ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ … Πού χάθηκε ο Καμμένος οεο…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 13 Δεκ 2017 - 18:29
Loading...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήλθε στην Ελλάδα για ένα διήμερο και επί ματαίω αναζητούσαμε να βρούμε τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, τον Πάνο Καμμένο! Εξαφανίστηκε, λες και τον κατάπιε η γη! Εδώ ο Πανούλης, εκεί ο Πανούλης, πού είναι ο Υπουργός μας;

Σαν να ήταν τιμωρημένος, κατ΄ οίκον περιορισμό από τον Αλέξη Τσίπρα!

Αφού, όλοι οι κορυφαίοι Υπουργοί της Μπολσεβίκικης Κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ήταν στο πλευρό του Πρωθυπουργού κατά την επίσκεψη του Τούρκου Σουλτάνου!

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες λένε πως, ο Αλέξης Τσίπρας υπάκουσε στο θέλημα του Ερντογάν, που δεν θέλει να βλέπει τον Πανούλη ούτε ζωγραφιστό!

Αιτία, οι κατά καιρούς δηλώσεις του Πανούλη για τα ελληνοτουρκικά ζητήματα! Και προκειμένου να χρυσωθεί το χάπι και να μην στεναχωρηθεί περισσότερο ο Πανούλης, από τις συνευρέσεις Ελλήνων και Τούρκων Αξιωματούχων αποκλείστηκε και ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας!

Έτσι, ο Πανούλης δεν παρέστη στο πλουσιοπάροχο επίσημο δείπνο του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο, όταν σε αυτό συνέφαγαν καμιά 20αριά Ελληνες και Τούρκοι Υπουργοί!

Στο οποίο παρέστη και ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Κυριάκος Μητσοτάκης μετά της συζύγου του!

Αχ, καημένε Πανούλη! Τα σημερινά συντρόφια σου, μόλις έρθει η ώρα θα σε πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα και θα σου ρίξουν όλο το ανάθεμα!

Όμως, εκείνη την ώρα θα σε βαράνε όλοι! Δεξιοί και αριστεροί! Γιατί, τον δοσίλογο και τον προδότη δεν τον αγάπησε ποτέ, κανείς!!

Πουλήσατε τη Θράκη μας και δεν μας το λέτε;

Η διήμερη επίσκεψη του Τούρκου Σουλτάνου στην Ελλάδα, περιελάμβανε τη δεύτερη ημέρα την επίσκεψή του στη Θράκη μας!

Αυτό το δικαίωμα – τουλάχιστον ατυχώς – του το παραχώρησε η ελληνική κυβέρνηση των Μπολσεβίκων, εμπιστευόμενη πως, ο Τούρκος Σουλτάνος θα τηρήσει το “πρωτόκολλο συμφωνίας” μεταξύ των δυο χωρών που είχε άτυπα “υπογραφεί” στο πλαίσιο της ελεύσεώς του στην Ελλάδα!

Όμως, δεν είχαν ως δεδομένο την προηγούμενη αθέτηση αυτού του πρωτοκόλλου, από τον αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως Ερντογάν, Χακάν Τσαβούσογλου, όταν αυτός επισκέφτηκε την Κομοτηνή στις 3 Νοεμβρίου 2017, ως προπομπός της ελεύσεως του Ερντογάν;

Όταν έκανε προκλητικότατες δηλώσεις κατά την εκεί περιοδεία του, αποκαλώντας τα Σκόπια ως “Μακεδονία”;

Όταν υποστήριξε, κατά παράβαση των Διεθνών Συνθηκών πως, στην Θράκη μας δεν υπάρχει Μουσουλμανική μειονότητα, αλλά τουρκική, όπως ακριβώς στη Βουλγαρία, στο Κόσσοβο και αλλού;

Εάν όμως, η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των Αθηνών δεν πήρε, τότε, το μάθημά της, δεν έλαβε το ίδιο μήνυμα λίγες ώρες πριν το ταξίδι Ερντογάν στην Αθήνα, όταν ο ίδιος έκανε εξ ίσου εμπρηστικές δηλώσεις;

Είχε κάθε δικαίωμα η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των Αθηνών να ακυρώσει το ταξίδι του Ερντογάν στην Ελλάδα, μετά από αυτές τις ανάρμοστες και προσβλητικές συμπεριφορές! Ή τουλάχιστον, να αρκεστεί ο Τούρκος Σουλτάνος στην επίσκεψή του στην Αθήνα!

Γιατί του έδωσαν το δικαίωμα να σουλατσάρει στη Θράκη μας, ωσάν η περιοχή να ανήκει στην τουρκική Επικράτεια; Γιατί του επέτρεψαν να οικειοποιηθεί τους Ρομά και τους Πομάκους της περιοχής και να το παίξει ελευθερωτής;

Γιατί κύριοι; Πουλήσατε ήδη τη Θράκη μας και δεν μας το ανακοινώνετε;

Πάρτε το χαμπάρι! Θα σας κρεμάσει ο λαός στο Σύνταγμα εάν και εφ΄ όσον παραδώσατε γη ελληνική χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά…

Ποιος είναι χειρότερος, ο Κοτζιάς ή ο Καμμένος;

Τελικά, ίσως λαθέψαμε στην εκτίμηση που παλαιότερα είχαμε διατυπώσει για τον ΥΠΕΞ μας Νίκο Κοτζιά!

Οι τελευταίες ενέργειές του, μας οδηγούν στο ερώτημα, για το ποιος είναι χειρότερος Υπουργός! Ο Κοτζιάς ή ο Καμμένος;

Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ο κύριος υπεύθυνος, που χαμογελαστός – χαμογελαστός μας έφερε στην Ελλάδα τον Τούρκο Σουλτάνο για να μας προσβάλλει!

Είναι ο άνθρωπος που έδωσε το δικαίωμα στον Ερντογάν να εκφράσει από την Ελλάδα, πάγιες διεκδικήσεις του!

Δηλαδή, για σας κ. Κοτζιά όλα τα εθνικά θέματα μπαίνουν στο τραπέζι των συζητήσεων με την Τουρκία, την Αλβανία και τα Σκόπια;

Οφείλετε άμεσα απαντήσεις! Για να διαπιστώσουμε, τελικά, πόσο επικίνδυνος είσαστε!

Ο έτερος “Καπαδόκης”, ο Πάνος Καμμένος, μπλεγμένος με πωλήσεις όπλων με μεσάζοντες ή μη, είναι ο Υπουργός που δεν ελέγχει τη γλώσσα του και τις πράξεις του! Ένας αμετροεπής επικίνδυνος πολιτικός!

Ποιος τελικά είναι χειρότερος από τους δυο;

Πνιγμένοι στα δάνεια οι πολιτικοί μας…

Όταν ο ελληνικός λαός υποφέρει και πεινάει! Όταν του κόβουν το μισθό και τη σύνταξη για να εξυπηρετηθούν τα Μνημόνια! Όταν του αρπάζουν ως κοινοί κλέφτες το σπίτι! Όταν οι τράπεζες δεν δίνουν δάνειο σε ιδιώτες ή και επιχειρήσεις, οι πολιτικοί μας είναι βουτηγμένοι στα χρέη από τα δάνεια που έχουν πάρει! Όχι δάνεια λίγων ευρώ! Αλλά δάνεια πολλών χιλιάδων ευρώ!

Επί παραδείγματι:

O ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, πήρε το 2002 δάνειο 150 χιλιάδες ευρώ από την Eurobank, το 2009 (που ξεκινούσαν τα Μνημόνια) 100 χιλιάδες ευρώ από την ΕΤΕ! Το 2013, επίσης από τη Eurobank 15 χιλιάδες ευρώ!

Ο Διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας, πήρε δάνειο το 2007 από την Τράπεζα της Ελλάδος 190 χιλιάδες ευρώ!

Ο Επίτροπος Μετανάστευσης της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος, πήρε δάνειο το 2002 από τη Eurobank 276 χιλιάδες ευρώ και το 2008 από την ίδια τράπεζα 27 χιλιάδες ευρώ!

Η εκπρόσωπος Τύπου και ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη χρωστάει σήμερα από δάνεια, το εξωφρενικό ποσό των 713.318 ευρώ! Και το περίεργο είναι πως, εν μέσω οικονομικής κρίσεως πήρε το 2012 από την Alpha Bank 29 χιλιάδες ευρώ και από την Πειραιώς το 2013, 40 χιλιάδες ευρώ! Το 2014 πάλι από την Πειραιώς, 31 και 430 χιλιάδες ευρώ!

Ο Πάνος Καμμένος, πέραν των άλλων δανείων, που έχει πάρει πριν τα Μνημόνια, πήρε από την ΕΤΕ το 2012, 403 χιλιάδες ευρώ!

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, πήρε το 2012 από την ΕΤΕ 45 χιλιάδες ευρώ, πέραν αυτών που είχε πάρει το 2005 από την Alpha Bank, 156 χιλιάδες ευρώ! Χρωστάει σήμερα 119 χιλιάδες ευρώ!

Ο πολύς Ηλίας Ψινάκης Δήμαρχος του Μαραθώνα – Νέα Μάκρη, το 2004 πήρε από την Eurobank δάνειο 400 χιλιάδες ευρώ και εν μέσω οικονομικής κρίσεως πήρε άλλες 23.600 ευρώ! Χρωστάει σήμερα 360 χιλιάδες ευρώ!

Ο κατάλογος είναι ατέλειωτος!

Τι δεν κατάλαβες λαέ βασανισμένε, που εσένα οι τράπεζες σου παίρνουν το σπίτι και τα όνειρα της οικογένειάς σου;

Πότε μωρέ θα επαναστατήσεις;;

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter