ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ότι είναι ομαλό το διδασκόμαστε από την φύση, την αλήθεια, τον Θεό. Ότι είναι ανώμαλο το ψηφίζουν όσοι εξυπηρετούν …

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 9 Μαΐ 2018 - 8:08
Loading...

…ανήθικα κέντρα, αλλά και όσοι τα ανέχονται χωρίς να αντιδρούν ουσιαστικά. Το διδάσκει ο εχθρός του Θεού.

Κανένας Έλληνας στην πλειοψηφία του δεν κατανοεί γιατί θεωρείται φοβικό, το να μην δέχεται ως φυσιολογικό το να μεγαλώνει ένα παιδί με δύο άντρες ή δύο γυναίκες.

Γιατί είναι φοβικό το να θεωρεί η απόλυτη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, φυσιολογικό ένα παιδί να

μεγαλώνει και να γαλουχείται όπως η αληθινή – φυσική ροή της ζωής μας έχει διδάξει εξ αρχής της Δημιουργίας, ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα;

Γιατί είναι ομοφοβικό το να μην δέχεται η πλειοψηφία αυτό που επιβάλλει η νέα τάξη της μειοψηφίας;

Ο κάθε άνθρωπος σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση την οποία φέρει από την γέννηση του, έχει κάθε δικαίωμα αυτοδιάθεσης, το πώς δηλαδή θα διαθέσει το νου του, την καρδιά του και το σώμα του. Έως εδώ κανένα πρόβλημα. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα και έτσι

ξεκινάει το πρόβλημα, να βιάζει την ελεύθερη βούληση των άλλων και κυρίως των μικρών παιδιών, που δεν είναι επιλογή τους να μεγαλώσουν μέσα σε ένα άρρωστο ψυχικά περιβάλλον.

Διότι είναι βιασμός να μεγαλώνεις ένα παιδί σύμφωνα με αυτό που σκοτεινά κέντρα της γης επιθυμούν και όχι με την φυσιολογική ροή. Ένα παιδί γεννιέται μέσα από έναν άντρα και μία γυναίκα. Αυτός ο βιολογικός νόμος αποτελεί και την αποδοχή ως φυσιολογικού ακριβώς αυτό και όχι ότι αποτελεί στοιχείο της ελεύθερης βούλησης και αυτοδιάθεσης που είναι αφύσικο και σίγουρα εμπεριέχει λάθος.

Άλλο σεβασμός στην προσωπική επιλογή και άλλο κατάληψη των αγνών αθώων παιδικών ψυχών. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας… Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κατά απόλυτη πλειοψηφία γνωρίζουμε πως γεννιούνται τα παιδιά. Εκτός εάν κάποιος μας αποδείξει πως υπήρξε γέννηση ανθρώπου από άλλη οδό.

Έλεος!

Σαφώς και δεν υπάρχει και εφόσον δεν υπάρχει, ένα παιδί οφείλουμε να μεγαλώνει από το «πρότυπο της γεννήσεως», έναν άντρα και μία γυναίκα.

Η επιστήμη κατάφερε να πάει τον άνθρωπο στο διάστημα, αλλά ποτέ δεν στάθηκε ικανή να αλλάξει την φυσιολογική γέννηση. Αυτό και μόνο αποδεικνύει πως η προώθηση της νέας τάξης υιοθεσιών από δύο άντρες ή δύο γυναίκες, είναι πέρα ως πέρα έξω από κάθε ηθικό και βιολογικό νόμο. Άλλο η επιλογή του κρεβατιού των ανθρώπων και άλλο η οικογένεια και δει με παιδιά.

Πως δικαιολογείται να καλύπτεται νομικά ότι είναι αφύσικο;

Δυστυχώς έγινε συνείδηση όλων μας ποιοι ψήφισαν και ψηφίζουν νόμους που πάνε ενάντια στην φύση. Είναι αυτοί που εξυπηρετούν τα

σκοτεινά κέντρα παγκοσμιοποίησης, τα οποία θέλουν τον άνθρωπο εγκλωβισμένο στα πάθη του ώστε να τον εξουσιάζουν απόλυτα. Και εδώ η ευθύνη δεν είναι μόνο της κυβέρνησης, αλλά και όσων υπερψηφίζουν ένα τέτοιο νομοσχέδιο, ή έκαναν το κορόϊδο.

Είναι οι ίδιοι αυτοί οι πολιτικοί που και ενώ στην Ελλάδα υποστήριξαν την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, την ίδια ώρα οι ίδιοι είναι αυτοί που θυσίασαν την Ελλάδα στα αφεντικά τους, παραβιάζοντας το Σύνταγμα, φτωχοποιώντας την χώρα, εξαθλιώνοντας τον Ελληνικό λαό, ξεπουλώντας τον Δημόσιο και φυσικό πλούτο. Είναι οι «πολιτικοί υπάλληλοι» όσων καπηλεύονται την χώρα και τις ζωές των ανθρώπων της.

Και για να λέμε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι, χωρίς φτιαξίδια, αυτοί που τώρα ψηφίζουν αυτόν τον νόμο δεν είναι τίποτα παραπάνω από εξυπηρετητές του σκότους, που για την Ορθοδοξία μας είναι ο αντίχριστος. Γενικά επιλέγουν να εκφράζουν το κακό από το καλό αν θέλουμε να το δούμε σφαιρικά.

Έτσι σύμφωνα με την άποψη μου φωτογραφίζω ακριβώς ποιοι είναι αυτοί, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Συνένοχοι είναι και όλοι όσοι έκαναν πως δεν ψήφισαν εκμεταλλευόμενοι το κύμα αντίδρασης της πλειοψηφίας για ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ θα μπορούσαν να το έχουν σταματήσει.

Δεν συμμετείχαν σε καμία εκδήλωση αντίθεσης, δεν πήραν πρωτοβουλία να το σταματήσουν εγκαίρως, δεν έριξαν και πάλι την κυβέρνηση, όπως δεν έκαναν με τον σάλο που δημιουργεί η ενδεχόμενη πώληση της Μακεδονίας μας, ούτε η πείνα που επικρατεί στην χώρα μικρών και μεγάλων Ελλήνων.

Το αίσχος αυτό έχει όνομα. Και όνομα του είναι όσοι *ψηφίζουν αλλά και όσοι *ανέχονται προσποιούμενοι το αντίθετο, όλα όσα τα τελευταία χρόνια δικτατορικά περνούν για τον λαό μας χωρίς τον λαό μας.

Γέροντας Ιλαρίων (κατά κόσμο Θωμάς Κονσολάκης).

Κίνημα Ανατροπής – ταυτότητα Πατρίδας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter