ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ !

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. - 21 Ιούν 2020 - 19:13
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αξιοσημείωτα πράγματα συμβαίνουν στον Αρειο Πάγο, με φόντο την απόφαση του Εκλογοδικείου για την υπόθεση του ευρωβουλευτή του Βελόπουλου που χρησιμοποίησε ψευδώνυμο-παρατσούκλι στις Ευρωεκλογές : Ο κ. Γιώργος Χοϊμές είναι εισηγητής της υπόθεσης, παραδέχεται ότι υπήρξε σύγχυση στους ψηφοφόρους (ως και παραπλάνησή τους) από το παραπάνω τρικ αλλά εισηγείται την απόρριψη της ένστασης κατα του ευρωβουλευτή του Βελόπουλου!

Ο αρεοπαγίτης-εισηγητής κ.Χοϊμές και η επίσης αρεοπαγίτης σύζυγός του κ.Χοϊμέ -Μαγιάκου, διεκδικούν τις υψηλότερες θέσεις στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, αφού η κ. Χοϊμέ-Μαγιάκου είναι υποψήφια για την Προεδρία του Αρείου Πάγου και ο σύζυγός της κ. Χοϊμές είναι υποψήφιος για την Αντιπροεδρία . Και οι δύο – αξιόλογοι δικαστές κατά γενική ομολογία- σταδιοδρόμησαν χωρίς προβλήματα και εξελίχθηκαν και τα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ , χωρίς να αντιμετωπίσουν εμπόδια από την απελθούσα κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ.

Ο κ. Χοϊμές εισηγείται κάτι αντιφατικό, αφου παραδέχεται μεν ότι η χρήση του ψευδωνυμου-παρατσουκλιού “ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ” πράγματι επηρέασε ψηφοφόρους και έδωσε σταυρούς στον κ. Μανώλη Φράγκο, αλλά εμφανίζεται να μην είναι σίγουρος για την “έκταση ” του επηρεασμού…

Ομως το επίδικο είναι το εξής και αυτό αναφέρει η ένσταση : υπήρξε ναι ή όχι δημιουργία σύγχυσης και παραπλάνηση ψηφοφόρων ; Ο εισηγητής δέχεται και τα δύο και ορθώς. Αρα ο,τιδήποτε άλλο περιττεύει αφού δεν υπάρχει οργανο μέτρησης (κάτι σαν ειδικό…”καλπομετρητή” ) που να ανιχνεύει την έκταση του επηρεασμού της ψήφου κάποιου ψηφοφόρου. Η σύγχυση και παραπλάνηση επιβεβαιώνεται από τον εισηγητή κ. Χόϊμε ότι υπήρξαν και ορθώς εκεινος το επισημαίνει. Το τελικό συμπέρασμα εκπλήσσει.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Χοϊμές σχεδόν αγνοεί την ένορκη κατάθεση του πλέον βασικού μάρτυρα της πλευράς Γεωργιάδη, του κ. Θεόδωρου Μεχλιζόγλου. Αρχικά τον αναφέρει απλά ως μέλος του κόμματος, ενώ ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου και ίσως ο στενότερος συνεργάτης του Κυριάκου Βελόπουλου εκείνη την περίοδο, αφού ατύπως κατείχε και τη θέση του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου στην Αθήνα.

Ο κ. Χοϊμές αναφέρει στη εισήγησή του ότι ο κ. Μεχλιζόγλου κάνει λόγο για σταυρωμένα ψηφοδέλτια με το όνομα του κ. Φράγκου, τα οποία έφευγαν κατά χιλιάδες στην προεκλογική περίοδο προς τα μέλη του κόμματος, αλλά σταματάει εκεί και δεν αναφέρει ότι εντός της κατάθεσης, ο τέως συνεργάτης του κ. Βελόπουλου λέει ότι τον κ. Φράγκο

δεν τον ήξερε κανείς στο κόμμα, ειδικά στη Νότια Ελλάδα, ενώ ο ίδιος ήξερε όλα τα στελέχη σε πανελλαδικό επίπεδο, όπως κι ότι γνώριζε πολλούς που αργότερα του είπαν ότι παραπλανήθηκαν από το ψευδώνυμο “Φραγκούλης” που είχε βάλει σε παρένθεση ο νυν ευρωβουλευτής της “Ελληνικής Λύσης”.

Από όλα τα παραπάνω συμπεραίνουμε, ότι η υπόθεση κοινώς “βρωμάει” και σίγουρα δεν θα κλείσει το θέμα αυτό απλά με την απόφαση του εκλογοδικείου αλλά θα έχει και συνέχεια..

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…