ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Πάσχα , στα 160.000 τα πραγματικά κρούσματα και θα χρειαζόμαστε 900 αναπνευστήρες .Εφαρμόστε ΑΜΕΣΑ το σχέδιο«3ήμερο ανά 3 μέρες»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 28 Μαρ 2020 - 13:05
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Χάνεται η επαφή με την Πραγματικότητα . Ενώ εμείς εφησυχάζουμε επικίνδυνα και ελπίζουμε πρόωρα , σε Ιταλία και Ισπανία κάνουν (;) Ευθανασία .

Κύριε Τσιόδρα , κ Μόσιαλε , κύριε Υπουργέ και κ Υφυπουργέ Υγείας , κ Υφυπουργέ Πολιτικής Προστασίας , σας καθιστούμε υπεύθυνους με βάση τα παρακάτω.

Στις 18 /3ου και στην καθιερωμένη σας απογευματινή ενημέρωση παραδεχτήκατε ότι τα πραγματικά κρούσματα στη χώρα είναι 2-3.000 και στις 24/3ου ότι ανήλθαν στις 10.000 . Έκτοτε , σταματήσατε αυτή σας την αναφορά

Γιατί;

Από τα στοιχεία αυτά που σας «ξέφυγαν » φαίνεται ξεκάθαρα ότι το 6αήμερο αυτό ( 18-24 ) τα κρούσματα στην Ελλάδα υπερ τριπλασιάστηκα 15 ημέρες μετά τα πρώτα μέτρα που λάβαμε σαν χώρα (στις 10 Μαρτίου έκλεισαν όλα τα σχολεία και το πρωί της 14η Μαρτίου καφετέριες ,εμπορικά κ.α)

Τα μέτρα αυτά ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ανέκοψαν τον υπερ-τριπλασιασμό ΟΧΙ ΟΜΟΣ τον διπλασιασμό . Έτσι αντι για 10.000Χ3Χ3Χ3 Χ3 και 810.000 κρούσματα στις 17/3ου το «κατεβάσαμε» στο 10.000Χ2Χ2Χ2Χ2 , ήτοι στα 160.000 …. ελπίζουμε να είναι έτσι.

Αυτό σημαίνει ότι η ζημιά έγινε κι ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει τις τελευταίες ημέρες ( του στυλ όλα τα μπορούμε μ ένα χαρτί στο χέρι) είναι , έτσι κι αλλιώς – εκτός του αρχικού στόχου . Δε μπορεί να ανακόψει τη δυναμική αύξηση των κρουσμάτων που έχει εν τω μεταξύ δρομολογηθεί και που θα τα φτάσει – αναπόφευκτα – στα 150.000 το Πάσχα , στην καλύτερη .

Στις 26/3ου κ Μόσιαλε κάνατε την εκτίμηση ότι θα χρειαστούμε 55.000 αναπνευστήρες στην καλύτερη περίπτωση εάν κολλήσει το νέο κορονοϊό το 50 % του πληθυσμού και ότι « Αυτή τη στιγμή, με την προϋπόθεση ότι θα μας δώσουν αυτούς που έχουμε παραγγείλει, έχουμε τη δυνατότητα να φθάσουμε τους 1000 αναπνευστήρες»

Μην παίζετε τη ζωή μας ( κορόνα –γράμματα ).Δεν βλέπετε τη σφαγή που γίνεται γύρω μας;

-Ρίξτε ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ στην αναζήτηση αναπνευστήρων . Στο Νοσοκομείο της Βέροιας εφαρμόζουν μια Ιταλικά Πατέντα που δίνει την δυνατότητα να υποστηρίζονται δυο Βαριά πάσχοντες από έναν αναπνευστήρα . ΔΩΣΤΕ προτεραιότητα σ αυτό !!

-Εφαρμόστε το σχέδιο ( που έχουμε προτείνει ) «3ήμερο ανά 3 μέρες» Τρεις ημέρες ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ την 4η, 5η,6η ως έχει σήμερα ( 29/3ου ) κ.ο.κ .

Μετά το Πάσχα το σύστημα υγείας , δε θ αντέχει ούτε «το βάρος μίας τρίχας »

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Α’ )

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…