ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ δεν συμμέτεχει στο συλλαλλητήριο της 13ης Μαΐου στο Σύνταγμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 9 Μαΐ 2018 - 8:11
Loading...

Ο Πρόεδρος του κόμματος Ελληνικό Όραμα κ. Αναστάσιος Τσανεκλίδης έκανε την παρακάτω δήλωση αναφορικά με το συλλαλητήριο της 13ης Μαΐου: » Ελληνίδες και Έλληνες το Ελληνικό Όραμα από το 2012 συμμετέχει με τα κινήματα της πλατείας Συντάγματος στον αντιμνημονιακό αγώνα όταν κάποιοι άλλοι «πατριωτικοί φορείς » ήταν απόντες!

Όταν δεχόμασταν τόνους τα χημικά κάποιοι άλλοι «πατριωτικοί φορείς» ζούσαν την νιρβάνα τους σφυρίζοντας αδιάφορα! Όμως το Ελληνικό Όραμα συνέχιζε τον αδιαπραγμάτευτο αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας μας από τα μνημόνια και τους δοσίλογους πολιτικούς που ψήφιζαν και συνεχίζουν να ψηφίζουν ανερυθρίαστα όλα τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους με τα δύο χέρια ψηλά!

Το Ελληνικό Όραμα συμμετείχε στα δύο συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα δίχως θόρυβο ,συνεντεύξεις και μέσα μαζικής επικοινωνίας (αφού έτσι κι αλλιώς είμαστε αποκλεισμένοι) και τυμπανοκρουσίες όπως όφειλε η χρονική στιγμή και το μεγάλο θέμα της Μακεδονίας μας.

Στο συλλαλητήριο της 13ης Μαΐου το Ελληνικό Όραμα δεν θα συμμετέχει γιατί ο Ελληνικός λαός με την μεγαλειώδη παρουσία στα δύο προηγούμενα έδωσε τις απαντήσεις στους πολιτικούς και τους «βόρειους γείτονες» και πλέον η κυβέρνηση αλλά και η αντιπολίτευση οφείλουν να λειτουργήσουν και να ενεργήσουν πατριωτικά με οδηγό το εθνικό συμφέρον της πατρίδας μας».

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter