ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το νέο τέλος του κόσμου έχει οριστεί για τις 21 Δεκεμβρίου.

ΚΛΟΙΟΣ. - 9 Νοέ 2021 - 6:05
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Με την έναρξη της έκρηξης της Cumbre Vieja, οι ψυχοευαίσθητοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δραστηριοποιήθηκαν ταυτόχρονα και άρχισαν να ονειρεύονται κυριολεκτικά κάθε βράδυ το τέλος του κόσμου, τσουνάμι, υπερχείλιση ηπείρων και ούτω καθεξής. Όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν – τα όνειρα ενός ατόμου δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως, ένα άτομο μπορεί να έχει δει μια ταινία και να την έχει ονειρευτεί. Αλλά αν τα όνειρα έρχονται σε ρεύματα – αυτό είναι ένα είδος αστρικού φαινομένου που πρέπει να προσέξετε.

Και έτσι χθες μια γυναίκα δημοσίευσε στο 444prophecynews.com που καταλαβαίνει λιγότερα από τα ηφαίστεια από ό,τι ο διάσημος Αρμένιος ηφαιστειολόγος Hel Turner καταλαβαίνει από τη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Ωστόσο, όταν αρχίσαμε να διαβάζουμε την ανάρτησή της, η οποία ελήφθη στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν δεν υπήρχε τίποτα απολύτως σαφές σχετικά με την Cumbre Vieja, εκπλαγήκαμε πάρα πολύ. Φαίνεται ότι αυτή η κυρία έχει δει κάτι που ακόμη και οι πιο επιφανείς ηφαιστειολόγοι δεν υποψιάζονται ακόμη. Λοιπόν:

Αυτές είναι οι πληροφορίες που έλαβα μετά από προσευχή στο Άγιο Πνεύμα σε ένα προφητικό όνειρο της 21ης Σεπτεμβρίου 2021. Μου έδειξαν έναν παγκόσμιο χάρτη με επίκεντρο την Ευρώπη και την αφρικανική ήπειρο. Είδα έναν χάρτη διαμορφωμένο ως πλέγμα. Στη συνέχεια το όραμα επεκτάθηκε στην περιοχή της Μεσογείου. Ταυτόχρονα μου δόθηκε η ευκαιρία να δω σαν να βλέπω όλα τα στρώματα της Γης και τις τεράστιες οντότητες που κατοικούν κάπου στα λαμπερά βάθη της.

Ήταν σαν να ήταν δαίμονες γιγαντιαίων διαστάσεων, που έστελναν παλλόμενη ενέργεια σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Και το κύριο κέντρο εφαρμογής των εξουσιών τους ήταν το νησί της La Palma. Και τη στιγμή που είδα αυτό το νησί, η φωνή του Αγίου Πνεύματος μου είπε ότι αυτό που συνέβαινε στη Λά Πάλμα μεγεθύνεται και ενισχύεται σκόπιμα για να έχει πολύ σοβαρότερο αντίκτυπο όχι μόνο σε εκείνη την περιοχή, αλλά και στις γύρω περιοχές.

Η έκρηξη αυτή τροφοδοτείται από μάγμα από τα χαμηλότερα και βαθύτερα στρώματα της Γης. Το βάθος αυτής της ροής είναι τόσο τεράστιο που κάνει όλα τα πολυάριθμα στρώματα από τα οποία διέρχεται να φαίνονται να ταλαντώνονται, έτσι ώστε να μην είναι απλώς ένα τοπικό γεγονός, αλλά να υπερβαίνει κατά πολύ το σημείο όπου βρίσκεται η έξοδος της έκρηξης.

Αυτή η ροή εκτοξεύει τώρα λάβα από πολλά ανοίγματα που δεν μπορούμε να δούμε επειδή βρίσκονται βαθιά μέσα στον Ωκεανό. Είναι τόσο απίστευτα καυτός και γρήγορος που ρίχνει τα πάντα στο πέρασμά του, καταστρέφοντας ακόμη και τις τεκτονικές πλάκες. Η θερμότητά του αυξάνει τη θερμοκρασία του νερού και σκοτώνει τα θαλάσσια πλάσματα που δεν μπορούν να αντέξουν την ταχεία αύξηση της θερμοκρασίας, ιδίως εκείνα που ζουν στον πυθμένα του ωκεανού.

Όταν ξεκινήσει η κύρια έκρηξη, ολόκληρη η ζωή μας θα αλλάξει σε μια στιγμή. Αυτά τα υπόγεια όντα, οι φορείς της καταστροφής, καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες για να κλονίσουν το ηφαίστειο. Οι κυβερνήσεις του κόσμου υποβαθμίζουν την επερχόμενη καταστροφή με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε οι άνθρωποι να μην πανικοβληθούν και να απαιτήσουν λεπτομερείς πληροφορίες και λύσεις. Οι κυβερνώντες τους εξαπατούν και τους κάνουν να πιστεύουν ότι, όταν πεθάνει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, θα μπορέσουν να ζήσουν πλουσιότερες ζωές. Σε αντάλλαγμα, η Κόλαση που έχει ανοίξει θα πρέπει να πάρει μαζί της όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Καθώς αρχίζει το 2019, μια φωνή μου λέει ότι έρχεται ένα μεγάλο γεγονός. Θα συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου, το χειμερινό ηλιοστάσιο. Είναι πιθανό ότι η γιγαντιαία έκρηξη θα είναι το γεγονός.

Όσο για τους δαίμονες που κάθονται σε κύκλο και φυσάνε προς τα πάνω στο στόμιο του ηφαιστείου, φυσικά δεν το γνωρίζουμε, αν και ως ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε. Ωστόσο, οι σεισμοί πολλαπλασιάζονται στην περιοχή με εκπληκτικό τρόπο:

Νεκρά ζώα υπάρχουν ήδη εκεί – μόλις πριν από δύο εβδομάδες οι νότιες ακτές του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν γεμάτες με νεκρές μέδουσες, οι οποίες λυμαίνονται μέχρι και τις Αζόρες.

Τέλος, η τρίτη συγκλονιστική αναφορά των αξιωματούχων είναι η εμφάνιση ολιβίνης στις ηφαιστειακές βόμβες της Cumbre Vieja.

Ο ολιβίνης είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που επιπλέει κάπου βαθιά στον μανδύα, όπως λένε οι ναύαρχοι της RF, “σε διηπειρωτικά βάθη”. Δεν είναι πολύ σαφές τι εννοούν με αυτά τα βάθη, αλλά με τον ολιβίνη, επίσης, κατά κάποιο τρόπο. Γράφουν στα εγχειρίδια ότι σχηματίζεται κάπου σε βάθος 200-500 χιλιομέτρων, αλλά αυτό είναι ανοησία, διότι η βαθύτερη γεώτρηση έγινε σε βάθος δέκα χιλιομέτρων και κανείς δεν ξέρει τι υπάρχει βαθύτερα. Ίσως ακόμη και οι Στύλοι της Γης.

Το μόνο που είναι γνωστό για τον ολιβίνη είναι ότι αρχίζει να εκτοξεύεται στην τελική φάση της έκρηξης, όταν ο επιφανειακός θάλαμος μάγματος είναι άδειος και το μάγμα από “διηπειρωτικά βάθη” αναδύεται. Στην τελευταία έκρηξη του Κιλαουέα, χρειάστηκαν τέσσερις μήνες από την πρώτη ομίχλη μέχρι τον πρώτο ολιβίνη, αλλά ήταν εκεί, εκτοξεύοντας σε ένα μήνα. Και είναι σαφές ότι εκτινάχθηκε από κάποιο μεγάλο βάθος, καθώς ο ολιβίνης βρίσκεται κάπου εκεί κάτω, ενώ πολύ λίγος από αυτόν βρίσκεται στο επιφανειακό μάγμα. Και υπάρχουν δύο νέα: καλά και κακά.

Τα καλά νέα είναι ότι αν ο ολιβίνης βγήκε από την Cumbre Vieja μέσα σε ένα μήνα, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα αρχίσουν να ρέουν εκεί διαμάντια που δημιουργούνται στον κατώτερο μανδύα, δηλαδή σε βάθος κάτω των 3000 χιλιομέτρων, όπου αρχίζει ο πυρήνας. Τόσα πολλά διαμάντια θα αρχίσουν να ρέουν και θα ρέουν τόσο γρήγορα που όλος ο ουρανός θα καλυφθεί από αυτά.

Και αυτά είναι πολύ άσχημα νέα, διότι είναι δύσκολο να φανταστούμε μια έκρηξη με πηγή στον κατώτερο μανδύα και κομμάτια πυρήνα να εκτοξεύονται. Αλλά όπως λέει αυτή η ευαίσθητη γυναίκα – οι δαίμονες στα έγκατα του πλανήτη μπορούν να κάνουν περισσότερα από αυτό, και ότι υπάρχουν δαίμονες ή θεοί που ζουν κάτω από τα ηφαίστεια, κάθε ηφαιστειολόγος το γνωρίζει, αλλά ποτέ δεν θα το πει δημόσια. Είναι σαν τους κομμουνιστές: δεν πίστευαν στους δαίμονες, αλλά τους έκαναν βωμούς.

Έτσι, με την 21η Δεκεμβρίου όλα μπορούν να συμβούν, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

thebigtheone.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr