ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χρήστος Μαντζιάρης : Μητροπολίτης της Κρήτης φωτογραφίζεται κάνοντας νεοταξική χειρονομία

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ. - 13 Νοέ 2018 - 10:25
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Με αφορμή την διαφωνία της Εκκλησίας της Κρήτης για την «θρησκευτική ουδετερότητα», δημοσιεύονται και αναδημοσιεύονται διάφορες φωτογραφίες των εννέα Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Κρήτης, η οποία υπάγεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Σε μια απ’ αυτές τις φωτογραφίες, όπως φαίνεται ολοκάθαρα, ο καθήμενος κάτω δεξιά Μητροπολίτης σχηματίζει επιδεικτικά με τα χέρια του το

ανεστραμμένο τρίγωνο, ή αλλιώς την γνωστή και ως “χειρονομία Μέρκελ”.

Έχω δημοσιεύσει από τον Φεβρουάριο του 2015 άρθρο με τίτλο «Η εξήγηση της χειρονομίας που κάνει η Μέρκελ και η σχέση της χειρονομίας αυτής με την εβραϊκή Καμπάλα και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων», στο οποίο αναλύεται λεπτομερώς η χειρονομία αυτή και η σημασία της. Είναι μια χειρονομία της Νέας Εποχής, της εποχής του Υδροχόου, της εποχής του Αντιχρίστου.

Έγραφα τότε και τα ξαναγράφω: «Ένας αποκρυφιστικός συμβολισμός ο οποίος ονομάζεται «σύμβολο του νερού» και απευθύνεται σε κάποια θεά (!!!) Auramoth, η οποία είναι προφανώς γνωστή μόνο στους μυημένους σε συγκεκριμένες μυστικές οργανώσεις που είναι όλες ανθελληνικές. Η ονομασία του συμβόλου αυτού υπάρχει σε βιβλίο το οποίο εκτός από την αποκάλυψη του ονόματος του συμβολισμού αυτού, περιγράφει και τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορεί να σχηματίσει το «σύμβολο του νερού» με τα χέρια του. Η περιγραφή έχει ως εξής: «Με τους αντίχειρες και τους δείκτες ενωμένους, τοποθετούμε τα χέρια στο κάτω μέρος του στέρνου, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με την κορυφή προς τα κάτω». Δηλαδή, όπως ακριβώς το κάνει η Μέρκελ, και όχι μόνο αυτή. Το συγκεκριμένο βιβλίο με τις «πληροφορίες» αυτές είναι ψυχοβλαβές και επικίνδυνο για τους ανθρώπους διότι ασχολείται με την μαγεία και δυστυχώς υπάρχει και στα ελληνικά.

»Ο συμβολισμός είναι καμπαλιστικός, Καμπάλα είναι η απόκρυφη παράδοση των εβραίων, είναι ένα μυστικό θεοσοφικό σύστημα που κάποιοι λένε ότι είναι μαγεία. Σε άλλο καμπαλιστικό βιβλίο για τη Χρυσή Αυγή, (οι τίτλοι των βιβλίων δεν δίνονται για ευνοήτους λόγους), στην σελίδα 562, δίνεται το σύμβολο της θεάς αυτής, που όπως φαίνεται είναι το ανεστραμμένο τρίγωνο. Όταν ο μυημένος σχηματίζει με τα χέρια του το ανεστραμμένο τρίγωνο που είναι σύμβολο της θεάς Auramoth, δεν κάνει τίποτε άλλο από να την επικαλείται αλλά και δείχνει ότι είναι οπαδός της Νέας Τάξης Πραγμάτων».

Αξίζει να επισημανθεί ότι στην φωτογραφία των Μητροπολιτών Κρήτης, ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης δεν διστάζει να σχηματίζει με τα χέρια του το ανεστραμμένο τρίγωνο κάτω και μπροστά από την εικόνα του ευλογούντος Ιησού Χριστού, κρύβοντας παράλληλα το εγκόλπιό του. Οποιοδήποτε επιπλέον σχόλιο είναι περιττό.

Υπάρχουν ιερωμένοι που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο;

Χρήστος Μαντζιάρης

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…