ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χρήστος Μαντζιάρης : Έβγαλαν το 666 και έβαλαν τρεις πυραμίδες στο σήμα των Μακεδονικών προϊόντων

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ. - 14 Νοέ 2019 - 22:14
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Τελικά το σήμα που θα φέρουν τα προϊόντα της Μακεδονίας μας οριστικοποιήθηκε και δόθηκε στην δημοσιότητα. Η μόνη εκπληξούλα που μπορούμε να πούμε ότι έγινε, είναι ότι το έκαναν αποκρυφιστικότερο από το προηγούμενο. Δηλαδή, το έκαναν χειρότερο από το προηγούμενο, αν και τα δύο παραπέμπουν στην Νέα Τάξη. Σημειολογικά, μας δείχνουν το ένα και το αυτό. Ότι, το Μακεδονικό πρόβλημα εξελίσσεται βάσει των αρχών που έχουν θέσει για την περιοχή μας οι νεοταξίτες παγκόσμιοι κρυφοί και φανεροί πρόσκαιροι ηγέτες.

Το «Μ», στο καινούργιο σήμα είναι τώρα κεφαλαίο, ενώ πριν ήταν πεζό, μικρό «μ». Το κεφαλαίο «Μ» είναι ισχυρότερο αρνητικά από το μικρό «μ» και παραπέμπει στους γνωστούς αγνώστους. Φυσικά, όταν έδωσαν το προηγούμενο σήμα στην δημοσιότητα το έκαναν για να αποφορτίσουν τους ενδιαφερόμενους φιλοπάτριδες αλλά και για να πάρουν μια πρώτη γεύση αντιδράσεων, κάτι το οποίο συντελεί στο να επιβάλουν το επόμενο σήμα με λιγότερους κραδασμούς. Τα έχουν ξανακάνει αυτά, κυρίως με τα σήματα των κομμάτων, όπως π.χ. είχαν πράξει, όσοι θυμούνται, και με το σήμα του κόμματος του ΓΑΠ.

Ένα σημείο παρέμεινε σταθερό. Τίποτα στο σήμα δεν παραπέμπει σε Ελλάδα. Το σήμα απλά είναι κυανό και λευκό, και αυτό το έκαναν για να δικαιολογηθούν σε μας. Τίποτα δεν θυμίζει Ελλάδα, και ο κάθε αδιάφορος και αγεωγράφητος ξένος δεν θα καταλαβαίνει ότι αγόρασε προϊόντα που προέρχονται από την Βόρειο Ελλάδα. Αν και σύντομα, έτσι όπως εξελίσσονται ραγδαίως τα γεγονότα, αυτό που σήμερα αποκαλούμε «Βόρειο Ελλάς», θα γίνει «Κεντρική Ελλάς».

Το προηγούμενο σήμα είχε τα τρία εξάρια, όπως αποδείχθηκε σε προηγούμενο άρθρο. Το νέο έχει τις τρείς πυραμίδες ή τρία τρίγωνα. (Εγώ θα ονομάζω εδώ τα σχήματα αυτά πυραμίδες). Δύο μικρές, η (1) και (2) στην παρακάτω φωτογραφία, και μία μεγάλη ανεστραμμένη, η (3), στην ίδια φωτογραφία. Είναι γραμμένο επίσης κάτω από το σχεδίασμα “MACEDONIA THE GREAT”.

Η πυραμίδα ως γνωστόν είναι σύμβολο των Ιλλουμινάτι, και υπάρχει ως συμβολισμός σε πολλά σήματα οργανώσεων και εμπορικών εταιρειών. Υπάρχει επίσης σε νομίσματα και σε δημιουργήματα που κάποιοι τα αποκαλούν «τέχνη», κλπ. Οι τρείς πυραμίδες, οι δύο μικρές και μία μεγάλη, εκτός από τους Ιλλουμινάτι, παραπέμπουν στην πανάρχαια θρησκεία του Κρόνου, απομεινάρια της οποίας είναι οι πυραμίδες της Αιγύπτου. Γι αυτό, σε όσα σήματα υπάρχουν τρείς πυραμίδες ή τρία τρίγωνα, τα δύο σχήματα είναι μικρά και το ένα μεγάλο. Αυτό συμβαίνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό και μπορείτε να το προσέξει ο καθένας μας διότι είμαστε περικυκλωμένοι από τέτοιους συμβολισμούς.

Η μεγάλη πυραμίδα είναι ανεστραμμένη. Αυτός ο συμβολισμός δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση. Μας έκανε η Μέρκελ να τον εμπεδώσουμε σχηματίζοντας συχνά πυκνά, με τα χέρια της την ανεστραμμένη πυραμίδα. Καθώς και ο Τράμπ σχηματίζει τον ίδιο συμβολισμό με τα χέρια του όταν φωτογραφίζεται καθήμενος. Η ανεστραμμένη πυραμίδα ή το ανεστραμμένο τρίγωνο είναι το σύμβολο του Υδροχόου, της εποχής μας, της εποχής της Νέας Τάξης.

Ιδιαίτερα ύπουλο είναι αυτό το “MACEDONIA THE GREAT”, δηλαδή «Μεγάλη Μακεδονία». Επειδή είναι ακριβώς πολύ ύπουλο, έγραψαν εντονότερα το “GR” για να παραπέμπει, δήθεν, στην Ελλάδα, “GReece”, για να ξεχωρίζει από το “EAT” (τρώω) που έπεται, για να παραπέμπει τους απονήρευτους σε ελληνικά φαγητά ή τρώω ελληνικά. Όχι. Δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά, διότι «Μεγάλη Μακεδονία» εννοούν την ενωμένη Μακεδονία. «Μεγάλη Μακεδονία» εννοούν ένα νέο κράτος σύμφωνα με την επιθυμία του Ισραήλ, λόγω Θεσσαλονίκης, και των γερμανικών συμφερόντων. «Μεγάλη Μακεδονία» εννοούν ένα απραγματοποίητο όνειρό τους. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο αυτό το “MACEDONIA THE GREAT” δεν θα το γράφουν στα ελληνικά. Σιωνιστικές πονηριές!

Το αν στην λέξη “MACEDONIA”, το “CE” πρέπει να γράφεται με “C” ή “K”, δεν το σχολιάζω καθόσον το θέμα αυτό έχει αναλυθεί ήδη επαρκώς και ευκρινώς από άλλους έλληνες αρθρογράφους.

Ένα άλλο σημείο, άξιο παρατήρησης, που φανερώνει ότι προς στιγμήν υλοποιείται το γερμανικό σχέδιο επί της Μακεδονίας με στόχο την «Μεγάλη Μακεδονία» από τους γερμανόφιλους, γνωστοί ως φιλοευρωπαίοι, περιστασιακούς ηγετίσκους μας, είναι ότι και το σήμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι σχεδιασμένο με την ίδια ακριβώς τεχνοτροπία με την οποία είναι σχεδιασμένο το τελικό σήμα που θα χαρακτηρίζει Μακεδονικά μας προϊόντα. Ίδιο, ολόιδιο.

Όλα αυτά τα κάνουν οι κυβερνώντες μας, και αντίστοιχα οι κυβερνώντες άλλων δημοκρατικών προτεκτοράτων, για να μπορούν να επικοινωνούν κρυφά με άλλους όμοιούς τους ανά τον κόσμο. Τα σήματα αποτελούν κώδικα επικοινωνίας μεταξύ τους, για να γνωρίζουν ότι αυτό που έγινε, εξυπηρετεί τους κοινούς τους σκοπούς. Κάποιοι ανθέλληνες αξιωματούχοι παγκοσμιοποιητές τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση.

Θέτω ξανά το ερώτημα. Το νέο σήμα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα προϊόντα των Νομών Δράμας και Καβάλας, λόγω του σχεδίου «Καλλικράτης»;

Το θέμα είναι γιατί οι «δικοί μας» επιμένουν στην Συμφωνία των Πρεσπών όταν αυτή απορρίφθηκε από τα Σκόπια και παράλληλα η Γερμανία τηρεί σιγή ασυρμάτου επειδή «της τράβηξε το αυτί» η Αγγλία.

Χρήστος Μαντζιάρης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…