• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 14 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Χρήστος Μαντζιάρης : Σ’ αυτούς ανήκουν οι ΜΚΟ σ’ όλον τον κόσμο. Ονόματα

6 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ
0
Χρήστος Μαντζιάρης : Σ’ αυτούς ανήκουν οι ΜΚΟ σ’ όλον τον κόσμο. Ονόματα
0
SHARES
11
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) αποτελούν έναν παγκόσμιο ιστό οργανώσεων που επινοήθηκε και υλοποιείται από αυτούς που κρατάνε τις τύχες του πλανήτη στα χέρια τους. Προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν μία Κυβέρνηση με έναν «βασιλιά» που θα έχει 21 «υπουργούς». Πέραν αυτού, θέλουν ν’ απαλλάξουν τον πλανήτη από οτιδήποτε θεωρούν περιττό, είτε αυτό είναι άνθρωποι, είτε γνώση, είτε θρησκεία, κλπ. Περιττό θεωρούν οτιδήποτε είναι εναντίον των ιδεών τους.

Οι ΜΚΟ δημιουργήθηκαν για τους εξής λόγους:

1. Για να μην μολυνθούν οι πολιτικές ιδεολογίες με ιδέες και κυρίως με καταστάσεις οι οποίες θ’ ανέτρεπαν τις απόψεις των ψηφοφόρων, δηλαδή των πελατών, περί των ιδεολογιών, με αποτέλεσμα των κλονισμό των πολιτικών συστημάτων. Μην ξεχνάμε ότι η κατανομή των χαρακτηριστικών τής κάθε ιδεολογίας έγινε από τους ιδίους που ελέγχουν τον πλανήτη κατά τέτοιον τρόπο ώστε αλληλοδιαδεχόμενες στην εξουσία να εξυπηρετούν τους καταχθόνιους σκοπούς τους εις βάρος όλων ημών, και ‘μεις να συζητούμε αενάως και ασκόπως για το ποια είναι η καλύτερη.

2. Μέσω των ΜΚΟ, οι ιδιοκτήτες τους έχουν τον συντονισμό των κινήσεων σ’ όλον τον πλανήτη ώστε να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα την δεδομένη στιγμή, που είναι γνωστή μόνο σ’ αυτούς.

3. Αποφεύγουν την δημοσιοποίηση του κόστους υλοποίησης των τεκταινομένων από τις ΜΚΟ, καθώς και των χρηματοδοτών τους, διότι εάν το έργο των ΜΚΟ ανετίθετο στις Κυβερνήσεις, τα ποσά έπρεπε να εγγράφονται στους προϋπολογισμούς των κρατών μαζί με την αιτιολογία της δαπάνης. Πέραν αυτού, θα υπόκειντο σε έλεγχο και θα έπρεπε να συζητηθούν στην Βουλή του κάθε κράτους. Όλ’ αυτά θα ήταν εις βάρος της μυστικότητος που καλύπτει το έργο των ΜΚΟ.

4. Δεν ήθελαν να αναθέσουν το έργο των ΜΚΟ στους υπαλλήλους τους, οι οποίοι σε μας παρουσιάζονται ως πρωθυπουργοί, υπουργοί, επιχειρηματίες, κλπ, διότι γνωρίζουν τις πραγματικές ικανότητές τους και δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν ένα τόσο σοβαρό έργο σ’ αυτούς οι οποίοι επελέγησαν για να τοποθετηθούν σε θέσεις με βάση την δουλικότητα στ’ αφεντικά τους και όχι με βάση τις ικανότητές τους. Αυτό ίσως ήταν περιττό που το ανέφερα διότι το βλέπουμε κάθε ‘μέρα.

Ας δούμε κάποια ονόματα αυτών των παγκοσμιοποιητών και το πόσες ΜΚΟ έχει ο καθένας. Θα δούμε αυτούς που έχουν τις περισσότερες, διότι δεν είναι δυνατόν ν’ αναφερθούν όλοι, και οι οποίοι είναι περισσότερο γνωστοί στους Έλληνες.

Πρώτος και με τις περισσότερες ΜΚΟ στην κατοχή του είναι ο Χένρυ Κίσινγκερ, γεννηθείς το 1923, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανθέλληνες όλων των εποχών και του οποίου το πραγματικό ονοματεπώνυμο είναι Αβραάμ Μπεν Ελαζάρ. Ο Κίσινγκερ έχει στην κατοχή του 117 ΜΚΟ.

Τα μέλη της οικογενείας Ρότσιλντ έχουν στην κατοχή τους 58 ΜΚΟ και τα μέλη της οικογενείας Ροκφέλερ έχουν 81 ΜΚΟ. Οι Ρότσιλντ είναι αρμόδιοι για όλο το χρήμα στον πλανήτη, οι δε Ροκφέλερ είναι αρμόδιοι για τον πλούτο στον πλανήτη, όπως π.χ. πετρέλαιο, πολύτιμα μέταλλα, πολύτιμοι λίθοι, βιομηχανίες, κλπ. Η οικογένεια Φόρμπς, γνωστή περισσότερο λόγω του περιοδικού “Forbes”, έχει στην κατοχή της 19 ΜΚΟ.

Ο Τζώρτζ Σούλτς, ο οποίος γεννήθηκε το 1920, και έγινε γνωστός για την συμμετοχή του στην Κυβέρνηση Ρήγκαν, έχει 80 ΜΚΟ. Ο Ζ. Μπεζίνσκυ, πέθανε το 2017, ο γνωστός του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, είχε στην κατοχή του 64 ΜΚΟ. Επίσης, 64 ΜΚΟ έχει και η οικογένεια των δύο Προέδρων ΗΠΑ, η οικογένεια Μπους. Η οικογένεια Μπους είναι συνδεδεμένη φιλικώς με την οικογένεια Μητσοτάκη, κλπ, κλπ. Ο Μπιλ και η Χίλαρυ Κλίντον έχουν 41 ΜΚΟ, ο δε, επίσης Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμυ Κάρτερ ο οποίος γεννήθηκε το 1924 έχει 26 ΜΚΟ.

Οι άνθρωποι που τόσο στενά είχαν συνδέσει τα ονόματά τους με τον πόλεμο στο Ιράκ, ο στρατηγός Κόλιν Πάουελ και ο Ντόναλντ Ράμσφελντ έχουν 37 και 39 ΜΚΟ αντίστοιχα ο καθένας. Και αφού μιλάμε για πολέμους, οι γυναίκες που είχαν συνδέσει το όνομα τους με το Γιουγκοσλαβικό πρόβλημα η Κοντολίζα Ράις και η Μαντλίν Ολμπράιτ έχουν η μεν πρώτη έχει 37 ΜΚΟ η δε δεύτερη 61 ΜΚΟ.

Μην ξεχνάμε και τον υπεύθυνο μετανάστευσης ανά τον πλανήτη Τζώρτζ Σόρος, «Σβάρτς» είναι το κανονικό του όνομα και σημαίνει «Μαύρος», γεννήθηκε το 1930 και έχει 61 ΜΚΟ. Ο Μπίλ Γκέιτς έχει 22 ΜΚΟ, η οικογένεια Αϊεζενχάουερ με τόσα εκλεκτά μέλη στην Πολιτική (Πρόεδρος των ΗΠΑ), στρατιωτική και διπλωματική Ιστορία των ΗΠΑ, έχει 21 ΜΚΟ.

Ο Τομ (Thomas) Πίκερμαν, μπορεί να μην είναι τόσο γνωστός, αλλά έχει διατελέσει πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ καθώς και σε χώρες όπως, Ρωσία, Ισραήλ, Ινδία και Ιορδανία (την Ιορδανία θα την συναντήσουμε και παρακάτω), έχει 67 ΜΚΟ. Ο δε τέως γνωστός, Ντικ Τσένυ ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος επί κυβερνήσεως Τζωρτζ Μπους από 2001 έως το 2009, έχει 34 ΜΚΟ. Ο πολιτικός και επιχειρηματίας που γεννήθηκε το 1927, Γουίλιαμ Πέρρυ έχει στην κατοχή του 49 ΜΚΟ.

Από τον κόσμο των διεθνών ΜΜΕ, ο Τεντ Τέρνερ του CNN έχει 24 ΜΚΟ και ο μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούμπερτ Μέρντοχ, έχει 21 ΜΚΟ.

Στα «λεφτά» τώρα. Ο Πωλ Γούλφοβιτς, πολιτικός και διπλωμάτης, που υπήρξε και Πρόεδρος της Παγκοσμίου Τραπέζης έχει 36 ΜΚΟ. Ο δε Πωλ Άντολφ Φόλκερ που έχει συνδέσει το όνομά του με την Federal Bank και Federal Reserve, όπου “Federal” η «εταιρεία» η οποία έχει το προνόμιο να τυπώνει το Δολάριο, έχει 55 ΜΚΟ. Είναι δυνατόν να μην προκύψουν υποψίες ότι ο εν λόγω κύριος με το 100% γερμανικό όνομα να μην έχει σχέσεις με την οικογένεια Ρότσιλντ η οποία έχει γερμανικές ρίζες; Ο δε Τζων Μπραδήμας, ο ελληνοαμερικανός, είχε 33 ΜΚΟ. Ο Μπραδήμας που υπήρξε μέλλος του Κογκρέσου πέθανε το 2016 και ο τάφος του είναι στο κοιμητήριο των μελών του Κογκρέσου. Το αναφέρω διότι ενώ οι τάφοι είναι προσανατολισμένοι στην κατεύθυνση Ανατολή- Δύση, του Μπραδήμα είναι Βοράς-Νότος, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, και φυσικά δεν υπάρχει σταυρός.

Αυτό, για να μην χαιρόμαστε και πολύ όταν ακούμε ότι κάποιος διάσημος που ζει στο εξωτερικό έχει ελληνικές ρίζες.

Στην Ευρώπη τώρα. Στην Αγγλία, η συντριπτική πλειονότητα των ΜΚΟ ανήκει σε «ευγενείς», δηλαδή σ’ αυτούς που είναι από καλό γένος, και που έχουν τον τίτλο του «Σερ» ή του «Λόρδου». Οι οικογένειες αυτών, με ονόματα όπως Κάριγκτον, Ντέιβιντ Σιμό, Ρόμπερτσον, Μέντελσον, κλπ, έχουν περισσότερες από 164 ΜΚΟ. Οι δε πρώην πρωθυπουργοί Τζών Μέιτζορ και Τόνυ Μπλερ έχουν 11 ΜΚΟ ο καθένας.

Στη Γερμανία ξεχωρίζουν τα ονόματα των Βόλφαγκ Ίσιγκερ και του Χέλμουτ Κολ. Ο πρώτος έχει 19 και δεύτερος 6 ΜΚΟ. Ο πρώτος είναι κυρίως διπλωμάτης και υπήρξε Πρέσβης της Γερμανίας στον ΟΗΕ και επικεφαλής του ομίλου ασφαλειών Αλιάντζ (Allianz), ο δε δεύτερος υπήρξε, πέθανε πρόπερσι, Καγκελάριος της Γερμανίας.

Άλλοι ευρωπαίοι. Ο Ετιέν Νταβινιόν, πολιτικός, διπλωμάτης και πρώην πρόεδρος της Κομισιόν, έχει 36 ΜΚΟ. Ο διάσημος σοσιαλιστής Μισέλ Ροκάρ, πέθανε το 2016, είχε 10 ΜΚΟ, φυσικά όταν πεθαίνει κάποιος κάτοχος ΜΚΟ, μπορεί να μην γνωρίζουμε σε ποιόν μεταβιβάζονται οι ΜΚΟ, πλην όμως δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να το φανταστούμε. Η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας με την ενεργό συμμετοχή της στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, έχει 25 ΜΚΟ και η οικογένεια Λιχτενστάιν, του γνωστού κρατιδίου μεταξύ Ελβετίας και Αυστρίας, έχει 19 ΜΚΟ.

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερύ Ζισκάρ Ντ’ Εσταίν, γεννηθείς το 1926, έχει 15 ΜΚΟ. Από 12 ΜΚΟ έχουν ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης Ζαν Κλώντ Τρισέ και ο γεννηθείς το 1925 πρώην Πρόεδρος της Κομισιόν, γνωστός για τα «πακέτα» του, Ζακ Ντελόρ.

Αν πάμε στον αραβικό κόσμο, θα δούμε ότι η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας έχει 44 ΜΚΟ, ίσως ΚΑΙ γι αυτό η Ιορδανία φαντάζει ως όαση γαλήνιας ζωής σε μια περιοχή αναταραχών και πολέμων. Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ έχει 9 και η οικογένεια του Μπιν Λάντεν, του γνωστού τρομοκράτη, έχει 4 ΜΚΟ. Ο δε πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, και γιός του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Πρίγκιπας Τούρκι Μπιν Φεϊζάλ Αλ Σαούντ, έχει 21 ΜΚΟ. Δεν φαντάζομαι ότι αναρωτιέστε ακόμη γιατί οι μετανάστες δεν εισβάλουν στις πλούσιες Αραβικές χώρες!

Στο Μπαγκλαντές τώρα. Το Μπαγκλαντές έχει δεχθεί να πρωτο-τσιπαρισθούν κάποιοι μπαγκλαντεσιανοί, πειραματικώς, με το νέο εμβόλιο που ετοιμάζουν για όλον τον πληθυσμό της Γης. Ο μπαγκλαντεσιανός Μωχάμετ Γιουνούς μπορεί να είναι άγνωστος πλην όμως είναι γνωστό το ίδρυμά του. Είναι αυτός που ίδρυσε την περίφημη τράπεζα για μικροκαταθέτες και μικροδανειστές. Αυτός λοιπόν, έχει 10 ΜΚΟ.

Από την αφρικανική ήπειρο έχουμε δυο τρανταχτά ονόματα στους οποίους ανήκουν από 18 ΜΚΟ. Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Κόφι Αννάν, πέθανε πρόπερσι, και ο Αρχιεπίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας της Νοτίου Αφρικής Αιδεσιμότατος Ντέσμοντ Τούτου.

Για τέλος, ας δούμε κι αυτούς που «θα μας σώσουν». Τους Ρώσους. Εδώ δεν απαιτούνται και πολλές συστάσεις, απλά να ειπωθεί ότι οι πρώην μεγαλο-αξιωματούχοι και πανίσχυροι του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ενώσεως είναι τώρα μεγαλο-αξιωματούχοι και πανίσχυροι της καπιταλιστικής Ρωσίας. Οι ιδεολογίες είναι για μας. Από 20 ΜΚΟ έχουν ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ. 16 ΜΚΟ έχει ο Ανατόλι Τσουμπαί ο οποίος υπήρξε πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός επί Γιέλτσιν και τώρα ασχολείται με τον τομέα της νανοτεχνολογίας. Και, 13 ΜΚΟ έχει ο επίσης πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας Γιεβγένι Πριμακώφ. Επί Γιέλτσιν κι αυτός.

Οι παγκοσμιοποιητές είναι άριστα οργανωμένοι και ‘μεις ακόμη περιμένουμε να μας σώσει κάποιος άλλος.

Χρήστος Μαντζιάρης

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)

by admin
7 ώρες ago
Δημήτρης Αλεξόπουλος: Ο Χαλκός ανεβαίνει και το Ασημί πέφτει, τι συμβαίνει;
Slider

Δημήτρης Αλεξόπουλος: Ο Χαλκός ανεβαίνει και το Ασημί πέφτει, τι συμβαίνει;

by admin
7 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας. Τραμπ: Από το «ήξεις, αφίξεις» στην εισβολή στο Ιράν και τον Γ’ΠΠ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας. Τραμπ: Από το «ήξεις, αφίξεις» στην εισβολή στο Ιράν και τον Γ’ΠΠ

by admin
9 ώρες ago
Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΠΑΤΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: Το πέταξε ο Μητσοτάκης, τρέμει την τιμωρία

ΠΑΤΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: Το πέταξε ο Μητσοτάκης, τρέμει την τιμωρία

1 ημέρα ago
Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Το παιχνίδι είναι στημένο» – ΒΟΜΒΕΣ για Ρόδο, Τουρκία και Μενδώνη

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Το παιχνίδι είναι στημένο» – ΒΟΜΒΕΣ για Ρόδο, Τουρκία και Μενδώνη

1 ημέρα ago
ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΜΟΥΓΚΑ στα ΔΕΛΤΙΑ !! ΗΡΘΕ ο Νέος ΦΟΡΟΣ του ΑΕΡΑ που Αναπνέουμε

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΜΟΥΓΚΑ στα ΔΕΛΤΙΑ !! ΗΡΘΕ ο Νέος ΦΟΡΟΣ του ΑΕΡΑ που Αναπνέουμε

6 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Η μικρή ήταν 11 χρόνων και η Παναγία της έδειξε τον πόλεμο. Η μικρή την ρώτησε πότε θα γίνει αυτό και η Παναγία της απάντησε …”

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Εγκεφαλικά νεκρός! Το μεγάλο ψέμα. Δείτε πώς αντιδρούν όταν τους παίρνουν τα όργανα.

    36 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Ηλίας Καλλιώρας: Από τα πυρηνικά όπλα στο αλέτρι: Η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Μαζικές αποχωρήσεις γυναικών από τον Στρατό! Έφοδος Δένδια τα ξημερώματα: “Πετάξτε έξω τους Αξιωματικούς, θέλω να μάθω την αλήθεια”

    24 shares
    Share 10 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr