Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add triklopodia.gr on GoogleΕνημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE
Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!
© 2009 - 2023 Triklopodia.gr
Υπαρχουν πληροφορίες από τις ΗΠΑ, που εχθές μετέδωσε και το pronews, αλλα και ο Γιαννης Κουντούρης στο greeknews on demand ότι την επιστολή την έγραψε αλλος και αλλος υπέγραψε και αυτό το σχεδίασε η ομαδα αυτή που κυβερναει τις ΗΠΑ και αποτελείται από τον Ομπαμα, την Καμαλα Χαρις, την Πελόζη και την Χίλαρυ Κλίντον και ότι προωθούν την Χίλαρυ για να λαβει το χρίσμα και θα φανεί στο συνέδριο. Σήμερα μετέδωσε το greeknews on demand, επικαλούμενο πηγές στις ΗΠΑ, ότι τον Μπαιντεν τον έχουν σκοτώσει. Από τη σατανική ομαδα που κυβερναει τις ΗΠΑ, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς και ο Μπαιντεν όταν ήταν καλα στην ίδια ομαδα ανήκε