ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Υπόγειες στρατιωτικές βάσεις- Κατασκηνώσεις FEMA- HAARP- CERN.

ΚΛΟΙΟΣ. - 18 Δεκ 2020 - 8:36
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

1. Ο υπόγειος πόλεμος, που συμβαίνει τώρα… Βαθιά υπόγεια στρατιωτικές βάσεις

Ακολουθεί η Νέα αποκωδικοποίηση στο σύστημα DUMB και στο Earth War.

Για το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας αυτό το Under Earth Network αψηφά τη φαντασία. Αυτές οι εγκαταστάσεις έχουν απίστευτα αποθέματα τροφίμων, νερού, DNA, τράπεζες σπόρων. όλα πλήρως εξοπλισμένα με αυτόνομα δωρεάν ενεργειακά αποθέματα

Αυτό το τεράστιο δίκτυο δημιουργήθηκε με το Project Mk Rand επίσης γνωστό σαν Alternative 2.

Στο βιβλίο με τίτλο Alternative 3, η συγγραφέας Leslie Watkins δήλωσε ότι οι επιστήμονες που ενδιαφέρονται για την κατάσταση της ατμόσφαιρας της Γης είχαν μυστικές συναντήσεις που παρήγαγαν τρεις εναλλακτικές λύσεις για τον χειρισμό του επικείμενου κινδύνου.

Εναλλακτική λύση 1:
Ανοίξτε τρύπες μέσω της στρατόσφαιρας για να απελευθερώσετε θερμότητα και ρύπανση. Αυτό έγινε με ταυτόχρονες εκρήξεις ατομικών όπλων στην υψηλή ατμόσφαιρα της Γης από τη ζώνη του όζοντος σε περιοχές όπου λίγοι θα παρατηρούσαν: Πάνω από τη Σιβηρία, το βαθύ Αμαζόνιο, το Αυστραλιανό Outback και και τους δύο Πόλους. Αυτή είναι η αιτία των οπών του όζοντος (όχι των ανθρώπινων οχημάτων και άλλων ανθρώπινων αιτιών, όπως αναφέρεται από το Fake News Network).

Εναλλακτική λύση 2:
Μετεγκαταστήστε τους καλύτερους πληθυσμούς της Γης (συμμορφούμενους σκλάβους και τους κυρίους του Illuminati Satanic master, σε τεράστια υπόγεια σπήλαια & DUMBs). Η εναλλακτική λύση 2 είναι το δίκτυο DUMB / tunnel που καλύπτεται σε αυτήν την αποκωδικοποίηση.

Εναλλακτική 3:
Δημιουργήστε βάσεις και μεγάλες πόλεις σκλάβων εργατών που υποστηρίζουν τις σατανικές κορυφαίες οικογένειες Illuminati στη Σελήνη και τον Άρη.

Ο επιστήμονας και η ελίτ προσπαθούν να κρύψουν τι πραγματικά συνέβη στο CERN, δαιμονικές οντότητες, επιπλέον διαστάσεις….

 

Όλες οι κατασκηνώσεις διαθέτουν σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις καθώς και δρόμους που οδηγούν από και προς τις εγκαταστάσεις κράτησης. Πολλά έχουν επίσης ένα κοντινό αεροδρόμιο. Η πλειονότητα των καταυλισμών μπορεί να φιλοξενήσει έναν πληθυσμό 20.000 κρατουμένων. Επί του παρόντος, η μεγαλύτερη από αυτές τις εγκαταστάσεις βρίσκεται ακριβώς έξω από το Fairbanks, Αλάσκα. Η εγκατάσταση της Αλάσκας είναι μια τεράστια εγκατάσταση ψυχικής υγείας και μπορεί να φιλοξενήσει περίπου  2 εκατομμύρια άτομα.

3. Το CERN σας ελέγχει ήδη, αλλά το Rockefellers Control CERN…

Οι επιστήμονες και η ελίτ προσπαθούν να κρύψουν τι πραγματικά συνέβη στο CERN, δαιμονικές οντότητες, επιπλέον διαστάσεις…

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για τη σύνδεση της οικογένειας Rockefeller με το CERN. Το CERN ετοιμάζεται για μια σημαντική ανακοίνωση, ότι έχουν ανακαλύψει κάτι μέσα στις συγκρούσεις που συμβαίνουν στο μεγάλο συγκρότημα αδρονίων (LHC). Έχω προειδοποιήσει εκτενώς για το CERN και πιστεύω ότι το Illuminati γιορτάζει το άνοιγμα της πέμπτης διάστασης, μία πέρα ​​από το διάστημα και το χρόνο. Στο CERN εφευρέθηκε επίσης το Διαδίκτυο, ένα σύστημα μήτρας που καλύπτει τώρα τη Γη. Το Διαδίκτυο έχει πλέον αναλάβει τα πάντα για τη ζωή.

Όλα είναι «ενσύρματα». Το τελευταίο πράγμα που δεν είναι ενσύρματο είναι το ανθρώπινο σώμα. Οι εμφυτεύσιμες συσκευές είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της καλωδίωσης του ανθρώπινου σώματος στο WWW. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός τεμαχισμός, γιατί κάθε άνθρωπος πρέπει να γίνει κυριολεκτικό μέρος του WWW, που είναι το 666….

4.HAARP: Weather Control – Μια τρομακτική ματιά στον έλεγχο του καιρού Warfare.

HAARP, Chemtrails, ατμοσφαιρική θέρμανση. Όπλα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή σεισμών, τσουνάμι, έκρηξης ηφαιστείου, υπερθέρμανσης του πλανήτη, αστραπής, κυκλώνων, ανεμοστρόβιλου, πλημμυρών, ξηρασίας, μεγαφώνων κ.λπ. κ.λπ ….

Ο Δρ Michio Kaku  παραδέχτηκε ότι, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα HAARP μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διεγείρουν γεωφυσικά γεγονότα όπως μπορούν να τροποποιήσουν τον καιρό, τους σεισμούς, την κλιματική αλλαγή, τις ηφαιστειακές εκρήξεις, τους τυφώνες και τα παρόμοια.

Ο Δρ Kaku παραδέχτηκε ότι οι  «φτιαγμένοι τυφώνες»  ήταν το αποτέλεσμα ενός κυβερνητικού προγράμματος τροποποίησης του καιρού στο οποίο οι ουρανοί ψεκάστηκαν με νανοσωματίδια και καταιγίδες και στη συνέχεια «ενεργοποιήθηκαν» μέσω της χρήσης  «λέιζερ».

Η ιδέα πίσω από τον έλεγχο του καιρού είναι απλή, όταν το σκέφτεστε απλά. Όταν βλέπετε και βιώνετε μια ισχυρή καταιγίδα, με πολλές αστραπές και βροντές, ποιο γεγονός για αυτήν την καταιγίδα σας εντυπωσιάζει περισσότερο;

amg-news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AMG-NEWS : Corfiatiko.blogspot.comLoading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr