ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ω ! ΔΥΣΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΗΣ……

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 28 Μαΐ 2019 - 21:20
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΕΓΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΤΗΣ  ΑΓΙΑΣ   ΤΡΙΑΔΟΣ.

  1. 7. 2015.

+++ Πάρε μολύβι και χαρτί και κάθισε να γράψης και σαν τελειώσης τέκνον Μου, κάτσε και συ να κλάψης. Για ότι μέλλει να γενή στην δύστυχη Ελλάδα, που άφησε για να σβυστή η θεϊκή της δάδα.

Ω! δύστυχη Ελλάδα Μου, τι πρόκειται να πάθης, απ’ τις πολλές παρεκτροπές και τα φριχτά σου λάθη. Εσύ που έφεγγες παντού σ’ όλη την ανθρωπότη, άφησες και σε κάλυψαν του βρωμερού τα σκότη! Πώς παραδόθηκες εσύ στα βρωμερά θηρία, που είχες τόσο ένδοξη, μεγάλη ιστορία;  Δεν είδες πως σε πλάνεψαν οι σκοτεινές δυνάμεις και κάθε μέρα που περνά την δύναμή σου χάνεις; Σε έπεισαν να αρνηθής τον Κύριο και Θεό σου και να ασπαστής και να δεχθής τον άσπονδο εχθρό σου. Σου είπαν , δεν χρειάζεται ΠΑΤΡΙΔΑ και ΘΡΗΣΚΕΙΑ, μα ούτε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, να λείπουν και τα τρία. Αυτά τα τρία ήταν για σε, τα ΟΣΙΑ και ΙΕΡΑ σου, αυτά όπου λάμπρυναν  και δόξαζαν το ΟΝΟΜΑ σου. Μα τώρα σε κατάφεραν αυτά να αρνηθής και από την πρώην αίγλη σου να απογυμνωθής. Σου είπαν, δεν χρειάζεται πλέον για σε ΠΑΤΡΙΔΑ, όλοι οι άνθρωποι της γης θα ζήσετε στα ίδια. Όλη η γη ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΣ για όλους τους ανθρώπους, όποια φυλή κι αν κατοική  σ’ όλους της γης τους τόπους. Ένα ΑΘΛΙΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ όλων των θρησκειών, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, το  ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ.

Δεν βλέπεις που γεμίσανε την Χώρα σου, όλων των ειδών ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ;  Δεν βλέπεις πως λυσσάξανε εσύ να τους δεχθής; Δεν βλέπεις πως κατήργησαν πλέον ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΟΥ; Και τώρα ποιος ΕΓΓΥΗΣΗ δίνει γι’ ασφάλειά σου, που όλοι εποφθαλμιούν τα ΕΔΑΦΗ τα δικά σου;

Κοπάδι ΛΥΚΩΝ ΦΟΒΕΡΩΝ σ’ έχει περικυκλώσει και αγωνίζονται όλοι τους , ποιος το πρώτο χτύπημα σε σένανε να δώση. Να σε ξεσχίσουν σκέπτονται,    να σε εξαφανίσουν, το ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ. Μα πιο πολύ αγωνίζονται ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, δεν θέλουν να ακούγεται πλέον ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Ω! Τρισκατάρατοι εχθροί, παιδιά του Εωσφόρου, που πάτε να τα βάλετε με τον Θεό των όλων. Της  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ  αρχηγός είναι Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, και ποιος θα τα βάλη με Αυτόν;

Κι αν ξέφυγαν οι Έλληνες  από του Κυρίου το κοπάδι, όμως δεν τους εγκατέλειψε η Θεία Του η Χάρη. Και όποιος τα βάζει με αυτούς, με τον Θεό τα βάζει και με τα ίδια τα χέρια του, τα μάτια του τα βγάζει. Σκάβουνε λάκο όλοι τους   να ρίξουν την Ελλάδα, μα αυτοί μέσα θα πέσουνε και στην Ελλάδα θ’ αναφθή ξανά η θεϊκή η δάδα. Οι Έλληνες πλέον θα δουν ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ, αφού οι ΜΑΣΚΕΣ πέσουνε και δουν πλέον πως ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ. Θα μείνουν ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ, χωρίς κανέναν φίλο, αφού όλοι από πίσω τους, τους έκαναν τον σκύλο.

Το επιτρέπω ο Θεός ετούτο για να γίνη, να έρθουν σε συναίσθηση, να φύγη η σκοτοδίνη. Να δουν πως μόνον ο Θεός ειλικρινά τους αγαπάει και πως η Θεία Σκέπη Του, τους σκέπει , τους φυλάει. Μα βρίσκονται σε λήθαργο και πρέπει να ξυπνήσουν, να αποβάλουν τον εχθρό, Θεό να αναζητήσουν. Γι ‘ αυτό και θα δοκιμαστούν, γι’ αυτό και θα χτυπηθούνε, απ’ τα βαριά τους πταίσματα να εξιλεωθούνε.  Είναι ΠΙΙΚΡΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ , μα πρέπει να το πιούνε, απ’ την βαρειά αρρώστεια τους αυτοί  να γιατρευθούνε. Θα έρθουν τα χτυπήματα σ’ αυτούς απανωτά, να φύγουν τα ζιζάνια, να μείνουν τα καλά. ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ Ν’ ΑΝΑΦΘΗ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΘΕΪΚΗ Η ΔΑΔΑ.

Θα πέση ΠΕΙΝΑ ΦΟΒΕΡΗ, πολλοί θ’ αποδημήσουν, θα λείψουνε τα τρόφιμα, δεν θά ‘χουν για να ζήσουν. Μα πιο πολλοί θε να χαθούν σαν θά ‘ρθη ο ΣΕΙΣΜΟΣ, θα είναι των αμαρτωλών ο εξαφανισμός. Κι ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ θα αναφανούν, ΠΑΝΟΥΚΛΑ και ΧΟΛΕΡΑ και θα χανώνται οι άνθρωποι την νύχτα και την μέρα.

Είναι η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, άρχισε ο ΘΕΡΙΣΜΟΣ, φθάνει πιά η ΥΒΡΙΣ φθάνει ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ.  Δεν ημπορεί ο Κύριος άλλο να το αντέξη, θέλει ΦΩΤΙΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΑΦΙ να σας βρέξη. Όμως υπάρχουν λιγοστοί αληθινοί πιστοί, που ανατρέπουν του ΘΕΟΥ  την ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ. Αυτοί κρατούν το ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ζητούν το ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ, για όλον τον αμαρτωλό και απειθή λαό Του.

Δεν τόθελα Ελλάδα Μου έτσι να χτυπηθής, δεν τόθελα Ελλάδα Μου ν’ αποδεκατιστής. Χρόνια και χρόνια προσπαθώ να σε ειδοποιήσω και από τον βαθύ τον λήθαργο να σε ταρακουνήσω. Μα μόνη σου εδιάλεξες εσύ το ΤΙΜΩΡΩ σου, αφού αρνήθηκες Εμέ τον Πλάστη και Θεό σου. Το διάβαζες εις την Γραφή πως «ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΨΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ» ,γιατί λοιπόν εδιάλεξες οδόν αποστασίας; Ξεπέρασες τα ΣΟΔΟΜΑ μαζί και την ΓΟΜΌΡΑ, της ασελγείας διάλεξες εσύ την κατηφόρα.

Εσύ ήσουν το καμάρι Μου, σ’ όλη την Οικουμένη, σαν έφεγγε η δάδα σου και ήταν αναμμένη.  Και τώρα πώς κατάντησες να ζης εις το σκοτάδι, με μόνη σου κατεύθυνση   τον σκοτεινό τον Άδη; Λυπάμαι και σε συμπονώ, μα πρέπει να επέμβω, να σώσω ότι σώνεται πριν να είναι αργά, να σε επαναφέρω στα όσια και ιερά. Έχεις εσύ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΗ, το ΦΩΣ να μεταδώσης σ’ ολόκληρη την γη. Γι’ αυτό επείγει   ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ για να σε καθαρίσω, κάθε σαπρό και βρωμερό να το εξαφανίσω και σένα από την αρχή να σε λαμποκοπήσω.

Ο Τρισυπόστατος Θεός, ο Παντοδύναμος Δημιουργός, εχάρισα τον λόγο Μου σε τούτο το γραπτό, για να ενημερώσω τον Ελληνικό Λαό. Λαέ Μου ξύπνα γρήγορα, κάνε  μεταβολή, η ιδική Μου αγκαλιά για σε είν’ ανοιχτή. Βιάσου να πης το ΗΜΑΡΤΟΝ και να μετανοήσης, αν θές ν’ αναβληθούν οι τιμωρίες σου, αν θέλης για να ζήσης. Βιάσου πριν κλείση η πόρτα Μου, πριν κλείσουνε τ’ αυτιά Μου, πριν σε αποδεκατίσουνε τα φοβερά δεινά Μου, που θάναι αυτά παγκόσμια, στην γη απ’ άκρη σ’ άκρη, που θα πνιγή στο ΑΙΜΑ ΤΗΣ, που θα πνιγή στο ΔΑΚΡΥ.

Κλείνω εδώ τον λόγο Μου και σφραγίζω το γραπτό με τον Άγιο και Τίμιο Ζωοποιό Σταυρό και όποιος έχει ώτα ανοιχτά, ας ακούση και ας δεχθή τον λόγον Μου τον ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, που απευθύνω εις εσάς ο Τρισυπόστατος και Μόνος Αληθινός Θεός.

Αμήν γένοιτο και τω Τρισυποστάτω Θεώ δόξα.+++

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…