ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Τρίτο Κύμα Παρθένων Ψυχών Είναι Εδώ και Πρόκειται να Αλλάξει τα Πάντα

ΚΛΟΙΟΣ. - 14 Ιούλ 2018 - 11:37
Loading...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες ψυχές που ενσαρκώνονται στις μέρες είναι το λεγόμενο «Τρίτο Κύμα Ψυχών» ή οι πρόδρομοι τους, προκειμένου να βοηθήσουν να φιλοξενηθεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη για την επέκταση της ανθρώπινης συνείδησης.

Οι πρώτες ψυχές άρχισαν να φτάνουν περίπου πριν από 100 χρόνια ως ανιχνευτές για να προετοιμάσουν αυτό το «Τρίτο Κύμα Ψυχών». Τα χαρίσματά τους ήταν πολλά και ποικίλα είναι όμως τα κατάλληλα για να μπορούν να φέρουν σε πέρας το «έργο» αυτό.
Από το 1940 και μετά, αυτές οι ψυχές με τα ειδικά τους ταλέντα έγιναν γνωστές ως παιδιά Indigo και άρχισαν να καταφθάνουν ολοένα και σε μεγαλύτερους αριθμούς.

Ήρθαν για να προετοιμαστούν την άφιξη του «Τρίτου Κύματος Παρθένων Ψυχών» που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στη Γη. Ήδη από το 1998-9 περίπου άρχισε να φτάνει το Τρίτο Κύμα των Παρθένων Ψυχών και ονομάστηκαν «Κρυστάλινα Παιδιά» ή «Παιδιά του Ουράνιου Τόξου», ωστόσο τους έχουν δοθεί πολλά άλλα ονόματα.

Αρχικά, έφτασε ένα μικρό ποσοστό, αλλά…

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/07/to-trito-kyma-parthenon-psychon-einai-edo-kai-prokeitai-na-allaxei-ta-panta.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter