ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το ‘After School SATAN Club’ ανοίγει ξανά για μικρά παιδιά

ΚΛΟΙΟΣ. - 6 Δεκ 2022 - 10:21

Οι γονείς σε ολόκληρη τη χώρα έχουν ξεσηκωθεί για την επιστροφή του “After School Satan Club”, το οποίο στοχεύει στην κατήχηση των μικρών παιδιών με σατανιστικά ιδεώδη.

Η λέσχη, η οποία απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού σχολείου, έχει προκαλέσει την οργή γονέων και θρησκευτικών ομάδων, οι οποίοι ζητούν να κλείσει.

Η λέσχη έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου στο δημοτικό σχολείο B.M. Williams στο Chesapeake.

Summit.news αναφέρει: Το μέλος του Σατανικού Ναού που οργάνωσε την εκδήλωση υποστήριξε ότι επειδή το σχολείο έχει χριστιανική λέσχη, έπρεπε να επιτρέψει και μια σατανιστική λέσχη.

“Θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτή η λέσχη γίνεται μόνο λόγω της Ευαγγελικής λέσχης που υπάρχει ήδη στο σχολείο”, δήλωσε η σατανίστρια Rose Bastet.

Η ίδια πρόσθεσε ότι η χριστιανική λέσχη “έχει ως στόχο να κατηχήσει τα παιδιά και λάβαμε ένα αίτημα από έναν ανήσυχο γονέα για να βεβαιωθούμε ότι υπάρχει και άλλη λέσχη διαθέσιμη για τα παιδιά που δεν επιθυμούν να διδαχθούν ότι είναι αμαρτωλά και ότι θα καούν στην κόλαση για όλη την αιωνιότητα για μικρά παραπτώματα”.

Ένας γονέας στο νήμα του Facebook όπου αναρτήθηκε το φυλλάδιο σημείωσε ότι “Τέτοια πράγματα είναι ο λόγος για τον οποίο η σύζυγος και εγώ θυσιάζουμε τόσα πολλά για να στείλουμε τον γιο μας σε ιδιωτικό σχολείο”.

Στον απόηχο των αντιδράσεων, η σχολική περιφέρεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει: “Η σχολική περιφέρεια έχει εδώ και καιρό πολιτικές και διαδικασίες που επιτρέπουν σε ποικίλες κοινοτικές ομάδες να χρησιμοποιούν τις δημόσια χρηματοδοτούμενες εγκαταστάσεις μας εκτός σχολικής ημέρας. Αυτή είναι κοινή πρακτική μεταξύ των σχολικών περιφερειών σε όλη την πολιτεία και το έθνος. “

Η ανακοίνωση συνεχίζει: “Με την πάροδο των ετών, διάφορες θρησκευτικές ομάδες έχουν ζητήσει και τους έχει επιτραπεί να νοικιάζουν τις εγκαταστάσεις μας εκτός ωραρίου. Σύμφωνα με το νόμο, το CPS δεν μπορεί να κάνει διακρίσεις με βάση τις πεποιθήσεις μεταξύ των ομάδων που επιθυμούν να νοικιάσουν τις εγκαταστάσεις μας”.

Και καταλήγει: “Σύμφωνα με το νόμο όπως περιγράφεται λεπτομερώς παραπάνω και τα κριτήρια που ορίζονται στην πολιτική του Διοικητικού Συμβουλίου του CPS σχετικά με τη χρήση των εγκαταστάσεων από την κοινότητα, η Σχολική Περιφέρεια ενέκρινε αίτημα χρήσης κτιρίου από μια οργάνωση γνωστή ως ‘After School Satan Club’ (ASSC) για τη διοργάνωση συγκεντρώσεων μετά το πέρας των σχολικών ωρών στο Δημοτικό Σχολείο B.M. Williams”.

Όπως τονίσαμε προηγουμένως, αυτή η κίνηση σε παιδιά από σατανιστές, συμβαίνει σε όλη τη χώρα.

Ο Σατανικός Ναός μηνύει ακόμη και ένα δημοτικό σχολείο στην Πενσυλβάνια αφού οι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να επιτρέψουν στην οργάνωση να διευθύνει το «Satan Club».

Ο Lucien Greaves, συνιδρυτής του The Satanic Temple, ισχυρίστηκε προηγουμένως «Πιστεύουμε ότι ο Σατανάς είναι μια μεγάλη μεταφορά για την εξέγερση ενάντια στην τυραννία και είναι η ενσάρκωση όλων των αξιών που ασπαζόμαστε».

Ο Greaves ισχυρίζεται ότι ο Σατανάς στην πραγματικότητα δεν λατρεύεται από τον Ναό, παρά τις τακτικές αναρτήσεις “Hail Satan”.

Είναι περίεργο που οι γονείς δεν είναι πρόθυμοι να εμπιστευτούν αυτόν τον γκριζομάλλη μονόφθαλμο σατανιστή με τα εξάχρονα παιδιά τους;

Εν τω μεταξύ, ο σατανισμός προωθείται σαν να είναι απολύτως φυσιολογικός από την Disney:

newspunch.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr