• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

99 φορές με ΚΥΡΩΣΕΙΣ ( βλ. πόλεμο) και μια με την πένα. ΑΝΟΙΓΟΥΝ οι Ασκοί του ΑΙΟΛΟΥ.ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΒΑΡΔΑΚΑΣ
0
99 φορές με ΚΥΡΩΣΕΙΣ ( βλ. πόλεμο) και μια με την πένα. ΑΝΟΙΓΟΥΝ οι Ασκοί του ΑΙΟΛΟΥ.ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

” Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέναν μα δέν θα μπορούν. 99 φορές με τον πόλεμο και μια με την πένα “ είπε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν, και σήμερα οι ΄Αγγελοι τρέχουν να σφίξουν τα μπουλόνια της περιστροφής του πλανήτη της γης αλλά οι άνθρωποι τα ξεβιδώνουν πάλι. 

Ότι και να κάνουν μέχρι της συντέλειας των αιώνων θα διασαλπίζεται το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

2018 του ΜΑΓΙΟΥ και σημειώθηκαν τα πρώτα γεωπολιτικά ρίχτερ. 

ΠΡΙΝ αρχίσουν να ρίχνουν πυραυλάκια με πυρηνική γόμωση θα ρίχνουν κυρώσεις ο ένας στο άλλον  και ήδη γίνεται. 

« Ο Τραμπ το ανακοίνωσε: Οι ΗΠΑ αποχωρούν από τη συμφωνία για το Ιράν»  

Οι ΗΠΑ δεν θα είναι όμηροι σε πυρηνικό εκβιασμό 

Όποιο έθνος βοηθήσει το Ιράν θα έχει τις ίδιες κυρώσεις 

Υπέγραψε την επαναφορά των κυρώσεων στο υψηλότερο επίπεδο 

Κοινή δήλωση Μακρόν, Μέρκελ και Μέι: Η απόφαση προκαλεί λύπη και ανησυχία 

Η αντίδραση Ρουχανί: Παράνομη η απόφαση Τραμπ» http://www.iefimerida.gr/ 9 ΜΑΙΟΥ 2018 

Από εδώ και πέρα οι κινήσεις των ισχυρών θα είναι κατεξοχήν προθερμαντικές πριν την μεγάλη σύγκρουση. 

Θα ξεκινήσουν από το θέατρο της παγκόσμιας οικονομίας με ανεβοκατεβάσματα σοκ και δέους και θα προσγειωθούν αναγκαστικά στα ματωμένα πεδία των μαχών στην ξηρά και στους ωκεανούς. 

Η απόφαση του  πρόεδρου Τραμπ  στόχευε στον εν δυνάμη οικονομικό –στρατιωτικό συνασπισμό Ρωσίας – Τουρκίας και Ιραν και στους  ευρύτερους σχεδιασμούς που θέλει να υλοποιήσει αυτός στην περιοχή της Μέσης και Εγγύς Ανατολής.  

Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ στοχοποίησε επίσης και  αυτό που συμφώνησε στην τελευταία συνάντηση τους ο πρόεδρος Πούτιν με τον Ερντογάν στην Άγκυρα στις 3 Απριλίου και στις 4 Απριλίου  στην «παρέα» Ερντογάν -Πούτιν στην Άγκυρα, προστίθεται και ο Ιρανός πρόεδρος, Χασάν Ροχανί. 

Ο Σουλτάνος άλλαξε  ήδη στρατόπεδο και παίζει δυνατά μαζί με τον Πούτιν. 

Ο επανεκλεγείς  Ορθόδοξος πρόεδρος Πούτιν φαίνεται να  συμφώνησε  την Μεγάλη Τετάρτη 3 Απριλίου 2018 στην Άγκυρα με τον ισλαμιστή Ερντογάν  ότι με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει να περάσει το έργο του αιώνα από την ΑΟΖ της Ελλάδος- Κύπρου και φυσικά εννοούμε τον ενεργειακό αγωγό  East–Med που θα μεταφέρει τρις κυβικά καθαρής ενέργειας στην Ευρώπη που δεν θα έχει έτσι καμία εξάρτηση από το Ρωσικό φυσικό αέριο. 

Η υλοποίηση του East–Med θα γίνει ταφόπλακα της Ρωσικής οικονομίας μιας και ακόμη  η Κίνα βασικός προμηθευτής ρωσικού φυσικού αερίου  τον τελευταίο καιρό υπέγραψε συμφωνία με τις ΗΠΑ να προμηθευτεί μέσω Αλάσκας υγροποιημένο σχιστολιθικό αέριο σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ. 

Να γιατί ο πολύς Πούτιν βάζει πλάτες στον σουλτάνο και του πουλάει  την διαστημική τεχνολογία  των S– 400. 

Ουσιαστικά τον εξωθεί να βγει από το ΝΑΤΟ δια ασήμαντον αφορμήν εμπλοκής της Τουρκίας με την Ελλάδα στο Αρχιπέλαγος του ΑΙΓΑΙΟΥ. 

Έτσι να διαλυθεί η Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ και να διακινδυνεύει κάθε ενεργειακός αγωγός δυτικών συμφερόντων που θα διέρχεται από εδώ. 

Άλλο που δεν θέλει ο Ερντογάν να κάνει κυρίως μετά τις εκλογές του (εκτός και αν ξεφύγουν πολύ τα πράγματα παγκοσμίως) , να πάρει δηλ.  και αυτός  δοθείσης  ευκαιρίας τα ενεργειακά καλούδια του ΑΙΓΑΙΟΥ. 

Ο Ερντογαν ακροβατεί μέχρι να του κόψουν το σχοινί. 

Η αλεπού θα κάνει την κουταμάρα της και θα πιαστεί στα τέσσερα( ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ)  

Και τότε οι δημοσιογράφοι δεν θα προλαβαίνουν τα γεγονότα. 

Μετά τις τουρκικές εκλογές η οικονομία της γείτονος χώρας θα υποστεί τέτοια καθίζηση λόγω  δυτικών κυρώσεων και οι εντάσεις στο εσωτερικό της χώρας θα συγκλίνουν σε εκείνο το πρόσωπο που συγκέντρωσε όλες τις εξουσίες. 

Για να ξεφύγει ο σουλτάνος την πίεση της κατάρρευσης θα μας επισκεφτεί στο ΑΙΓΑΙΟ. 

Τότε το άμεσο μέλλον του προβλέπεται δυσοίωνο. 

Οι κεμαλιστές καραδοκούν … 

Ο Ρώσος δεν θα μπορεί να τον βοηθήσει και μόλις χαθούν οι ισορροπίες μέσα στην τουρκία θα χαθούν και οι όψιμες συμμαχίες της με την Ρωσία και το Ιραν. 

Τα ΣΤΕΝΑ θα κλείσουν αυτομάτως για την Ρωσία. 

« Τότε θα είναι που ο Ρώσος ναύαρχος με ΟΡΓΗ  θα καταλάβει μονομιάς την ΠΟΛΗ. 

Θα θεωρηθεί ήρωας …»  ( δεν θα συνεχίσουμε γιατί τα υπόλοιπα θα πρέπει να ειπωθούν από εκείνο το πρόσωπο που έχει την σχετική  άγια μαρτυρία  περί αυτών)    

 Όμως δυστυχώς Παγκόσμια Οικονομική ανακατωσούρα με ρήτρες άλλων ενεργειακών νομισμάτων , γεωπολιτικές ανατροπές , τρομοκρατία σε νέες πιο εξελιγμένες μορφές φαίνεται να είναι η επικαιρότητα των επόμενων ημερών. 

Μέσα σε αυτά τα δεινά    

Θα ξεχάσουν την Ελλαδίτσα μας αλλά πριν φύγουν από εδώ οι τοκογλύφοι και τα τσιράκια τους θα την απαλλοτριώσουν πρώτα με κακία. 

Λες και το καλύτερο περιβόλι της γης ήταν δικό τους και θα προσπαθήσουν να γκρεμίσουν τους φράχτες του για χωνέψει μέσα σε αυτό κάθε φυλή της γης.. και αυτό γίνεται σήμερα από Έβρο- νησιά ΑΙΓΆΙΟΥ – ΚΡΗΤΗ. 

Αλλά δεν θα τους περάσει. 

Όσο πολεμούν οι άθλιοι την Ορθοδοξία. 

Θα βρίσκεται απέναντι τους ο ΟΥΡΑΝΟΣ να αντιδρά ακόμα και με ασυνήθιστα γεωλογικά φαινόμενα.  

 

Έχουν εδώ και χρόνια τα δικά τους σχέδια αλλά θα τους τα χαλάσει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ γιατί στο τέλος θα γίνει το δικό ΤΟΥ. 

Η ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ προσμένει τα δικά της παιδιά και βλέπει μέσα από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ προς την Ελλάδα. 

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ο ΚΥΡΙΟΣ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;

by admin
9 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)

by admin
18 ώρες ago
Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.
Slider

Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.

by admin
19 ώρες ago
Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής
Slider

Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής

by admin
1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr