ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΧΑΜΟΣ στην ιαπωνική Βουλή με τους θανάτους μετά από εμβόλια – Έρχεται «παγκόσμιος σεισμός», vid

ΥΓΕΙΑ. - 18 Μαρ 2023 - 17:33

Ποιοί θα πληρώσουν τα σπασμένα;;; Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά!

Χαμός στην Ιαπωνία με θανάτους μετά το εμβόλιο, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Γιαπωνέζου καθηγητή κ. Fukushima!!!

Ο Ιάπωνας πολιτικός και νομοθέτης, Hirofumi Yanagaseν, αναφέρει μεταξύ άλλων:

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο αριθμός των θανάτων στην Ιαπωνία ανεβαίνει συνεχώς.

Όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα, η δραματική αύξηση του αριθμού των θανάτων είναι αρκετά προφανής.

Πέρυσι, ο αριθμός των θανάτων το 2022 ξεπέρασε το 1,58 εκατομμύριο, το υψηλότερο νούμερο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Συγκριτικά με το 2021, ο αριθμός των θανάτων έχει αυξηθεί κατά περισσότερους από 140.000. Συγκριτικά με το 2020, ο αριθμός των θανάτων έχει αυξηθεί κατά έναν συγκλονιστικό αριθμό 210.000.

Ο covid δεν προκάλεσε τόσους πολλούς επιπλέον θανάτους. Πρέπει να υπάρχουν άλλοι παράγοντες (σ.σ. όπως τα εμβόλια;;;).

Αναρωτιέμαι. Πώς αναλύει η κυβέρνηση αυτό το πρόβλημα;

Στην πραγματικότητα, η Ιαπωνία έχει κατακλυστεί από ανθρώπους που παραπονιούνται ότι αισθάνονται άρρωστοι αφότου έλαβαν το εμβόλιο για τον covid. Παρακολουθώ προσεκτικά το σύστημα αναφοράς ασθενειών που υποπτευόμαστε ότι προκλήθηκαν από παρενέργειες του εμβολίου για τον covid. Αλλά αναρωτιόμαστε αν αυτό το σύστημα λειτουργεί σωστά.

Μόνο στα δηλωθέντα περιστατικά, υπάρχουν 2.001 περιστατικά όπου υποπτευόμαστε προκαλούμενους από το εμβόλιο θανάτους. Μόνο στην έρευνα της εταιρείας μου, υπήρχαν περίπου 260 περιστατικά στα οποία ο υπεύθυνος γιατρός κατήγγειλε ότι υπήρχε πιθανά μια σύνδεση μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου.

Έπειτα, σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας, υπάρχουν 52 περιστατικά όπου ένας παθολογοανατόμος πραγματοποίησε μια νεκροτομή και κατήγγειλε πως υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου. Ωστόσο, μόλις ένα περιστατικό έχει βρεθεί να έχει μια αιτιολογική σχέση μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου.

Παραδόξως, παρόλο που πάνω από 2.000 άτομα έχουν πεθάνει μετά τον εμβολιασμό, πάνω απ’ το 99% αυτών των θανάτων δεν μπορεί να αξιολογηθεί λόγω δήθεν ανεπαρκούς πληροφόρησης. Έχουν ήδη υπάρξει 2.000 θάνατοι.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι παθολογοανατόμοι έχουν πραγματοποιήσει νεκροτομή στους θανάτους μετά τον εμβολιασμό. Οι παθολογοανατόμοι βρήκαν ότι το εμβόλιο προκάλεσε το πρόβλημα και συμπέραναν ότι υπήρχε πιθανά μια σύνδεση μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου. Υπάρχουν τόσες πολλές τέτοιες αναφορές από τους παθολογοανατόμους. Ωστόσο, μόνο ένα περιστατικό έχει βρεθεί να έχει μια αιτιολογική σχέση ανάμεσα στο εμβόλιο και στον θάνατο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, πώς μπορεί ο κίνδυνος από το εμβόλιο να εκτιμηθεί σωστά;».

Δείτε το βίντεο, λαμβάνοντας υπόψη πως οι κρατικοί επιστήμονες στην Ελλάδα διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια για τον COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά!

 

photo freepik

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr