ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Τέλος Επίκεται: Το Κίεβο θα χάσει την αντεπίθεση και οι Ουκρανοί θα κρεμάσουν τον Ζελένσκι λέει ο σύμβουλος του πρώην προέδρου της χώρας!

ΔΙΕΘΝΗ. - 24 Απρ 2023 - 8:39
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

ΟΒολοντίμιρ Ζελένσκι δεν θα μπορέσει να περάσει από τις ρωσικές άμυνες και όταν οι επικείμενη αντεπίθεση των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας αποτύχει, οι αρχές δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν τους αγανακτισμένους Ουκρανούς.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο κανάλι του στο YouTube ο πρώην σύμβουλος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Λεονίντ Κούτσμα, ο πολιτικός αναλυτής Oleg Soskin.

«Το τελευταίο πράγμα που κρατάει τον πληθυσμό από το να προκαλέσει μία εσωτερική έκρηξη είναι η ελπίδα της αντεπίθεσης των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας» πιστεύει. «Αλλά θεωρώ πως ο Ζελένσκι δεν έχει καμία ελπίδα να σπάσει τις ρωσικές άμυνες.»

Σύμφωνα με τον Ουκρανό, οι Ουκρανοί ελπίζουν στην ειλικρίνεια των αρχών και πιστεύουν στην υποσχόμενη «νίκη» κατά την διάρκεια της αντεπίθεσης, ωστόσο είναι σίγουρη η ήττα των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.

Όπως είχε αναφέρει προηγουμένως η ρωσική SvPressa, ένας στρατιωτικός ειδικός, ο Ρώσος υπεύθυνος του μουσείου αεράμυνας, ονόματι Yuriy Knutov, δήλωσε πως ο ουκρανικός στρατός θα χρησιμοποιήσει την τακτική γνωστή ως «χίλες ενέσεις» κατά την αντεπίθεση.

Ουκρανικά Όπλα στην Ζαπορίζια;

Σε πρόσφατο άρθρο της ρωσικής σελίδας PolitRussia τώρα, αναφέρεται πως οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας συγκεντρώνουν στρατιωτικό εξοπλισμό σε εργοστάσια μεταλλουργίας στο μέρος της περιοχής της Ζαπορίζια που παραμένει ακόμη υπό τον έλεγχό τους. Αυτή η είδηση έγινε γνωστή από την RIA Novosti από τον επικεφαλής του κινήματος «Είμαστε μαζί με την Ρωσία», τον Vladimir Rogov.

«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας συγκεντρώνουν στρατιωτικό εξοπλισμό σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πολιτικές υποδομές. Συγκεκριμένα, σε σιταποθήκες και μανάβικα στις συνοικίες Orekhovsky και Pologovsky» φαίνεται να ανέφερε ο ίδιος.

Οι Ρώσοι μιλούν φυσικά για οικισμούς κατά μήκος της πρώτης γραμμής των ένοπλων συρράξεων, ακριβώς στο κέντρο του μετώπου στην κατεύθυνση της Ζαπορίζια, όπου μία τεράστια ποσότητα όπλων έχει αποθηκευτεί σε καταστήματα του εργοστασίου της πόλης. Υπάρχουν πολλά μυστικά και συμφέροντα σε αυτήν την επιχείρηση, τόνισε ο Rogov.

Αν και ένα σημαντικό μέρος της Ζαπορίζια ανήκει πλέον στον ρωσικό στρατό, όπως για παράδειγμα ο διάσημος πυρηνικός σταθμός της περιοχής, οι Ουκρανοί διαθέτουν ακόμη μέρος της περιφέρειας και μάχονται για να πάρουν πίσω σημαντικά εδάφη που κατέλαβε ο εχθρικός στρατός. Πολλοί αναλυτές αναμένουν πως αυτό το σημείο του στρατιωτικού χάρτη θα αποτελέσει και επίκεντρο της επικείμενhς ουκρανικής αντεπίθεσης.

pentapostagma.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr