κρατήσουν τα ινία της πρέπει συνεχώς να ψεύδονται στον κόσμο, να συκοφαντούν και να εκδιώκουν.

Πριν δύο μέρες έκλεισαν τον ναό και το πνευματικό κέντρο, που έχτισαν με πολύ κόπο και χρήματα τα λίγα πιστά πνευματικοπαίδια του π. Ιωάννη στην Αλεξανδρούπολη.

Παράνομα τζαμιά να λειτουργούν, Ιεχωβάδες και σατανιστές να έχουν τους ναούς τους και οι χριστιανοί να εκδιώκονται από υποτιθέμενους χριστιανούς!

Η εποχή των κατακομβών ξανάρχεται. Όχι για πολύ όμως. Η οργή του Κυρίου θα τους προλάβει, μα με μαχαίρι Ισλαμιστή, μα με καρκίνο, μα με σεισμό, πνιγμό καταποντισμό, πάντως τελειώνουν τα ψωμιά τους.

Να σας θυμίσω ότι ο Άνθιμος υπέγραψε και επέβαλε εν παντί τρόπω στην ιερά μητρόπολη Θεσσαλονίκης να δημιουργηθεί αμιγώς τμήμα Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογική σχολή του Α.Π.Θ. όπου οι φοιτητές της Θεολογίας θα διδάσκονται από την μια για τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας και από την άλλη για τον ψευτοπροφήτη του Ισλάμ Μωάμεθ.

Διακηρύττει επίσης ότι ο Επίσκοπος είναι υπέρ άνω των Ιερών Κανόνων. Παπική δεοντολογία!

Όλοι οι άλλοι αιρετικοί να τυγχάνουν της σκέπης της αγαπολογίας και οι Ορθόδοξοι των Πατρώων παραδόσεων να μπαίνουν φυλακή!

Ο Θεός κρατά την Ελλάδα και την Ορθοδοξία έστω και λαβωμένη, για τον αγώνα που έκαναν οι προπαπούδες μας ενάντια σε αυτούς που πήραν την εξουσία της Εκκλησίας. Αγώνα που συνέχισαν να κάνουν διαχρονικά πολλοί που αποτειχίστηκαν και εκδιώχθηκαν, όπως ο π. Χρυσόστομος Σπύρου, μαζί με όλες τις μοναχές της μονής τους, στις Σπέτσες το 1980. Και στον νυν καιρό ο π. Ιωάννης.

θα κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα, αφού σε λίγο χρόνο ο Θεός θα τα αλλάξει όλα στην Εκκλησία.

Όλοι θα γυρίσουν με το πάτριο-Ορθόδοξο εορτολόγιο, αφού το πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως θα περιέλθει στα χέρια των Ρώσων, για κάποιους μήνες. Και ο πατριάρχης Βαρθολομαίος θα πάει στην κόλαση, επιλογή των έργων του είναι, αξιομισθία και όχι ευχή μας.

Στην αρχή αναγκαστικά, λόγω τρεχόντων γεωπολιτικών καταστάσεων στην Πόλη, κατόπιν Συνοδικά θα αποκατασταθεί η Ορθοδοξία, καθώς θα καταδικαστούν οι αιρετικοί Οικουμενιστές.

Μέχρι τότε φεύγετε από τους αιρετικούς Οικουμενιστές και όχι από την Εκκλησία.

Ο αληθινός χριστιανός δεν εκδιώκει, αλλά εκδιώκεται, σημάδι ότι είναι πραγματικά δούλος και μιμητής του Χριστού.

«Εάν κάποιος σας επισκέπτεται ως διδάσκαλος και δεν φέρει την διδαχή του Χριστού, μην τον δέχεστε στο σπίτι σας και μήτε χαίρετε να του λέτε, διότι εκείνος που τον χαιρετά γίνεται συμμέτοχος των πονηρών έργων του». Β΄Ιωάννου 9-11.

ta.moysis@gmail.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…