ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Φεγγάρι όπως ΔΕΝ το Έχετε Ξαναδεί Ποτέ σε video της NASA !

ΚΛΟΙΟΣ. - 12 Ιούν 2018 - 9:43
Loading...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το φεγγάρι ως γνωστόν είναι ο δορυφόρος της Γης. Περιφέρεται γύρω της σαν ένας ακοίμητος φρουρός και φωτίζει τις νύχτες μας με ένα τρόπο μοναδικό και -γιατί όχι- μαγικό.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε καθίσει τις καλοκαιρινές νύχτες, συνήθως, και ρεμβάζουμε, σαν να είναι ένας μυστηριακός τρόπος επικοινωνίας με το αχανές σύμπαν που απλώνεται γύρω και πέρα από αυτό.

Λέγεται ότι το φεγγάρι είναι υπεύθυνο για πολλές καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν στον άνθρωπο αλλά και στον πλανήτη μας. Λες και με κάποιο άγνωστο τρόπο συμμετέχει στην ζωή όλων μας, αφού υποθέτουν ότι επηρεάζει τόσο την συναισθηματική μας υπόσταση κάθε φορά και σε κάθε φάση του, όσο και την ίδια την υγεία μας.

Ανάλογα με την εποχή, αν είναι χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι ή φθινόπωρο, ανάλογα με τον αν είναι ολόγιομο ή σε έκλειψη, αλλά και σε συνδυασμό με άλλα αστρονομικά ή ατμοσφαιρικά στοιχεία, μπορεί να αλλάζει χρώματα και να γίνεται κίτρινο ή ακόμα και κόκκινο σαν αίμα.

Υπάρχουν περίοδοι που είναι πιο κοντά και άλλες πιο μακριά από την Γη. Άλλες φορές φαίνεται μικρό και απόμακρο και άλλες πολύ μεγάλο, σχεδόν …

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/06/feggari-opos-den-echete-xanadei-pote-video-nasa.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter