ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 10 Νοέ 2019 - 22:40
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

“Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τους Χριστιανούς”

Το μυστικό θα φτάσει πρώτα στους Τούρκους και μετά στους Χριστιανούς.,θα διαρρεύσει δηλαδή ή θα ειδοποιηθούν οι Τούρκοι,πιθανώς από τους συμμάχους τους,για κάποιο γεγγονός που θα λάβει χώρα και όταν θα εκδηλωθεί το γεγγονός,τότε θα το μάθουν οι Χριστιανοί.Πιθανώς να πρόκειται για κάποια πολεμική σύμπραξη.

Η λέξη Χριστιανοί δεν ειδικεύει καμμία εθνικότητα.Δεν μιλάει για Έλληνες.Μιλάει για ταχύτερη αντίληψη των Τούρκων,γεγγονότος,το οποίο ασφαλώς ενδιαφέρει Τούρκους και Χριστιανούς,που όμως οι Χριστιανοί θα το αντιληφθούν τρεις μέρες αργότερα,όταν θα εκδηλωθεί.

Αυτή η προφητεία ακόμη δεν έχει επαληθευτεί χρονικά.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΜΟΝΑΧΗΣ
Ι.Μ.ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ
ΜΕΓΑΔΕΝΔΡΟ ΘΕΡΜΟΥ.

Θα ακολουθήσουν και άλλα προφητικά άρθρα αφού πλέον αντιλαμβανόμαστε ότι η διετία 2020-2021 θα είναι πολύ δύσκολη και κάποια πράγματα που έχουμε παραλάβει γραπτώς θα βγουν στον αέρα.

Στο συγκεκριμένο άρθρο να διευκρινήσω ότι οι Χριστιανοί συμπεριλαμβάνουν την Ρωσία,τις ΗΠΑ αλλά και την ΕΕ που είναι σύμμαχοι της Τουρκίας.Αρα τόσο οι Ορθόδοξοι Ρώσοι,όσο και οι Ευαγγελιστές Αμερικανοί,αλλά και οι Ευρωπαίοι Καθολικοί – Προτεστάντες-Αγγλικανοί προφανώς δεν θα γνωρίζουν το μυστικό.

Προφανώς αυτό να έχει σχέση με τους ΄Αραβες συμμάχους των Τούρκων,όπως το Ιράν και οι Παλαιστίνιοι.

Προφανώς “κάτι μεγάλο” θα παίξει στην ευρύτερη περιοχή της Μ.Ανατολής από τους Άραβες,ίσως κάποιο πλήγμα του Ιράν με πυραύλους στο Ισραήλ,οπότε λογικά το Ισραήλ θα βρει την αφορμή να επιτεθεί στο Ιράν για να ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος.

Αν υπάρχει σύμπραξη σε κάποιο πυραυλικό γεγγονός τότε μπορεί να εμπλακούν η Χεζμπολάχ του Λιβάνου αλλά και οι Παλαιστίνιοι από τη Γάζα και Ιρανικές δυνάμεις από Συρία και Ιράκ,που έχουν στην κατοχή τους Ιρανικά πυραυλικά συστήματα.

Εξ άλλου και η Αγία Γραφή αναφέρεται σε γενικευμένο πόλεμο στη Μ.Ανατολή που περιλαμβάνει τις παραπάνω χώρες.

Υπάρχει όμως και μία ακόμη παράμετρος,ότι το Ισραήλ επί 1 ολόκληρο χρόνο και μετά από 2 εκλογικές αναμετρήσεις δεν έχει κυβέρνηση,πιθανώς να πάει για 3η φορά σε εκλογές. Προσωρινά χρέη πρωθυπουργού και υπουργού εθνικής άμυνας εκτελεί ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Εδώ παίζει, για να βγει από το πολιτικό αδιέξοδο το Ισραήλ,να εμφανίσουν το δικό τους ποθούμενο,που δεν είναι άλλο από τον Εβραίο Μεσσία,προκαλώντας τους Άραβες,αφού αυτό προ’υ’ποθέτει την πτώση του Τζαμιού Αλ-Ακσά(Τέμενος του Ομάρ)για να κτιστεί ο 3ος Ναός του Σολομώντα και να στεφτεί ο Μεσσίας των Εβραίων σαν παγκόσμιος κυβερνήτης.

Το μυστικό λοιπόν θα το μάθουμε αφότου συμβεί.

orthodoxathemata

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…