ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τρόμος στην Τουρκία: Η καταστροφή στο Iskenderun μας οδηγεί στην απώλεια της ”Γαλάζιας Πατρίδας”-Ένας σεισμός στην Κων/Πολη, θα…

ΔΙΕΘΝΗ. - 20 Φεβ 2023 - 12:43

… ισοπεδώσει την αμυντική μας βιομηχανία”

Kαλεσμένος της εκπομπής «Πανόραμα της εβδομάδας” στο τουρκικό κανάλι TV100 ήταν ο λεγόμενος ”πατέρας της Γαλάζιας Πατρίδας’, Cihat Yaycı, ο οποίος αναφέρθηκε στο σεισμό που ισοπέδωσε την Τουρκία.

«ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΧΑΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ»

Ο Cihat Yaycı αναφέρθηκε στο λιμάνι του Iskenderun, όπου οι ζημιές μετά την φωτιά που ξέσπασε υπολογίζονται κοντά στα 700 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Cihat Yaycı ανέφερε πως η περιοχή είναι η ”καρδιά” της ”Γαλάζιας Πατρίδας” στην Ανατολική Μεσόγειο. Μια αλλαγή στο Iskenderun και στο Hatay, θα μπορούσε να μας κάνει να χάσουμε όλες τις θάλασσές μας.

«Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ»

«Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ»

”Ποιος είναι ο στρατιωτικός κίνδυνος ενός αναμενόμενου σεισμού στη Κωνσταντινούπολης”, ρώτησε η δημοσιογράφος τον Yaycı, με αυτόν να απαντάει: “Η Διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού, τα 2 στρατιωτικά ναυπηγεία μας και σχεδόν 78 εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας είναι εδώ. Ένας σεισμός θα ισοπεδώσει την αμυντική μας βιομηχανία, τουλάχιστον από πλευράς ναυτιλίας.”

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr