• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ανοίγει τις ”πύλες της κολάσεως” ο Ερντογάν: Βγάζει 30.000 κατάδικους από τις φυλακές – Ετοιμάζει νέα απόπειρα εισβολής στον Έβρο;

6 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης κατά της Ελλάδος εφαρμόζει ως γνωστό εδώ και καιρό η Τουρκία στην Έβρο, στο οποίο έχουν “επιστρατευθεί” ακόμα και “εδικοί” του ΟΗΕ, οι οποίοι ζητούν απο την ελληνική πλευρά να “σταματήσει… την βία κατά των μεταναστών”.

Ενώ ο Έβρος ξαναπήρε “φωτιά”, η τουρκική κυβέρνηση ετοιμάζει την ανάληψη δράσης στις φυλακές λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, εξετάζοντας ένα νομοσχέδιο για την απελευθέρωση χιλιάδων κρατουμένων, μέρος των οποίων είναι γνωστό το που θα κατευθυνθεί στην συνέχεια (Έβρος).

Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι εκατοντάδες μετανάστες που θα απελευθερωθούν από τις γεμάτες τουρκικές φυλακές, θα κατευθυνθούν στα σύνορα, διότι δεν θα θέλουν να βρεθούν ξανά αργότερα πίσω από τα κάγκελα εφόσον ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Τα πολιτικά κόμματα, οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις προτρέπουν τις τουρκικές αρχές να απελευθερώσουν χιλιάδες κρατούμενους, επισημαίνοντας την ευπάθεια χιλιάδων ανθρώπων, γράφει το πρακτορείο ειδήσεων Duvar. 

Εκτιμάται ότι σήμερα στην Τουρκία υπάρχουν περίπου 300 χιλιάδες φυλακισμένοι.

Η δημοσίευση σημειώνει ότι οι φυλακές στην Τουρκία είναι γεμάτες και οι αναφορές ότι οι άνθρωποι κοιμούνται στο πάτωμα ο ένας δίπλα στον άλλον είναι απόλυτα επιβεβαιωμένες.

Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων εφιστούν την προσοχή στο γεγονός ότι ο κορωνοϊός μπορεί εύκολα να εξαπλωθεί μέσα στις φυλακές.

Επιπλέον, σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις, αν γίνει δεκτή αυτή η πρόταση, περίπου 30.000 αιχμάλωτοι θα απελευθερωθούν από τις τουρκικές σωφρονιστικές εγκαταστάσεις.

Μιλάμε για πρωτόγνωρες καταστάσεις που θυμίζουν άλλες εποχές στην Τουρκία.

Την ίδια στιγμή, ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ επικοινώνησε με την κυβέρνηση της Ελλάδας, εκφράζοντας τις ανησυχίες του σχετικά με την κατάσταση των μεταναστών και των αιτούντων ασύλου στα σύνορα Τουρκίας-Ελλάδας.

Ο ίδιος ενημέρωσε επίσης και τα σχετικά θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της κυβέρνησης της Τουρκίας, δείχνοντας την χώρα μας ως τον υπαίτιο της όλης κατάστασης στον Έβρο!

Η επιστολή του ειδικού του ΟΗΕ:

“Η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει άμεση δράση για να τερματιστεί η βία κατά των μεταναστών και των αιτούντων ασύλου  στα σύνορα Τουρκίας-Ελλάδας, καθώς και να ενισχυθεί η προστασία τους”, δήλωσε ο ειδικός του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

“Ανησυχώ πολύ για τις αναφερθείσες προσπάθειες κατά των αιτούντων ασύλου και των μεταναστών, γεγονός που συνιστά παραβίαση της απαγόρευσης των συλλογικών απελάσεων και της αρχής της μη επαναπροώθησης”, δήλωσε ο Φίλιπε Γκονζάλεζ Μοράλες, Ειδικός Εισηγητής των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών.

Ο εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ εξέφρασε ανησυχία του για τις εκθέσεις (!) επιθέσεων και βίας κατά των αιτούντων ασύλου από τις ελληνικές υπηρεσίας  ασφαλείας και άγνωστους ένοπλους, με σκοπό να τους ωθήσουν πίσω στην τουρκική πλευρά των συνόρων.

”Οι μετανάστες που κατόρθωσαν να διασχίσουν τα σύνορα φέρονται ότι συνελήφθησαν από Έλληνες συνοριοφύλακες, κρατήθηκαν, απογυμνώθηκαν, κατασχέθηκαν τα υπάρχοντά τους και επέστρεψαν στην Τουρκία. Αυτή η φερόμενη υπερβολική χρήση βίας φαίνεται να έχει οδηγήσει σε θανάτους και τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου ενός Σύρου αιτούντα ασύλου.”

Ο González Morales εξέφρασε επίσης τις ανησυχίες του για την αύξηση της εχθρότητας και της βίας κατά των εργαζομένων των ανθρωπιστικών οργανώσεων, των υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δημοσιογράφων που εργάζονται στη μεθοριακή περιοχή και στο Αιγαίο.

“Η Ελλάδα έχει την ευθύνη να διασφαλίσει ότι οι μετανάστες και όσοι τους βοηθούν, προστατεύονται από απειλές και επιθέσεις. Οι αρχές πρέπει να καταδικάσουν έγκαιρα και να δώσουν λόγο  για τις εν λόγω πράξεις”, συνέχισε ο ίδιος.

Η Ελλάδα αποφάσισε την 1η Μαρτίου 2020 να αναστείλει την πρόσβαση στους αιτούντες ασύλου για 30 ημέρες για άτομα που διέσχισαν παράνομα τα σύνορα. Αυτά τα άτομα θα επέστρεφαν στη χώρα από την οποία έφθασαν ή στην χώρα προέλευσή τους, χωρίς εγγραφή ή ατομική αξιολόγηση.

“Η Ελλάδα πρέπει να αναστρέψει αμέσως την απόφασή της, η οποία δεν έχει νομική βάση στο διεθνές δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το δικαίωμα του ατομικού ασύλου αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προστασίας των προσφύγων. Αυτό δεν μπορεί να τεθεί σε αναμονή “, δήλωσε ο εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ.

“Η επιστροφή ατόμων χωρίς δίκαιη διαδικασία θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε περιπτώσεις επαναπροώθησης, και σε καταστάσεις όπου ενδέχεται αυτοί οι άνθρωποι να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο θανάτου, βασανιστηρίων, κακής μεταχείρισης, δίωξης ή άλλης ανεπανόρθωτης βλάβης”, συνέχισε ο ίδιος.

Ο κ. Felipe González Morales (Χιλή) διορίστηκε ειδικός εισηγητής για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών τον Ιούνιο του 2017 από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

Ως ειδικός εισηγητής, είναι ανεξάρτητος από οποιαδήποτε κυβέρνηση ή οργάνωση. Είναι Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Diego Portales, στο Σαντιάγκο της Χιλής, όπου και είναι Διευθυντής.

Για όλα αυτά δηλαδή που λαμβάνουν χώρα στον Έβρο, σύμφωνα με τον ειδικό του …ΟΗΕ, κατηγορείται μόνο η Ελλάδα, ενώ οι Τούρκοι στρατοχωροφύλακες και άλλοι ειδικοί δεν έχουν πράξει τίποτα το μεμπτό όλο αυτό το διάστημα.

Πρόκειται για ένα τρομερά επικίνδυνο σενάριο το οποίο προωθεί ο ΟΗΕ και έχει σαφή σκοπό να αλλοιώσει τον πληθυσμό στην ΕΕ, αποφεύγοντας τις οποιαδήποτε κατηγορίες προς την κυβέρνηση της Τουρκίας που έχει διαπράξει πλήθος εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

pentapostagma.gr
Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Πρώην πράκτορας FBI: Η μυστηριώδης εξαφάνιση επιστήμονα του Λος Άλαμος μπορεί να είναι δολοφονία με “Voice-to-Skull” – Το κρανίο της δεν είχε σφαίρα»
ΔΙΕΘΝΗ

«Πρώην πράκτορας FBI: Η μυστηριώδης εξαφάνιση επιστήμονα του Λος Άλαμος μπορεί να είναι δολοφονία με “Voice-to-Skull” – Το κρανίο της δεν είχε σφαίρα»

by admin
1 ώρα ago
Ο Πόλεμος κατά του Χριστιανισμού Κλιμακώνεται στην Ευρώπη – Ιστορικές Εκκλησίες Παραδίδονται στις Φλόγες
Slider

Ο Πόλεμος κατά του Χριστιανισμού Κλιμακώνεται στην Ευρώπη – Ιστορικές Εκκλησίες Παραδίδονται στις Φλόγες

by admin
1 ώρα ago
False flag στη Λαύρα του Κιέβου: Το έγκλημα του καθεστώτος Zelensky ενάντια στην Ορθοδοξία – Οι αποδείξεις που συγκλονίζουν
ΔΙΕΘΝΗ

False flag στη Λαύρα του Κιέβου: Το έγκλημα του καθεστώτος Zelensky ενάντια στην Ορθοδοξία – Οι αποδείξεις που συγκλονίζουν

by admin
2 ώρες ago
Είπαν «ναι»! Ένα διατροφικό έγκλημα (και) με ελληνική σφραγίδα!
Slider

Είπαν «ναι»! Ένα διατροφικό έγκλημα (και) με ελληνική σφραγίδα!

by admin
3 ώρες ago
Next Post
Μέχρι και 10.000 έχουν «κολλήσει» κορωνοϊό στην Ελλάδα αλλά μπορεί και να μην… νοσήσουν ποτέ! – 71 τα νέα κρούσματα

Μέχρι και 10.000 έχουν «κολλήσει» κορωνοϊό στην Ελλάδα αλλά μπορεί και να μην... νοσήσουν ποτέ! - 71 τα νέα κρούσματα

Ο Αμερικανικός στρατός μπήκε στη Νέα Υόρκη! Ξεκινά στις ΗΠΑ η μάχη κατά του κορονοϊού (vid/pics).

Ο Αμερικανικός στρατός μπήκε στη Νέα Υόρκη! Ξεκινά στις ΗΠΑ η μάχη κατά του κορονοϊού (vid/pics).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr