ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το EVENT 201 και γιατί η Ursula Gertrud von der Leyen έριξε στη πυρά την Εύα Καιλή. Ποιος πιστεύει ότι θα διεξαχθούν εκλογές στην Ελλάδα;

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 10 Δεκ 2022 - 19:52

Oι συμπτώσεις ήταν εξ αρχής πολλές και δυστοπικές

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022.

Ποιος πιστεύει ότι θα διεξαχθούν εκλογές στην Ελλάδα;

By The Wrong Man

Oι συμπτώσεις ήταν εξ αρχής πολλές και δυστοπικές. Kαι οι συμπτώσεις έδειχναν ότι τα πιόνια είχαν στηθεί στις θέσεις τους με άλλοθι δήθεν μία Άκηση Πανδημίας. Τελικά οι συμπτώσεις δείχνουν ότι η πραγματική planδημία ξέσπασε σχεδόν ταυτόχρονα με την Άσκηση Πανδημίας.

EVENT 201.

Έτσι ονομάζονταν η Άσκηση Πανδημίας που οργάνωσαν στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019 το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum του Davos, το Ιδρυμα Gates και το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Johns Hopkins.

Eκείνη τη μέρα, στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Wuhan της Κίνας όπου βρίσκονται δύο τουλάχιστο Ινστιτούτα Βιολογίας, ελάμβανε χώρα η Τελετή Έναρξης των mini Ολυμπιακών Αγώνων των Στρατιωτικών στους οποίους συμμετείχαν αθλητές-στρατιωτικοί από 101 χώρες.

Πάνω από 10.000 αθλητές. Πολλοί από αυτούς παραπονέθηκαν εκείνη την εποχή για συμπτώματα που αργότερα θα γινόντουσαν γνωστά ως συμπτώματα COVID. Kι όμως ουδένα Υπ. Άμυνας Δυτικής χώρας δέχθηκε να εξετάσει εκείνη τη περίοδο τους αθλητές ώστε να διαπιστωθεί εάν είχαν αναπτύξει αντισώματα COVID-19.

H Έκθεση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προέλευση του ιού COVID-19 αναφέρει ότι οι Oλυμπιακοί Αγώνες της Wuhan χρησιμοποιήθηκαν ως ένα από τα εργαλεία ώστε να διασπαρεί ο ιός ανά τον κόσμο καθώς οι αθλητές επέστρεφαν στις πατρίδες τους-βλέπε αεροδρόμια κλπ. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της εποχής οι Καναδοί αθλητές επέστρεψαν στη πατρίδα τους απομονωμένοι στο πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Την εκτόξευση του εργαστηριακού ιού κατά της ανθρωπότητας ακολούθησαν τα εμβόλια COVID-19 ο ρόλος των οποίων ώρα με την ώρα φωτίζεται όλο και πιο πολύ. Και μαζί με τον ρόλο των εμβολίων φωτίζονται και τα πρόσωπα πίσω από τις κουρτίνες.

Ποια είναι η αποστολή των εμβολίων COVID;

Οι εμπνευστές επεδίωκαν με την χρήση της παγκόσμιας τρομοπροπαγάνδας και με τους θανάτους στα δημόσια νοσοκομεία του πλανήτη να εμβολιάσουν όλο τον πληθυσμό της γης. Για την ακρίβεια ο στόχος ήταν να μας εμβολιάζουν διαρκώς.

Η εμβολιαστική κατάσταση του κάθε ανθρώπου στη γη-(για την ακρίβεια τα βιομετρικά του δεδομένα που θα τα είχαν μέσα από τα εμβολιαστικό υγρό) μαζί με τα περιουσιακά του στοιχεία, το διαβατήριο και την ταυτότητα θα αποτελούσαν την περίφημη ψηφιακή ταυτότητα. Η ψηφιακή ταυτότητα θα ήταν ο έλεγχος και ο θάνατός μας.

Αυτή θα έπρεπε να επικαιροποιείται κάθε φορά που ο λήπτης έκανε τη νέα δόση εμβολίου που συνιστά η ιδιωτική εταιρία που κατ΄ευφημισμόν αποκαλείται Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Όποιος πολίτης του κόσμου δεν εμβολιάζεται διαρκώς και για κάθε νέα κατασκευασμένη planδημία, για κάθε έναν νέο ιό, θα βλέπει την ψηφιακή του ταυτότητα να λήγει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει, να εργαστεί, να αγοράσει τρόφιμα και πάει λέγοντας. Αυτό είναι το μέρος του σχεδίου που αφορά την planδημία μια και υπάρχει και ένα άλλο εργαλείο για το οποίο ήδη προετοιμάζουν την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Αυτό που δεν περίμεναν οι εμπνευστές του ολοκληρωτικού σχεδίου είναι η αντίδραση τόσων πολλών επιφανών Εβραίων καθηγητών, νομικών, επιστημόνων, δεν περίμεναν την αντίδραση πραγματικά φωτεινών μυαλών καθηγητών και αποφοίτων “ημετέρων” πανεπιστημίων όπως του MIT, σπουδαίων δημοσιογράφων όπως ο Alex Berenson και φυσικά δεν περίμεναν την αντίδραση του απρόβλεπτου και ανεξέλεγκτου Elon Musk.

Kαθώς λοιπόν καθόλου τυχαία η πρώην Γερμανίδα Καγκελάριος Angela Merker αποσύρονταν διακριτικά από τους χειριστές της στο παρασκήνιο της Ιστορίας, ώστε να διασωθεί η υστεροφημία της, ανέτειλε το άστρο της Ursula Gertrud von der Leyen. Της Γερμανίδας πολιτικού η οποία έχει ένα σερί χαμένων SMS και πρωτοβουλιών στα όρια του Νόμου από την εποχή που διετέλεσε Υπ. Αμυνας της Γερμανίας.

Η Ursula Gertrud von der Leyen θα αναλάμβανε μέσα από προσωπική διαπραγμάτευση με τον πτυχιούχο κτηνιατρικής CEO της Pfizer να κλείσει μία συμφωνία-μαμούθ για την εξαγορά δις δόσεων mRNA εμβολίων. Δισεκατομμύρια δόσεις με δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών ο πρώτος λόγος που η Ursula Gertrud von der Leyen έσπευσε να κλείσει σχεδόν προσωπικές συμφωνίες με τον Bourla. Hταν κάτι πιο τυραννικό και δυστοπικό. Οι διαρκείς εμβολιασμοί των Ευρωπαίων πολιτών, σύμφωνα με τις τηλεοπτικές επιταγές-οδηγίες-προτροπές του Γερμανού επικεφαλής του Davos, Klaus Martin Schwab στο παγκόσμιο πληθυσμό αλλά και στους πολιτικούς ηγέτες που με καμάρι διατείνεται ότι ελέγχει.

Ετσι τα τελευταία 24ωρα σοκαρισμένη η παγκόσμια κοινότητα παρακολούθησε την αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας να αρπάζει μέσα από τα χέρια των γονιών του ένα μωρό που έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείριση και οι γονείς τους αρνούνταν να χρησιμοποιηθεί αίμα εμβολιασμένου δότη στο παιδί τους.

Τα σχετικά video κόβουν την ανάσα αλλά ταυτόχρονα καταδεικνύουν το πόσο ελεγχόμενη είναι η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός Jacinda  Ardern από τον επικεφαλής του Davos.

Για τις σκοτεινές και δυστοπικές συμφωνίες Ursula Gertrud von der Leyen-Βourla το Ευρωκοινοβούλιο κάλεσε δύο φορές τον CEO της Pfizer να καταθέσει. Δύο φορές ο κ. Bourla αρνήθηκε. Μάλιστα την πρώτη φορά στέλεχος της εταιρίας Pfizer που κατέθεσε στην Επιτροπή ως αντικαταστάτης του κ. Bourla παραδέχθηκε ότι τα εμβόλια δεν αντιμετωπίζουν την μεταδοτικότητα του ιού προκαλώντας τεράστιο σάλο αλλά και στραπάτσο για την εταιρία.

Καθώς ο κλοιός γύρω από την Ursula Gertrud von der Leyen για την συμφωνία προμήθειας των εμβολίων από την Pfizer έχει αρχίσει να σφίγγει οι εμπνευστές του project χρειάζονταν έναν ισχυρό επικοινωνιακό αντιπερισπασμό.

Η ξανθιά, νέα και εντυπωσιακή Ελληνίδα αντιπρόεδρος Eύα Καιλή ήταν το κατάλληλο εργαλείο σε αυτή τη συγκυρία.

Η Εύα όταν είχε ερωτηθεί ανεπίσημα από δημοσιογράφους (τον Ιούλιο του 2022) για τις παρενέργειες των εμβολίων είχε προτρέψει τόσο στους ασθενείς όσο και στους συγγενείς τους να απευθυνθούν στις κατασκευάστριες εταιρίες αλλά και στην Ευρωπαική Ένωση αναφέροντας χαρακτηριστικά “Εάν έχουμε πολλές αιτήσεις, θα γίνει προτεραιοποίηση…”

Καθώς όμως περνούσε ο καιρός και έβλεπαν το φως της δημοσιότητας απανωτά ρεπορτάζ και μάλιστα από “φίλια” ΜΜΕ για την συμφωνία Ursula Gertrud von der Leyen-Bourla η Εύα Καιλή διαπίστωνε πόσο ανίσχυρη θα ήταν εάν αποφάσιζε να τα βάλει με την Ursula Gertrud von der Leyen.

MIC

Καθώς λοιπόν οι αποκαλύψεις για το στήσιμο της planδημίας προκαλούν παγκόσμιο σοκ και φωτίζουν τα πρόσωπα πίσω από τις κουρτίνες οι πιθανότητες διεξαγωγής εθνικών εκλογών στην Ελλάδα (πρόωρων ή στην ώρα τους) δείχνουν να εξανεμίζονται. Ποιος άλλωστε νοιάζεται για την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας σε μία γραφειοκρατική ηγεσία της Ευρώπης η οποία εμφανίζεται υπέρμαχος της δυστοπικής χρήσης των εμβολίων COVID;

Δείτε ΕΔΩ πως στήθηκε η Planδημία

kourdistoportocali.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr