ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει Ποιά Χώρα θα Γίνει Υπερδύναμη (video)

ΚΛΟΙΟΣ. - 9 Νοέ 2018 - 15:00
Loading...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι ένας χρονοταξιδιώτης, γνωστός με το όνομα Νώε, δήλωσε ότι μία χώρα θα έχει τις ανάλογες τεχνολογικές και κοινωνικές αλλαγές που χρειάζονται ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια να γίνει μία υπερδύναμη, ξεπερνώντας τις ήδη υπάρχουσες.

Σύμφωνα με την Βρετανική express.co.uk, σε έναν συγκλονιστικό ισχυρισμό που έγινε online, ο Νώε αποκαλύπτει μία μεγάλη χώρα θα κάνει τις απαιτούμενες επενδύσεις ώστε μέσα τις επόμενες δύο δεκαετίες θα εξελιχθεί σε μία υπερδύναμη, ενώ παλαιότερα, σύμφωνα με την, επίσης, Βρετανική dailystar.co.uk, είχε αναφέρει ότι ο μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι η Yolanda Renee King, η εγγονή του Martin Luther King.
Ισχυρίστηκε ότι αυτή η χώρα θα σπρώξει χρήμα στην ανάπτυξη ενός ισχυρού προγράμματος ταξιδιών στο χρόνο μεταξύ άλλων κυβερνητικών βελτιώσεων που θα κάνει για τον πληθυσμό της.

Αυτές οι τεχνολογικές εξελίξεις θα εξασφαλίσουν την άνοδο της χώρας σε παγκόσμια δύναμη, ξεπερνώντας παράλληλα τις δυνατότητες των Ηνωμένων Πολιτειών να…

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/11/chronotaxidiotis-chora-yperdynami.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter