• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Έκρυθμη η κατάσταση σε ολόκληρη την χώρα: Η κυβέρνηση “πολιορκείται” από τους αγρότες και τους νησιώτες

10 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ANAMENETAI ENA “KAYTO” ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Έκρυθμη η κατάσταση σε όλη την χώρα και η κυβέρνηση τελεί υπό καθεστώς “πολιορκάις” καθώς από το πρωί οι κάτοικοι της Κω έχουν ανάψει φωτιές γύρω από την περιοχή όπου είναι να δημιουργθεί το hot spot, και την ίδια στιγμή η χώρα έχει “κοπεί” στα δύο (ή και τα τρία) καθώς θα μπλοκαριστούν τα Τέμπη από τα αγροτικά μπλόκα.

Κάτοικοι του Πυλίου, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου βρίσκονται στο δρόμο που οδηγεί στο στρατόπεδο (στην Λίμνη) έχουν ανάψει φωτιές και κρατούν κλειστό το δρόμο προς το στρατόπεδο, ενώ αρκετοί μαζεύονται και στον Λινοπότη σύμφωνα με το vimatisko.gr
Άλλες 2 διμοιρίες των ΜΑΤ έφτασαν το βράδυ της Παρασκευής (9.30) στην Κω, προκειμένου να ενισχύσουν την Αστυνομική παρουσία στο νησί.
Να σημειωθεί ότι υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα ξεκινήσουν σήμερα εργασίες και στο Λινοπότη.
Το Mega μετέδωσε ότι κάποιοι από αυτούς προσπαθούν ακόμη και να αποσπάσουν τα κινητά τηλέφωνα από τις αρχές.
Σύμφωνα με το vimatisko.gr όταν έφτασε στο σημείο το αυτοκίνητο με το οποίο κινείται ο Ταξίαρχος, δεν επέτρεψαν τη διέλευσή του.
Τόσο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Δημήτρης Βίτσας, όσο και ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega, χαρακτήρισαν ακραία στοιχεία όλους αυτούς που αντιδρούν.
Σημειώνεται ότι μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, πρέπει να είναι έτοιμα τα hot spot στα νησιά. Πέραν των αντιδράσεων των κατοίκων της Κω έντονες αντιδράσεις υπάρχουν και στη Σίνδο.
Ο Δημήτρης Βίτσας, αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, τόνισε ότι οι άνθρωποι που αντιδρούν είναι μεμονωμένοι και αντιδρούν σε οποιαδήποτε δράση, επισημαίνοντας ότι το στρατόπεδο στην Κω θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
«Οι πρόσφυγες θα παραμένουν στα στρατόπεδα 72 ώρες, έτσι ώστε στη συνέχεια να προωθούνται. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια ένταση. Ελπίζω να σκεφτούν καλύτερα τις κινήσεις τους στη Σίνδο για την κατάληψη του χώρου. Συναντηθήκαμε και δύο φορές με τον δήμαρχο και μιλήσαμε για το πώς θα φτιαχτεί το στρατόπεδο. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Η Ελλάδα δεν είναι ομοσπονδία δημάρχων».
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, επιμένει ότι ο χώρος για τα hot spot είναι ακατάλληλος. «Δεν αντιδρούμε στη δημιουργία hot spot, αντιδρούμε στην επιλογή του χώρου. Eπιμένουμε και θα προχωρήσουμε στην κατάληψη».
2
3
6
10
11
14
15
Την ίδια στιγμή η Ελλάδα σήμερα θα κοπεί στα δύο καθώς θα αποκλειστούν τα Τέμπη από αγροτικό μπλόκο στις 12 το μεσημέρι. Με 24ωρους, αλλά και επ’ αόριστον αποκλεισμούς, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και δηλώνουν «δεν φεύγουμε γιατί δεν έχουμε πού να πάμε».
Στη γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου αποφασίστηκε, η κοιλάδα των Τεμπών θα παραμείνει κλειστή από τις 12 το μεσημέρι το Σαββάτου μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.
Στη Λαμία η εθνική οδός θα κλείσει από το μεσημέρι για 24 ώρες στο μπλόκο της Ανθήλης.
Στις 12.00 το μεσημέρι η Πρωτοβουλία Αγροτών, που αριθμεί 62 μπλόκα σε όλη την Ελλάδα, συγκαλεί συνάντηση των μπλόκων της χώρας στη Βέροια, για να συζητηθούν τα αιτήματα και οι προτάσεις των αγροτών.
Παραμένει η απαίτηση της απόσυρσης του σχεδίου για το ασφαλιστικό και φορολογικό και η εκ νέου κατάρτισή του με τη δική τους επίβλεψη, αλλά και η συγκρότηση διακομματικής επιτροπής, προκειμένου όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων να τοποθετηθούν επί των θεμάτων που οδήγησε τον κλάδο στα μπλόκα.
Πάλι όμως έχουμε το οξύμωρο που το Pronews.gr έθιξε από χθες. Όλα γίνονται για ένα ασφαλιστικό το οποίο οι δανειστές έχουν αρνηθεί. Δηλαδή δεν ισχύει. Συνεπώς ποιο νομοσχέδιο ζητούν να αποσυρθεί; Και η κυβέρνηση ποιο νομοσχέδιο προσπαθεί να περάσει;
Κι όμως η κυβέρνηση αυτό το ν/σ που υποστηρίζει με κάθε κόστος, γνωρίζει ότι δεν υφίσταται, και οι αγρότες αλλά και μαζί τους όλες οι κοινωνικές ομάδες παλεύουν εναντίον του ενώ ξέρουν ότι αυτό το συγκεκριμένο δεν πρόκειται να εφαρμοστεί.
Πρόκειται για έναν πολιτικό παραλογισμό που οφείλεται καθαρά στην εποχή της μνημονιακής τρέλας.
Αφού οι δανειστές έχουν αρνηθεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο προς τι γίνεται όλος ο αγώνας; Η κυβέρνηση γιατί έρχεται σε σύγκρουση με την κοινωνία; Και οι αγρότες τί ακριβώς είναι αυτό που αντιπαλεύουν;   
Θα είχαν νόημα όλα αυτά έαν η κυβέρνηση είχε καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές και παρουσίαζε την τελική πρόταση όσο σκληρή και αν ήταν στην κοινωνία.   
Τότε θα είχε επίσης νόημα για την κοινωνία να συγκρουστεί με την κυβέρνηση και τους δανειστές αρνούμενη να υποκύψει στην ασφαλιστική “γκιλοτίνα” καθώς αμέσως μετά ακολουθεί και η εργασιακή.

 

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Τα “υπέρ-ραντάρ” έρχονται στην Ελλάδα – 2.500 κάμερες, πρόστιμα 700 ευρώ και το τέλος του “κόβω μπροστά στην κάμερα”»
Slider

«Τα “υπέρ-ραντάρ” έρχονται στην Ελλάδα – 2.500 κάμερες, πρόστιμα 700 ευρώ και το τέλος του “κόβω μπροστά στην κάμερα”»

by admin
11 ώρες ago
Ετοιμάζουν να καταστρέψουν όλα τα βαρέα μηχανήματα εξόρυξης λιγνίτη προκαλώντας αντιδράσεις
Slider

Ετοιμάζουν να καταστρέψουν όλα τα βαρέα μηχανήματα εξόρυξης λιγνίτη προκαλώντας αντιδράσεις

by admin
23 ώρες ago
Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα
ΕΛΛΑΔΑ

Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα

by admin
2 ημέρες ago
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”
Slider

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Ομαδικός βιασμός 17χρονης μεθυσμένης Βελγίδας από Ιρακινούς πρόσφυγες

Ομαδικός βιασμός 17χρονης μεθυσμένης Βελγίδας από Ιρακινούς πρόσφυγες

Ο ΚΑΡΧΑΡΙΟΚΥΝΗΓΟΣ… ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ο ΚΑΡΧΑΡΙΟΚΥΝΗΓΟΣ… ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr