ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το τεστ που περνάνε οι πράκτορες του FBI

ΚΛΟΙΟΣ. - 5 Μαρ 2018 - 8:50
Loading...

Αν αναρωτιέστε αν θα μπορούσατε να γίνετε πράκτορας FBI, υπάρχει απάντηση. Βίντεο 5 λεπτών μπορεί να κρίνει αν είστε ικανός ή όχι…

Σκοπός του FBI είναι ο συντονισμός της δράσης των οργάνων της πολιτειακής αστυνομίας, η διερεύνηση διάφορων υποθέσεων και η καταπολέμηση του εγκλήματος.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε για να γίνει κανείς ειδικός πράκτορας FBI η διαδικασία δεν είναι απλή.

Το τεστ του παρακάτω βίντεο είναι ένα χαρακτηριστικό τεστ που περνάνε οι πράκτορες του Γραφείου Ερευνών. Οι ερωτήσεις κρύβουν παγίδες που λίγοι μπορούν να αποφύγουν και γρίφους που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει.

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) των ΗΠΑ είναι υπηρεσία που υπάγεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και χρησιμοποιείται ως ερευνητικό σώμα για την εξιχνίαση ομοσπονδιακών ποινικών υποθέσεων αλλά και ως σώμα ασφαλείας μέσω συλλογής πληροφοριών στο εσωτερικό της χώρας και έχει ερευνητικές αρμοδιότητες για περισσότερες από 200 αξιόποινες πράξεις σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Ρητό του είναι η έκφραση Fidelity, Bravery, Integrity (Πίστη, Γενναιότητα, Ακεραιότητα), λέξεις που σχηματίζουν το ακρωνύμιό του.

Οι πράκτορες του έχουν το δικαίωμα από το νόμο να διενεργούν συλλήψεις χωρίς ένταλμα και να χρησιμοποιούν τα όπλα τους σε περιπτώσεις που παρουσιάζεται ανάγκη. Για να γίνει κάποιος πράκτορας του πρέπει να είναι πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών ή από τα Βόρεια νησιά Μαριάννα και επίσης να είναι το λιγότερο 23 ετών. Όταν θα γίνει ειδικός πράκτορας πρέπει να είναι κάτω από 37.

Εσείς θα μπορούσατε να γίνετε ειδικός πράκτορας FBI; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί…

pentapostagma.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter