ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χημικά & HAARP σε όλη την Ελλάδα – Στόχος το νευρικό σύστημα εκτός από τον καιρό

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ. ΚΛΟΙΟΣ. - 10 Μάι 2017 - 8:10
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Κάποιοι κρίνουν ότι δεν πρέπει ο κόσμος να ξεκουράζεται τα Σαββατοκύριακα και το μηχανάκι δουλεύει ασταμάτητα. Οι εξελίξεις και τα γεγονότα ραγδαία στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Ανεβάζουν σταδιακά το βόλιουμ ώστε αν γίνουν σοβαρά γεγονότα το νευρικό μας σύστημα να τα έχει ήδη παίξει
Μπορεί για κάποιους να μοιάζει με έργο επιστημονικής φαντασίας όλο αυτό, αλλά τα έργα και τα βιβλία δεν δημιουργήθηκαν από παρθενογένεση. Κάποιοι είχαν πληροφορίες εκ των έσω, άλλοι πάλι… εκ των άνω! Πείτε το ένστικτο, προαίσθηση, προφητεία – είναι αυτό που κάνει κάποιους ανθρώπους ξεχωριστούς.

Η Shri Mataji, η μοναδική δασκάλα του γιόγκα που για τη διδασκαλία της δεν ζήτησε ποτέ κανένα αντάλλαγμα, η μοναδική που έδινε αυτοπραγμάτωση -κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι λογάδες- μας το είχε πει από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, αλλά ποιος καταλάβαινε τότε τι εννοούσε ακριβώς:

Εκείνη ήξερε. Ο διπλωμάτης σύζυγός της μπαινόβγαινε στον ΟΗΕ το ίδιο κι εκείνη μαζί του. Τελικά δολοφονήθηκε για το έργο της, από χέρια “δικών” της ανθρώπων.
Και πόσο μακριά είναι τα λεγόμενα της από τα λεγόμενα του Μπρεζίνσκι; Αυτός δεν έκανε πρόβλεψη, απλά έλεγε τι ετοιμάζουν:

Το είπε τη δεκαετία του ’70 και το HAARP άρχισε να λειτουργεί το 1992, τρία χρόνια μετά την προειδοποίηση της Shri Mataji.
Τώρα το λεπτό νευρικό σύστημα μας δέχεται πυρά ακτινοβολίας, ενώ από την άλλη, οι Νεοταξίτες – Νεοεποχίτες διοργανώνουν μαζικούς διαλογισμούς με περίεργες τεχνικές για να καταγράψουν το συλλογικό συνειδητό – θα γράψουμε σύντομα γι’ αυτό. Γενικά όπου βλέπετε κάλεσμα για τέτοιες ομαδικές χαρούλες μείνετε μακριά!
Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται τα ιριδίζοντα χημικά και τα κατσαρά σύννεφα από τα μικροκύματα. Κάπως έτσι και το υγρό στοιχείο στο σώμα σας και… είναι πολύ!

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr