ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χρονοταξιδιώτης Μιλάει για ΔιαΠλανητικό Πόλεμο σε Ανιχνευτή Ψεύδους που τον Επιβεβαιώνει (video)

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 1 Ιούν 2018 - 9:18

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας ακόμα χρονοταξιδιώτης έρχεται από πολύ μακριά και κάνει μία πρωτοφανή αποκάλυψη για το μέλλον της ανθρώπινης φυλής. Αναφέρεται στο δικό μας «αύριο» το οποίο όπως θα διαπιστώσετε και εσείς είναι αρκετά ενδιαφέρον. Εκείνο, όμως, που το κάνει τις αποκαλύψεις του περισσότερο εντυπωσιακές είναι ότι μιλάει συνδεδεμένος σε ανιχνευτή ψεύδους, ο οποίος επιβεβαιώνει όλα όσα λέει.

Σύμφωνα με την express.co.uk, ο χρονοταξιδιώτης, ο οποίος ανέφερε το όνομά του ως James Oliver, ισχυρίζεται ότι έφτασε στην χρονιά του 2018 και «κόλλησε» εκεί ύστερα από κάποια σοβαρή βλάβη που υπέστη η χρονομηχανή του, σε ένα ταξίδι από το 6491.

Έτσι, βρήκε την ευκαιρία και έδωσε μία συνέντευξη στο Apex TV, όπου ανάμεσα σε άλλα ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν αμέτρητες μορφές όντων πολύ πιο εξελιγμένα από τους ανθρώπους, σε πάρα πολλούς πλανήτες στο σύμπαν.

Αλλά ο κ. Oliver υποστήριξε ότι απαιτείται ακόμη ισορροπία, δηλώνοντας:…

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/06/chronotaxidiotis-milaei-diaplanitiko-polemo-anichneyti-pseydoys.html#

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr