ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Του Καθηγητή Δρ.Γ.Ζουγανέλη : Το προσύμφωνο για τη Χάγη “υπέγραψε” ο Μητσοτάκης στο Βερολίνο. Τον κάρφωσαν οι Τούρκοι!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. - 10 Σεπ 2020 - 19:12

Ο Μητσοτάκης δημοσίευσε άρθρο για την τουρκική επιθετικότητα στις εφημερίδες TheTimes, FrankfurterAllgemeineZeitung και LeMonde, στο οποίο φανέρωσε πως η Ελλάδα είχε καταλήξει σε «έγγραφη συμφωνία» με την Τουρκία μετά από μεσολάβηση του Βερολίνου, χωρίς να αποκαλύπτει πότε και τι ακριβώς συμφώνησαν! Το αποτέλεσμα ήταν όπως είπε, να αποσυρθεί στο τέλος η Τουρκία, αποκαλύπτοντας ανεπίσημες αλλά απόρρητες συζητήσεις.

Στη συνέχεια πρόσθεσε (διαβάστε το κείμενο μέσα στη φωτογραφία)

Οτι κάνει ο Ερντογάν κατά της Ελλάδας θα το κάνει στο διάστημα που η χώρα μας σταδιακά θα εξοπλίζεταιΣε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να πετύχει και ένα καλό προσύμφωνο για τη Χάγη.

Το συμπέρασμα μου απο τα λεγόμενα Μητσοτάκη είναι, πως στο Βερολίνο “υπέγραψε” το προσύμφωνο για τη Χάγηόπως έκανε ο πατέρας του, που υπέγραφε προσύμφωνα με τους Τούρκους και χάριζε Αιγαίο με 6νμ χωρικά ύδατα (βιβλίο Λάμπρου Παπαντωνίου). Οι Τούρκοι με τόσο εύκολο αντίπαλο θέλησαν κάτι παραπάνω και στο τέλος την κοπάνησαν.

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΟΜΙΛΗΣΕΝ

Αν ο Μητσοτάκης έχει υπογράψει το προσύμφωνο για Χάγηδεν μπορεί να ανακηρύξει 12 νμ χωρικά ύδατα στο Αιγαίο ούτε να οριοθετήσει ΑΟΖ δεξιά του 28ου μεσημβρινού ούτε να οριοθετήσει ΑΟΖ με ΚύπροΑυτό σημαίνει σχέδιο καλά οργανωμένο και σε βήματαΕκανε ότι του είπαν οι Τούρκοι με την Αίγυπτο και τώρα αγοράζει όπλα 10 δις ευρώ που για μικρό διάστημα μόνο μπορούν να αντιμετωπίσουν την συνεχώς αυξανόμενη υπεροπλία της Τουρκίαςίσα – ίσα να κερδίσει χρόνο να μοιράσει σε φίλους τα 72 δις ευρώ απο το ΕΚΠΑΜετά καπνός… δικηγόρο offshore έχει τον Δημητριάδη που κατοικεί μέσα στο Μαξίμουανηψιό τουάτομο εμπιστοσύνης.ΤΟΥΡΚΙΑ

Η οικονομική κατάσταση της Τουρκίας δεν αφήνει χρονικά περιθώρια στον Ερντογάν για να υπογράψει προσύμφωνο για Χάγη ακόμη και με τον Μητσοτάκη και να περιμένει την εκδίκαση στο δικαστήριο της ΧάγηςΘέλει κάτι άμεσαγιατί άλλη εκλογή δεν θα δεί και το ξέρει.

Η Ελλάδα είναι όπως τότε με τη ΚύπροΟβίδες και συστήματα αεράμυνας πήγαν στην Σαουδική Αραβίαβόμβες είναι εκτός του ορίου χρήσης τους και οι φρεγάτες είναι μισού αιώνα εκτός απο τα υποβρύχια U214 που δεν έχουν τορπίλες βαρέως τύπουΜιλάμε για πλιάτσικοασυδοσία και μαύρο χάλι στις ΕΔ, μη λησμονώντας τα εξοπλιστικάΟ Μητσοτάκης ένα χρόνο δεν είδε τίποταΟ κορώνας του έδωσε την ευκαιρία για να αυξήσει το χρέος/ΑΕΠΠαράλληλα ο εκτουρκισμός της χώρας μας προχωράει ενώ ο κορώνας έχει οδηγήσει τον κόσμο χάρη σε μια επιτροπή ασχέτων σε μια κατάσταση φόβου για να μην αντιδράει σε ότι γίνεταιδιαδηλώσεις απαγορεύονται κοκ.

ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

ΝΑΤΟ και ΕΕ δεν θα επηρεάσουν τον Ερντογάναφού ξέρει πως με τη  πολιτική που ασκεί δεν έχει μέλλον με αυτούς τους οργανισμούςΠοιός εμπιστεύεται έναν εκβιαστήΣυνεπώς η Ελλάδα δεν πρέπει να βασίζεται σε αυτό και να ονειροβατεί, μέχρι ο Ερντογάν να πάψει να είναι πρόεδροςΗ Τουρκία ελπίζει μόνο στη στήριξη κάποιων του Αραβικού κόσμουάρα θα παίξει στη Λιβύη υποχρεωτικάΠριν το κάνει αυτό όμως η Ελλάδα είναι μια καλή αρχή για αυτήνΟ Μητσοτάκης είναι ότι πρέπει.

Μερικά Ελληνικά νησιά να πάρει η Τουρκία και το παιγνίδι τελείωσε για τις εκλογές στη ΤουρκίαΜετά ο Ερντογάν θα κάνει το καλό παιδί και ο Trump θα συμφωνήσει. Δεν έχει άλλη λύση ο Ερντογάν γιατί θα φανεί ως γρανάζι άλλων.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ “ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ” ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Τις υποχωρήσεις στις οποίες συμφωνεί ο Μητσοτάκης σταδιακά απέναντι στους Τούρκους τις αποδίδει σε απαιτήσεις άλλων π.χστο ΝΑΤΟ και στη ΓερμανίαΤο κόλπο αυτό έχει παλιώσει. Το χρησιμοποίησαν και άλλοι στα μνημόνια κλπ.

Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να απαιτεί περιορισμό υπαρχόντων κυριαρχικών δικαιωμάτωνΟ Μητσοτάκης όμως έχει κάθε λόγο να ρίχνει τα πάντα στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ για να κρύβει αυτό που κάνει.

Βιογραφικό εδώ

https://drive.google.com/file/d/1Y6iPI6bT1nW216H7TYH0TlvmWoxQaKN/view

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr