ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Υπόγειες Σήραγγες στην Ρωσία Μπορεί να Είναι Πύλες προς Άλλες Διαστάσεις (video)

ΚΛΟΙΟΣ. - 16 Απρ 2018 - 8:44
Loading...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στην περιοχή Volgograd, ακριβώς στην κορυφή Medveditskaya υπάρχουν υπόγειες σήραγγες, όπου οι άνθρωποι εξαφανίζονται και περίεργα μυστηριώδη φωτεινά αντικείμενα κάνουν την εμφάνισή τους.

Εμπειρογνώμονες των UFO που έχουν επισκεφτεί την περιοχή, έχουν αναφέρει ότι πολλοί μάρτυρες που έχουν δει περίεργα φαινόμενα περιγράφουν την περιοχή σαν «η καταραμένη γη», ίσως επειδή στους ουρανούς πάνω από αυτά τα ερημωμένα βουνά συχνά πέφτουν παράξενα αντικείμενα και περίεργες σφαίρες φωτός έχουν παρατηρηθεί.

Επιπλέον, έχουν ανακαλυφθεί μια σειρά από υπόγειες στοές, όλες συνδεδεμένες μεταξύ τους μέσω ενός πυκνού δικτύου φαινομενικά τεχνητών σηράγγων, των οποίων η προέλευση είναι ακόμη άγνωστη.

Η κορυφογραμμή της Medveditsa έχει εξερευνηθεί από πολυάριθμους ειδικούς, συμπεριλαμβανομένων μερικών γεωλόγων και ανεξάρτητων ερευνητών ΑΤΙΑ. Οι επιστήμονες εξηγούν ότι το φαινόμενο των σφαιρών του φωτός μπορεί να οφείλεται στη συσσώρευση σφαιρικών κεραυνών στην περιοχή της κορυφογραμμής της Μεντβέντετσα που περιέχει μεγάλες εναποθέσεις σιδήρου.

Σύμφωνα με τον μηχανικό και φυσικό Alexei Zolotarev, ο σίδηρος είναι δεκτικός στην ηλεκτρική ενέργεια, γι ‘αυτό και συμβαίνουν συχνά φαινόμενα της ατμόσφαιρας σε …

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/04/siragges-rosia-pyles-alles-diastaseis.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter