• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ Νεοφύτου (Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού): “Δεν υπάρχει επιδίωξη να είμαστε ένα ελληνικό κράτος…”

9 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ή ΑΚΟΜΑ…;;

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΩΡΑ “ποιοί εντεταλμένοι βάζουν τα λόγια στο στόμα του κάθε τυχοδιώκτη Σουλτάνου” ή ΑΚΟΜΑ…;;

Για το Κυπριακό, τις εξελίξεις στο Ισραήλ, την προεκλογική και πολλά άλλα, μίλησε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο».

Ο κ. Νεοφύτου, μιλώντας για το Κυπριακό, δήλωσε: «Δεν υπάρχει επιδίωξη από εμάς να είμαστε ένα ελληνικό κράτος». Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ξεκαθάρισε πως αυτό που θέλουμε είναι ένα κυπριακό κράτος, χωρίς να παραγνωρίζουμε την εθνική μας ταυτότητα.

Το πρόβλημα της επίλυσης του Κυπριακού, υπογράμμισε, είναι ότι η Τουρκία θέλει να ελέγχει την Κύπρο μέσω των εγγυήσεων και των στρατευμάτων.

Στόχος, είπε ο κ. Νεοφύτου, είναι μέσα από την επίλυση του Κυπριακού να ζήσουμε σε ένα ενιαίο χώρο όπως γίνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αναφορά έγινε και στην ομοσπονδία, σημειώνοντας ότι η λειτουργία του κράτους δεν εξαρτάται από αυτήν, καθώς «δυσλειτουργίες υπάρχουν και σε ένα ενιαίο κράτους που το διοικούμε μόνο Έλληνες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την αναγνώριση των Ιεροσόλυμων

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ χαρακτήρισε το Παλαιστινιακό πιο δύσκολο πρόβλημα και από το Κυπριακό, για να τονίσει την ανάγκη όπως είμαστε προσεχτικοί στον τρόπο που τοποθετούμαστε για το εν λόγω ζήτημα.

«Έχουμε άριστες θέσεις με τον αραβικό κόσμο και με το Ισραήλ, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεχτικοί», τόνισε.

Το «λεγόμενο» κέντρο

Ως «λεγόμενο» κέντρο, χαρακτήρισε τον ενδιάμεσο χώρο, εξηγώντας ότι παγκόσμια, το κέντρο, είναι ένας χώρος μετριοπαθής και συναινετικός. «Εδώ είναι η φωνή της αντίδρασης, του μηδενισμού. Είναι ο χώρος που προτιμά αντί λύση στα προβλήματα, να βρίσκει χίλια δυο προβλήματα…», όπως σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σε σχέση με το αφήγημα που προτάσσει στο Κυπριακό ο εν λόγω χώρος, ο κ. Νεοφύτου διερωτήθηκε: «Τι λέει ο χώρος του κέντρου; Έχουμε ένα Αναστασιάδη, τα έδωσε όλα και δίνοντάς τα όλα, άνοιξε τις ορέξεις της Άγκυρας και θέλουν κι άλλα. Και τι λέει αυτός ο χώρος; Όταν βγάλουμε τον Νικόλα Παπαδόπουλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα βάλουμε τη νέα στρατηγική, τις απαιτήσεις μας, θα είμαστε διεκδικητικοί, ο Ερντογάν θα το βάλει στα πόδια και θα έρθει γονατιστός να δεχτεί τις θέσεις μας».

Ανάλυση δημοσκοπήσεων

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ προέβη και σε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση των δημοσκοπήσεων που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει προτίμηση για αντίπαλο στον δεύτερο γύρο, καθώς η απόφαση αυτή επαφίεται στη βούληση των ψηφοφόρων, στάθηκε ιδιαίτερα στις συσπειρώσεις των κομμάτων, κρίνοντας ως αδύναμο κρίκο ουσιαστικά, τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Όπως τόνισε, αθροιστικά με τα αποτελέσματα των βουλευτικών, τα κόμματα που στηρίζουν τον Νικόλα Παπαδόπουλο σε ποσοστά, ξεπερνούν ακόμη και τα ποσοστά που λαμβάνει στις δημοσκοπήσεις ο Νίκος Αναστασιάδης.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τον κ. Νεοφύτου, ο κ. Παπαδόπουλος και ως ένα βαθμό και ο κ. Μαλάς, δεν λαμβάνουν τα ποσοστά των κομμάτων που τους στηρίζουν.

Την ίδια ώρα, όμως, ο ηγέτης του ΔΗΣΥ υπενθύμισε ότι στην Κύπρο δεν θα υπάρξει κόμμα που θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο ίδιος θα συνεχίσει να χτίζει γέφυρες και όχι τείχη.

Δεν είναι παροχολογία, αλλά νοικοκυρεμένη πολιτική

Η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη δίνει με βάση τα πλεονάσματα, τόνισε ο κ. Νεοφύτου, χωρίς να αυξάνει, αλλά μειώνοντας το δημόσιο χρέος, απορρίπτοντας έτσι τα περί παροχολογίας.

Για τις εκτρώσεις

Σε σχέση με τη θέση του ΔΗΣΥ για τις εκτρώσεις, ο κ. Νεοφύτου δήλωσε: «από τη μια υπάρχει το δικαίωμα της ζωής και δεν είναι εύκολο πράγμα να αποφασίζεις να αφαιρείς μια ζωή, χωρίς να ρωτηθεί αυτός που του αφαιρείς τη ζωή. Από την άλλη, ζούμε σε μια κοινωνία όπου πολλοί άλλοι λόγοι, εκ των πραγμάτων, μπορεί μια έκτρωση να σώσει ζωές».

Διακοπές στο γνωστό μέρος

Στο πιο χαλαρό κομμάτι της συνέντευξης που παραχώρησε στο ΣΙΓΜΑ και την εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο κ. Νεοφύτου αποκάλυψε ότι τις διακοπές των Χριστουγέννων θα τις περάσει στο χωριό του την Αργάκα.

sigmalive.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
7 ώρες ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
1 ημέρα ago
Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…
Slider

Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…

by admin
1 ημέρα ago
Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα
Slider

Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Τραμπ-Πούτιν και… Κωνσταντινούπολη-Ιερουσαλήμ!

Τραμπ-Πούτιν και… Κωνσταντινούπολη-Ιερουσαλήμ!

Χονδραίνει το παιγνίδι: Η τουρκική αστυνομία κάλεσε αξιωματούχο του FBI για ανάκριση

Χονδραίνει το παιγνίδι: Η τουρκική αστυνομία κάλεσε αξιωματούχο του FBI για ανάκριση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr