ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χρήστος Μαντζιάρης : Με τον κορωνοϊό θέλουν ν’ αποτρέψουν την εφαρμογή τον Νόμου του Λύντς

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ. - 12 Ιούν 2020 - 11:41
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Μία βασική αρχή των παγκοσμιοποιητών στον αγώνα τους για την εφαρμογή της Νέας Τάξης στον κόσμο ήταν η εφεύρεση – πρόκληση και διασπορά στις ανθρωπομάζες νέων ασθενειών που θα είναι δύσκολες στην διάγνωση και μη ιάσιμες. «Νέες δύσκολες στην διάγνωση και μη θεραπεύσιμες, ασθένειες θα επιφέρουμε στον κόσμο», έλεγαν διάφοροι οι οποίοι έχουν εξουσιαστικό ρόλο στον πλανήτη. Το είχαν μελετήσει πολύ καλά το θέμα των ιώσεων και είχαν αποφασίσει ότι η διασπορά ενός ιού παγκοσμίως, τους ήταν αναγκαία και πολλαπλώς ωφέλιμη στην εφαρμογή των σατανικοτάτων σχεδίων τους.

Τους ήταν αναγκαία διότι γνώριζαν εκ των προτέρων ότι οι βδελυρές αποφάσεις τους θα δημιουργούσαν κύματα αντιδράσεων. Έπρεπε οι μάζες να είναι φυλακισμένες ώστε να μην αντιδρούν. Επομένως αποφάσισαν, ότι πρέπει να γίνουν για τους ανθρώπους, τα σπίτια τους φυλακές τους, εφόσον δεν μπορούν να τους φυλακίσουν όλους με άλλον τρόπο, και δεσμοφύλακες να είναι ο φόβος και ο τρόμος. Αόρατοι φύλακες μεν, αποτελεσματικοί δε, διότι έχουν ως συνεργάτη την απαίσια τηλεόραση. Προκάλεσαν φυσικά οι παγκοσμιοποιητές προηγουμένως και την οικονομική κρίση, ώστε η μόνη δυνατή διέξοδος των μαζών να είναι η τηλεόραση. Μια τηλεόραση που πλέον είναι επικίνδυνη για το μέλλον μας διότι έχει προάγει τόσο πολύ την προπαγάνδα, που ο Γκάιμπελς μπροστά της μοιάζει με το στρουμφάκι Χαχανούλη. Υπάρχουν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σκεφθούν ορισμένοι. Αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν διότι μέσω αυτών ελέγχουν τους πάντες, διότι τα πάντα παρακολουθούνται και καταγράφονται.

Ο κορωνοϊός είναι ένα «όπλο» πολύ βολικό για τους ηγέτες του νεοταξισμού. Είναι βολικό διότι πολλοί άνθρωποι ευρίσκονται σε διαδικασία αντίδρασης όταν βλέπουν ότι χάνουν τα πάντα, κυριολεκτικά τα πάντα, και όταν αυτή η αργώς συσσωρευμένη ενέργεια εκτονωθεί τότε μοιραίως θα προκύψει η εφαρμογή του Νόμου του Λύντς. Ενός νόμου που αν και πρωτοεφαρμόστηκε στο τέλος του 18ου αιώνος, και που ουδείς μπορεί να τον καταργήσει. Μόνο δύναται να τον αποτρέψει, πλην όμως εξακολουθεί να υπάρχει εν υπνώσει.

Τον νόμο αυτό τον πρωτοεφήρμοσε ο William Lynch στις ΗΠΑ. Είναι μια παράνομη διαδικασία κατά την οποία ο ανεξέλεγκτος όχλος απονέμει άμεσα δικαιοσύνη χωρίς δίκη. Από τον Λύντς προέκυψε και η λέξη «λυντσάρισμα» που σημαίνει ότι ο όχλος συλλαμβάνει κάποιον που θεωρεί και ένοχο για κακούργημα και αποδίδει επί τόπου και με συνοπτικές διαδικασίες δικαιοσύνη χωρίς την μεσολάβηση δικαστηρίων.

Ας δούμε μια αναφορά για τον Νόμο του Λύντς όπως αυτή δημοσιεύθηκε το 1912 στο περιοδικό της Αστυνομίας «Ηχώ Δημοσίας Ασφαλείας», αντίγραφο του οποίου υπάρχει στην Βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ζούμε την επανάσταση των συνασπισμένων δοτών Κυβερνήσεων εναντίον των λαών τους. Κυβερνήσεων που προέκυψαν δήθεν με εκλογές. Κυβερνήσεις που λειτουργούν με πρόσωπα που εξυπηρετούν, κατά τα φαινόμενα, συμφέροντα οργανώσεων που δρουν στο σκότος όπως ο θεός τους. Γνωρίζουν οι δουλόφρονες κυβερνήσεις ότι αδικούν προκλητικά και εντατικά. Γνωρίζουν ότι καταστρέφουν έθνη και πολίτες. Γνωρίζουν ότι καταστρέφουν ζωές. Γνωρίζουν ότι υποβόσκει κύμα αντίδρασης το οποίο εάν εκδηλωθεί, λαμβανομένων υπ’ όψιν των παρουσών συνθηκών, θα σταματήσει μόνο όταν ισοπεδώσει παν ότι έδρασε εναντίον του πρώην κοιμισμένου όχλου.

Γι αυτό λοιπόν, και με τον κορωνοϊό, προσπαθούν να αδρανοποιήσουν τις μάζες οι οποίες άρχισαν ν’ αντιλαμβάνονται ότι οδηγούνται σε συμφορά. Μάζες που ενώ τώρα ευρίσκονται σε χαυνώδη λήθαργο με ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης ή με ένα κινητό στο χέρι εάν σηκώσουν το κεφάλι τους και δουν τι συντελείται γύρω τους τότε το ξέσπασμά τους θα είναι ασυλλήπτων διαστάσεων.

Για να τιθασεύσουν την ολοένα και αυξανόμενη κοινωνική οργή, αποφάσισαν λόγω κορωνοϊού, «Μένουμε σπίτι». Αλλά ακόμη και το σύνθημα αυτό, το έγραψαν ανθελληνιστί οι μισέλληνες. Το σωστό, στα ελληνικά, είναι «Μένουμε στο σπίτι». Μένοντας διαρκώς στο σπίτι ο ναρκωμένος από τα ΜΜΕ άνθρωπος αδρανοποιείται σωματικώς, αλλά αδρανοποιείται παράλληλα και η διαδικασία ελεύθερης σκέψης και η τάση προς αντίδραση. Κυρίως αυτό! Αδρανοποιούν την ελεύθερη σκέψη των πρώην ελευθέρων ανθρώπων. Η τελική ρήξη, εξουσιών και ανθρώπων είναι κοντά.

Εάν αποτύχει η τιθάσευση των μαζών με τον κορωνοϊό, θα επέλθει η εφαρμογή του Νόμου του Λύντς.

Χρήστος Μαντζιάρης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…