ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το κυνήγι Κασιδιάρη και Μπογδάνου οφελεί την Ν.Δ. ή τον Βελόπουλο;;;

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 28 Απρ 2023 - 5:57
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Δεν υπάρχει περίπτωση, άτομο που θα σκεφτόταν να ψηφίσει Κασιδιάρη ή Μπογδάνο, να πάει εν τη απουσία τους από την κάλπη να ψηφίσει Ν.Δ.

Εκείνος που ωφελείται είναι σαφώς ο Βελόπουλος.

Τώρα θα πει κανείς είναι δυνατόν να προσπαθούν να κόψουν αυτά τα κόμματα χάριν του Βελόπουλου;;; Έχει τόση δύναμη στο παρασκήνιο για να επηρεάζει καταστάσεις;;;

Η απάντηση είναι ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και σαφώς κατά την άποψή μου ο Βελόπουλος ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Εκείνοι όμως που κουμαντάρουν τα πάντα, μπορούν.

Θα μου πείτε που το ξέρω ότι μπορούν;;;

Η απάντηση είναι απλή.

Μιλούν τα γεγονότα, που δείχνουν ποιούς δεν θέλουν και ποιούς θέλουν.

Τα εντελώς τελικά αποτελέσματα θα μας ωθήσουν στα εντελώς τελικά συμπεράσματα.

Και θα σας πω και κάτι ακόμη. Ούτε οι αρχηγοί των κομμάτων δεν ξέρουν αν τους θέλουν και για πόσο τους θέλουν τα αφεντικά, με τα οποία μάλιστα, δεν έχουν καν επαφή οι ίδιοι.

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr