ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΕΤΑΞΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 13 Απρ 2018 - 22:09
Loading...

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Έχω γράψει στο παρελθόν, πως τα γεγονότα που βιώνει σήμερα η ανθρωπότητα, τα επηρεάζουν δύο βασικοί παράγοντες.

Ο πρώτος είναι το Ισραήλ, που τα επηρεάζει αρνητικά και επιτίθεται κατά της ανθρωπότητας, επιδιώκοντας να εκπληρώσει την μεγάλη πολιτικοθρησκευτική του ιδέα.

Αυτή είναι η δημιουργία του «μεγάλου Ισραήλ» που θέλουν να έχει σύνορα από τον Νείλο ποταμό μέχρι τον Ευφράτη και αυτό θα γίνει παράλληλα με το τρίτο χτίσιμο του Ναού του Σολομώντα και με την παρουσίαση του αναμενόμενου «μεσσία» τους. (αντίχριστου)

Για να γίνει αυτό, επειδή το «μεγάλο Ισραήλ» παίρνει όλα τα εδάφη της Ιορδανίας, της Παλαιστίνης, του Λιβάνου και μεγάλα μέρη της Συρίας του Ιράκ της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και μικρό της Τουρκίας, καταλαβαίνετε πως για να γίνει αυτό, πρέπει όλη η περιοχή αυτή να γίνει ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

Επίσης για να χτίσουν οι Σιωνιστές τον Ναό του Σολομώντα στο σημείο που σήμερα βρίσκεται χτισμένο το Τέμενος του Αλ Ακσά στην πλευρά της Ιερουσαλήμ που ανήκει στους Παλαιστίνιους, καταλαβαίνετε πως πρέπει πρώτα να αφανίσουν τους Παλαιστίνιους και να ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ με κάποιο τρόπο το Τέμενος. (σχεδιάζουν τεχνητό σεισμό)

Ό άλλος μεγάλος παράγοντας που επηρεάζει τα σημερινά παγκόσμια γεγονότα, αλλά αυτός τα επηρεάζει υπέρ της ανθρωπότητας, είναι η Ελλάδα.

Και τα επηρεάζει θετικά, διότι χαλάει τα σχέδια των Σιωνιστών που προσπαθούν με διάφορους δόλιους τρόπους να μας κατακτήσουν και έτσι ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ και το …

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Συνέλληνας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας μέρες που έρχονται !
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter