ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Όλα στη φόρα! Πως ο Fauci συνωμότησε με τον Zuckerberg για να σπείρουν τον πανικό για τον Covid-19 πριν από τις εκλογές

ΔΙΕΘΝΗ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 3 Ιούν 2021 - 11:24

Νέες αποκαλύψεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθησαν στο πλαίσιο του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA) έδειξαν πώς ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) Dr. Anthony Fauci συνεργάστηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook Mark Zuckerberg για να εφαρμόσουν τον οργουελικό έλεγχο της σκέψης από την αρχή της πανδημίας COVID-19.

Κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής απόψεων το Φεβρουάριο του 2020, ο Zuckerberg ρώτησε τον Fauci για τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να βοηθήσει στη σύνθεση και τη μαζική διανομή ενός εμβολίου COVID-19, προσφέροντας να ρίξει χρήματα και πόρους στο έργο μέσω του ιδρύματός του.

“Χάρηκα που άκουσα τη δήλωσή σας ότι το εμβόλιο covid-19 θα είναι έτοιμο για δοκιμές σε ανθρώπους σε έξι εβδομάδες. Υπάρχει κάποιος πόρος που μπορεί να βοηθήσει το ίδρυμά μας να το επιταχύνει ενδεχομένως ή τουλάχιστον να διασφαλίσει ότι θα παραμείνει σε καλό δρόμο;” ρώτησε ο Zuckerberg τον Fauci.

“Εάν ξεκινήσουμε τον Απρίλιο ( ~6-7 εβδομάδες από τώρα ) με μια δοκιμή φάσης 1 με 45 άτομα, θα χρειαστούν άλλοι 3-4 μήνες για να προσδιοριστεί η ασφάλεια και κάποια ανοσογονικότητα. Το επόμενο βήμα είναι η φάση 2 για την αποτελεσματικότητα. Μπορεί να χρειαστούμε βοήθεια με πόρους για τη δοκιμή φάσης 2, εάν δεν λάβουμε το αιτούμενο συμπλήρωμα προϋπολογισμού. Πιστεύω ότι θα είμαστε εντάξει. Εάν αυτό ξεφύγει από την πορεία του, θα επικοινωνήσω μαζί σας. Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Το εκτιμώ πολύ”, δήλωσε ο Fauci στην απάντησή του.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Zuckerberg προσέγγισε ξανά τον Fauci με την πρόταση να κάνει προπαγάνδα για λογαριασμό του, προκειμένου να διασφαλίσει ότι το κοινό είχε προετοιμαστεί κατάλληλα με φόβο για τον ιό COVID-19.

“Ήθελα να στείλω ένα ευχαριστήριο σημείωμα για την ηγεσία σας και για όλα όσα κάνετε για να καταστήσετε την αντίδραση της χώρας μας σε αυτό το ξέσπασμα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική. Ήθελα επίσης να μοιραστώ μερικές ιδέες για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε να διαδώσετε το μήνυμά σας, αλλά καταλαβαίνω ότι είστε απίστευτα απασχολημένος, οπότε μην αισθανθείτε την ανάγκη να απαντήσετε, εκτός αν αυτές φαίνονται ενδιαφέρουσες”, έγραψε.

Ο Ζάκερμπεργκ εξήγησε πώς η πλατφόρμα του επρόκειτο να λειτουργήσει ως Μεγάλος Αδελφός για να περιορίσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το COVID-19 που δεν είχαν εγκριθεί από το καρτέλ των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών.

“Αυτό δεν είναι ακόμη δημόσιο, αλλά δημιουργούμε έναν κόμβο πληροφοριών για τον κορονωϊό που θα βάλουμε στην κορυφή του Facebook για όλους (200+ εκατομμύρια Αμερικανοί, 2,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως) με δύο στόχους: (1) να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι μπορούν να λαμβάνουν έγκυρες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές και (2) να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να ασκούν κοινωνική απόσταση και να δώσουμε ιδέες για να το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας εργαλεία του διαδικτύου. Αυτό θα είναι ζωντανό μέσα στις επόμενες 48 ώρες”, έγραψε σε ένα email από τον Μάρτιο του 2020.

“Ως κεντρικό μέρος αυτού του κόμβου, νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο να συμπεριληφθεί ένα βίντεο από εσάς, επειδή οι άνθρωποι εμπιστεύονται και θέλουν να ακούσουν από ειδικούς και όχι από ένα μάτσο οργανισμούς και πολιτικούς ηγέτες. Αυτό θα μπορούσε να γίνει σε διάφορες μορφές, αν είστε ανοιχτοί σε αυτό. Πιθανότατα το καλύτερο θα ήταν η ηχογράφηση μιας ερώτησης και απάντησης όπου θα απαντάτε στις κορυφαίες ερωτήσεις του κόσμου, αλλά θα ήμασταν ανοιχτοί και σε άλλες μορφές”, πρόσθεσε.

“Η ιδέα και η πρότασή σας ακούγεται καταπληκτική. Θα ήμουν ευτυχής να κάνω ένα βίντεο για τον κόμβο σας. Πρέπει να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και να τους πείσουμε να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις στρατηγικές μετριασμού, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα”, δήλωσε ο Fauci σε απάντηση.

Εκτός από την προπαγάνδα για λογαριασμό του Dr. Fauci, ο Zuckerberg στελέχωσε επίσης το Facebook με βετεράνους πράκτορες των Δημοκρατικών και χρηματοδότησε κρίσιμες εκλογικές υποδομές για τις εκλογές του 2020, οι οποίες είναι γεμάτες με καταγγελίες για εξαπάτηση και ατασθαλίες.

Το Big League Politics ανέφερε πώς τα μετρητά του Ζάκερμπεργκ επέβαλαν τη συμμόρφωση των εξαγορασμένων Ρεπουμπλικάνων που έκαναν τα στραβά μάτια στην εκλογική απάτη όταν είχε μεγαλύτερη σημασία:

“Το γραφείο του υπουργού Εσωτερικών της Τζόρτζια Μπραντ Ράφενσπεργκερ υπερασπίζεται την καταβολή άνω των 5 εκατομμυρίων δολαρίων από μια ομάδα που υποστηρίζεται από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ για τη χρηματοδότηση της εκλογικής υποδομής στην πολιτεία.

Το Center for Election Innovation and Research (CEIR), με έδρα την Ουάσινγκτον, χορήγησε σχεδόν 5,6 εκατομμύρια δολάρια στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών της Τζόρτζια. Προφανώς έλαβαν τεράστια ανταπόδοση από την επένδυσή τους, καθώς ο Raffensperger δεν έκανε τίποτε άλλο από το να παρεμποδίζει μετά την ανακοίνωση των ύποπτων αποτελεσμάτων από εκλογικά κέντρα επανδρωμένα από Δημοκρατικούς που καταγράφηκαν σε βιντεοκασέτα να παραβιάζουν τον εκλογικό νόμο.

Ο εκπρόσωπος του Raffensperger, Walter Jones, καυχήθηκε σε σχόλιο που έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Georgia Star News ότι τα χρήματα του Zuckerberg τους έδωσαν τη δυνατότητα να συντρίψουν τις διαφωνίες που ζητούν έρευνες για την εκλογική απάτη.

“Οποιαδήποτε πηγή επιχορήγησης ή χρηματοδότησης, όπως επιτρέπεται από τη νομοθεσία της Τζόρτζια, επέτρεψε σε αυτό και στα τοπικά εκλογικά γραφεία να καταπολεμήσουν την παραπληροφόρηση παρόμοια με τα πρόσφατα άρθρα που δημοσιεύθηκαν από αυτό το μέσο και υπονομεύουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της Τζόρτζια”, δήλωσε ο Τζόουνς.

Εκτός από τη χρηματοδότηση της εκλογικής διαδικασίας στη Γεωργία, το CEIR δαπάνησε επίσης 13 εκατομμύρια δολάρια στην Πενσυλβάνια, 11 εκατομμύρια δολάρια στο Μίσιγκαν, 5,6 εκατομμύρια δολάρια στη Γεωργία και 4 εκατομμύρια δολάρια στην Αριζόνα. Πρόκειται για όλες αυτές τις πολιτείες όπου η καταμέτρηση των ψήφων διακόπηκε μυστηριωδώς, αφού ο Τραμπ είχε συγκεντρώσει ένα φαινομενικά ανυπέρβλητο προβάδισμα. Όταν συνεχίστηκε η καταμέτρηση των ψήφων, οι διεκδικητές των εκλογών στερήθηκαν το δικαίωμα ψήφου και εκατοντάδες χιλιάδες μυστηριώδη ψηφοδέλτια που έφτασαν μεσάνυχτα ανέτρεψαν τις εκλογές προς τον Μπάιντεν.

Εκτός από το να πληρώνει διάφορους υπουργούς Εσωτερικών για να τους βοηθήσει να συμμορφωθούν, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Ζάκερμπεργκ λογόκρινε επίσης τις ειδήσεις σχετικά με το γιο του Μπάιντεν, Χάντερ, για να προστατεύσει τις προεδρικές του πιθανότητες, παρά το γεγονός ότι οι ειδήσεις ήταν αληθινές”.

Η Αμερική, βρίσκεται αντιμέτωπη με βιβλικά επίπεδα διαφθοράς και, αν δεν επιτευχθεί γρήγορα η απόδοση ευθυνών στους εγκληματίες που καταδίκασαν τη Δημοκρατία, η καταδίκη φαίνεται να είναι στον ορίζοντα για την πρώην χώρα της ελευθερίας.

Πηγή: bigleaguepolitics.com

theflagreport.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr