ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τρομακτικά Μουγκρητά Ακούγονται στον Ουρανό της Χαβάης. Στοιχειώνουν Μυαλό και Σώμα (video)

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 5 Απρ 2018 - 9:57

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται. Δεν είναι η πρώτη φορά που ήδη από το 2012, ίσως και λίγο νωρίτερα έχουν κάνει την ακουστική εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία του πλανήτη, ακόμα και στην Ελλάδα.

Τα «Μουγκρητά» ή ο «Ρόγχος της Γης», ο «Θρήνος του Ουρανού», ή οι «Τρομπέτες της Αποκάλυψης» όπως είναι ευρύτερα γνωστός, είναι ο ανατριχιαστικός εκείνος ήχος, που μοιάζει με γοερό άναρθρο κλάμα κάποιου θηριώδους ζώου. Είναι εξαιρετικά ανατριχιαστικός και σίγουρα μπορεί να προκαλέσει έναν πανικό, ειδικότερα αν κάποιος που τον ακούει είναι μόνος του.

Η επιστημονική έρευνα επισημαίνει τα «Μουγκρητά» ως φυσικά αίτια που μπορεί να προέρχονται από παλιρροϊκά κύματα, οι από εκρήξεις μεθανίου, οι από υπόγειους σεισμούς ή οι από μετατόπιση αμμόλοφων. Όμως, καμία από …

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/04/tromaktika-moygkrita-akoygontai-ston-oyrano-chavais.html#

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr