ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το μήνυμα της Μόσχας που η Αθήνα πρέπει να το διαβάσει προσεκτικά! Δημήτρης Λιάτσος

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 20 Μαρ 2023 - 8:12
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

«Πολλά γεωπολιτικά ζητήματα θα επιλυθούν μετά από το τέλος του πολέμου, με βάση νέα δεδομένα». Αυτή είναι το μήνυμα της Ρωσίας το οποίο στην Αθήνα είτε δεν θέλουν να το ακούσουν, είτε δεν θέλουν να το καταλάβουν . Ο Δημήτρης Λιάτσος που βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα, βρέθηκε στο στούντιο του militaire channel για μία συζήτηση για τις εξελίξεις στον πόλεμο και τις επιπτώσεις του. Η συζήτηση έγινε πριν να γίνει γνωστή η είδηση για το ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, αλλά αυτό μάλλον μικρή σημασία έχει.

Ο Δημήτρης Λιάτσος απαντά σε ερωτήματα για την ελληνική εμπλοκή και για το ενδεχόμενο να στείλει η Ελλάδα ακόμη και άρματα μάχης Leopard στην Ουκρανία.

Τι λέει για τη συντριβή του αμερικανικού MQ-9 στη Μαύρη Θάλασσα; Γιατί αντέδρασαν οι Ρώσοι;

Οι Αμερικανοί δεν δείχνουν να έχουν πρόθεση να σταματήσουν οι πολεμικές επιχειρήσεις. Οι Ρώσοι έχουν θέσει κάποιο στόχο που αν τον πετύχουν θα τους επιτρέψει να αναλάβουν πρωτοβουλία;Τέλος ο Δημήτρης Λιάτσος μας ενημερώνει για την τύχη των Ελλήνων της Μαριούπολης, αλλά και άλλων περιοχών που βρίσκονται πλέον υπό τον έλεγχο της Ρωσίας.

militaire.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr