• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ανοιχτή Επιστολή Εκατοντάδων Αυστριακών Αστυνομικών Ζητά την Απόσυρση του Υποχρεωτικού Εμβολιασμού και τον Τερματισμό της Διάκρισης

4 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Μετάφραση: Απολλόδωρος

14 Ιανουαρίου, 2022 TheRioTimes – Διαβάστε το εδώ
__________

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ – Οι αυστριακοί “Αστυνομικοί για τα Θεμελιώδη Δικαιώματα και τις Ελευθερίες” απηύθυναν ανοικτή επιστολή απευθείας στον υπουργό Εσωτερικών Gerhard Karner (ÖVP), καλώντας τον να αποσύρει την εντολή εμβολιασμού. Σε περίπτωση που η υποχρέωση εμβολιασμού τεθεί σε ισχύ, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη συμφόρηση προσωπικού στο εκτελεστικό σώμα.

Οι αστυνομικοί περιγράφουν τους εαυτούς τους στην επιστολή ως εξής:

Οι αξιωματικοί επιπλήττουν τον τεράστιο διχασμό της κοινωνίας και επισημαίνουν ότι αυτός επηρεάζει αισθητά και τη συνεργασία εντός του αστυνομικού σώματος.

Επικρίνουν τη μονόπλευρη ενημέρωση σχετικά με τα μόνο υπό όρους εγκεκριμένα εμβόλια Covid, των οποίων οι παρενέργειες αγνοούνται σε μεγάλο βαθμό, και αμφισβητούν έντονα το επιχείρημα της αλληλεγγύης υπέρ του εμβολιασμού.

Οι αστυνομικοί δηλώνουν ότι πρέπει πάντα να διατηρούν την αναλογικότητα στην υπηρεσία τους – αλλά ότι μια γενική ή ειδική για την εργασία απαίτηση εμβολιασμού δεν θα ήταν αναλογική, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα γεγονότα.

Σε περίπτωση που τεθεί σε ισχύ ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, ο υπουργός Εσωτερικών Karner θα πρέπει να υπολογίσει το γεγονός ότι “η Δημοκρατία της Αυστρίας θα χάσει πολυάριθμους αφοσιωμένους, καταρτισμένους και με κίνητρο αστυνομικούς”.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

Ανοιχτή επιστολή των Αστυνομικών για τα Θεμελιώδη Δικαιώματα και Ελευθερίες -Έκκληση για την απόσυρση του υποχρεωτικού εμβολιασμού και τον τερματισμό της διαίρεσης της κοινωνίας

Αγαπητέ ομοσπονδιακέ Υπουργέ Εσωτερικών Gerhard Karner,

Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στην πατρίδα μας, την Αυστρία, θεωρούμε καθήκον μας ως Αστυνομικοί για τα Θεμελιώδη Δικαιώματα και Ελευθερίες να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας σχετικά με τον σχεδιαζόμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό και το διχασμό της κοινωνίας.

Δεν είμαστε ένωση, συνδικάτο ή νομικό πρόσωπο. Δεν είμαστε ούτε ακροδεξιοί ούτε αριστεροί εξτρεμιστές. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση αντίπαλοι του εμβολιασμού ή ακόμη και οι λεγόμενοι θεωρητικοί συνωμοσίας.

Είμαστε μια ομάδα αρκετών εκατοντάδων αστυνομικών από όλη την Αυστρία που έχουν συγκεντρωθεί ανεπίσημα λόγω της τρέχουσας κατάστασης.

Είμαστε άνθρωποι με διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο και οι χαρακτήρες και οι ανάγκες μας είναι εξίσου διαφορετικές. Και όσο διαφορετικοί και αν είμαστε προσωπικά, είμαστε ενωμένοι σε αυτό το θέμα.

Ως δημόσιοι υπάλληλοι, οφείλουμε σύμφωνα με το άρθρο 43 (2) του Νόμου περί Δημόσιας Διοίκησης να διασφαλίζουμε σε κάθε μας συμπεριφορά ότι διατηρείται η εμπιστοσύνη του κοινού στην ορθή εκτέλεση των υπηρεσιακών μας καθηκόντων.

Από την εισαγωγή του κανονισμού 3G στο χώρο εργασίας και την απειλή του υποχρεωτικού εμβολιασμού, έχει επίσης παρατηρηθεί ένας αισθητός εσωτερικός διαχωρισμός μεταξύ των συναδέλφων σε “ανεμβολίαστους” και “εμβολιασμένους“, ο οποίος έχει οδηγήσει ολοένα και περισσότερο σε συγκρούσεις, ακόμη και σε διακρίσεις εις βάρος των ανεμβολίαστων συναδέλφων.

Κατά τη γνώμη μας, ωστόσο, αυτός ο εσωτερικός διαχωρισμός επηρεάζει πλέον την ικανότητά μας να ασκούμε αντικειμενικά τα επίσημα καθήκοντά μας. Συνάδελφοι που δεν έχουν εμβολιαστεί αλλά υποβάλλονται συνεχώς σε εξετάσεις απειλούνται πλέον με πειθαρχικά μέτρα και κατηγορίες.

Και παρόλο που το αφήγημα των “ανεμβολίαστων ως των οδηγών της πανδημίας” έχει πλέον ακυρωθεί από τα επιστημονικά ευρήματα, εξακολουθεί να δηλητηριάζει την εμπιστοσύνη στη συντροφικότητα και την επιτυχή ομαδική εργασία.

Αυτή η απόφαση υπέρ ή κατά του εμβολιασμού ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται σεβαστή και αποδεκτή από όλα τα μέρη, συμπεριλαμβανομένου του εργοδότη. Ως αστυνομικοί ασκούμε ένα επικίνδυνο επάγγελμα στο οποίο κάθε υπηρεσιακή πράξη μπορεί θεωρητικά να οδηγήσει και στο θάνατο κάποιου εμπλεκόμενου.

Από την άποψη αυτή, παίρνουμε το θάρρος να δηλώσουμε ότι μπορούμε εύλογα να περιμένουμε να εξετάσουμε και να σταθμίσουμε μοναδικά τους κινδύνους της φαρμακευτικής αγωγής ή του εμβολιασμού και την επακόλουθη άκρως προσωπική διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Κατά τη γνώμη μας, η “αλληλεγγύη προς την κοινωνία” που συχνά ζητείται από τα εμβολιασμένα άτομα, εάν κάποιος μιλάει κατά του εμβολιασμού Covid 19 για διάφορους λόγους, είναι ένα κάπως αμφισβητήσιμο επιχείρημα που πρέπει να συζητηθεί.

Επιπλέον, όπως δείχνουν οι επιστημονικές μελέτες, ο εμβολιασμός ενέχει υψηλό κίνδυνο παρενεργειών, η σοβαρότητα και η συχνότητα των οποίων δεν είναι συγκρίσιμες με εκείνες άλλων εμβολίων που έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί μέχρι σήμερα, και η πραγματική έκταση των οποίων θα φανεί πιθανώς μόνο με την πάροδο του χρόνου, δεδομένου ότι οι παρενέργειες αυτές λαμβάνουν σήμερα (δυστυχώς) ελάχιστη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, θεωρούμε ότι είναι ηθικά αμφίβολο και ηθικά καταδικαστέο να διατυπώνεται μια γενική κατηγορία ότι μια ομάδα, όπως οι ανεμβολίαστοι, ευθύνεται για την κατάρρευση του συστήματος υγείας.

Μια τέτοια προσέγγιση δεν εφαρμόζεται στους καπνιστές, στους παχύσαρκους, στους αθλητές ακραίων αθλημάτων ή σε άλλες ομάδες των οποίων η συμπεριφορά και ο τρόπος ζωής είναι πιθανό να επιβαρύνουν αδικαιολόγητα το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης με βάση την αλληλεγγύη.

Υπάρχουν επίσης πολλοί εμβολιασμένοι άνθρωποι στα νοσοκομεία, αν και τα παιχνίδια αριθμών και οι διαφορετικοί τρόποι μέτρησης ή δήλωσης των αριθμών προσφέρουν μια μεταβλητή άποψη και για τις δύο θέσεις επιχειρηματολογίας, ανάλογα με τον τρόπο ανάγνωσης και ερμηνείας τους.

Δεν είμαστε γιατροί, ούτε μπορούμε ή επιθυμούμε να ξεκινήσουμε εδώ μια συζήτηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού Covid 19 ή των παραγόντων γονιδιακής θεραπείας.

Παρ’ όλα αυτά, διάφοροι ειδικοί από διαφορετικούς κλάδους έχουν αναγνωρίσει και έχει καταστεί σαφές από την πράξη ότι ο εμβολιασμός ως μεμονωμένη λύση είναι απίθανο να τερματίσει την πανδημία.

Ως εκ τούτου, μας ανησυχεί να βλέπουμε πώς οι κριτικές φωνές από κύκλους ειδικών καταστέλλονται αμέσως από τους προϊσταμένους, τους εργοδότες, τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης, οι οποίοι τους αρνούνται κάθε αρμοδιότητα και εμποδίζουν έναν ανοιχτό διάλογο για πιθανές άλλες (θεραπευτικές) προσεγγίσεις.

Αντ’ αυτού, το αφήγημα του εμβολιασμού κηρύσσεται σαν “θέσφατο” και η χώρα οδηγείται επανειλημμένα σε ακινησία με λουκέτα – με σημαντικές συνέπειες για την οικονομία και την κοινωνία.

Βλέπουμε αυτή την εξέλιξη με ανησυχία, διότι υπονομεύει την ελευθερία της έκφρασης σε μια δημοκρατία, εμποδίζει τον επιστημονικό διάλογο και αποτελεί έκφραση μιας δικτατορίας της γνώμης – και μας επηρεάζει και εμάς.

Ως αστυνομικοί, είμαστε υποχρεωμένοι σε όλες μας τις ενέργειες, σημαντικά όταν επεμβαίνουμε σε θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες, να τηρούμε την αναλογικότητα και να καταφεύγουμε στο μέτρο που εξυπηρετεί τον σκοπό στην εκάστοτε κατάσταση, ενώ παράλληλα χαρίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο στα δικαιώματα ενός ατόμου.

Όλα τα εμβόλια και τα γονιδιακά θεραπευτικά που είναι διαθέσιμα κατά της πανδημίας έχουν έγκριση ΜΟΝΟΝ υπό όρους και η πραγματική διάρκεια της αποτελεσματικότητάς τους είναι συχνά άγνωστη. Επιπλέον, οι παρενέργειες δεν έχουν ακόμη τεκμηριωθεί ή ελεγχθεί επαρκώς και δεν παρέχουν επαρκή προστασία από τη μόλυνση και τη μετάδοση, όπως έχει πλέον αποδειχθεί επανειλημμένα επιστημονικά.

Εκτός από την έλλειψη αναλογικότητας, η περίσταση των υπό όρους εγκρίσεων είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη. Κατά συνέπεια, όλοι όσοι εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19 συμμετέχουν σήμερα σε συνεχιζόμενες ιατρικές δοκιμές, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι το 2024, ανάλογα με το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, η συμμετοχή σε μια ιατρική δοκιμή πρέπει να γίνεται χωρίς τη χρήση βίας, απάτης, τεχνάσματος, πίεσης, εξαπάτησης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής πειθούς ή εξαναγκασμού.

Θα θέλαμε, επομένως, να σας επισημάνουμε ότι επειγόντως, σε περίπτωση που υπάρξουν ελλείψεις προσωπικού λόγω του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των συνοδευτικών απειλούμενων μέτρων στο πλαίσιο της νομοθεσίας για τη δημόσια διοίκηση- θα πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να υπολογίσετε το γεγονός ότι η Δημοκρατία της Αυστρίας θα χάσει πολυάριθμους αφοσιωμένους, καταρτισμένους και με κίνητρο αστυνομικούς.

Ως εκ τούτου, σας ζητάμε να ρίξετε μια ματιά σε άλλες χώρες όπου επίσης έχουν γίνει προσπάθειες να εξαναγκαστεί το εργατικό δυναμικό να υποβληθεί σε τέτοιους εμβολιασμούς και όπου αυτό απέτυχε παταγωδώς λόγω της κατάστασης του προσωπικού.

Ως εκ τούτου, σας ζητάμε:

  • να υποστηρίξετε την καθιέρωση μη επαγγελματικού ή γενικού υποχρεωτικού εμβολιασμού ή οποιασδήποτε άλλης μορφής υποχρεωτικού έμμεσου εμβολιασμού στην Αυστρία.
  • να υποστηρίξετε ότι, από ιατρικής άποψης και για λόγους ίσης μεταχείρισης, το 3G στον εργασιακό χώρο αναστέλλεται πλήρως ή τουλάχιστον μετατρέπεται σε 1G -δηλαδή TESTED (δινέργεια τεστ)- και εφαρμόζεται με εσωτερικούς υπηρεσιακούς πόρους.
  • να διασφαλίσετε ότι οι διακρίσεις εις βάρος των μη εμβολιασμένων συναδέλφων και οι απειλές για πειθαρχικά μέτρα και μηνύσεις κατά των υπαλλήλων σας θα τερματιστούν.
  • να μας δώσετε και πάλι τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στα βασικά μας καθήκοντα, το αστυνομικό έργο, θέλουμε να είμαστε εκεί για τον πληθυσμό ως “φίλος και αρωγός” και όχι να τον απειλούμε κατά τη διάρκεια κατεξοχήν ειρηνικών διαδηλώσεων, οι οποίες προκλήθηκαν λόγω της αυξανόμενης δυσαρέσκειας του πληθυσμού με την πολιτική.

telegra.ph

——————

Δικτυογραφία:

Open letter from hundreds of Austrian police officers demands withdrawal of mandatory vaccination and end of division – The Rio Times

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/open-letter-from-hundreds-of-austrian-police-officers-demands-withdrawal-of-mandatory-vaccination-and-end-of-division/

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ο Σνάιντερ προειδοποιεί: “Ο μεγάλος έρχεται, η Καλιφόρνια θα βυθιστεί στον ωκεανό”
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Σνάιντερ προειδοποιεί: “Ο μεγάλος έρχεται, η Καλιφόρνια θα βυθιστεί στον ωκεανό”

by admin
28 λεπτά ago
“Godzilla El Niño” Ο καύσωνας της κόλασης, η κλιματική κατάρρευση και η επιδημία που έρχεται; – Το τρίπτυχο του εφιάλτη
ΔΙΕΘΝΗ

“Godzilla El Niño” Ο καύσωνας της κόλασης, η κλιματική κατάρρευση και η επιδημία που έρχεται; – Το τρίπτυχο του εφιάλτη

by admin
38 λεπτά ago
Όλοι οι Εβραίοι σ’ έχουν βαρεθεί”: Η εκρηκτική τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ-Νετανιάχου που αποκαλύπτει τη ρήξη
ΔΙΕΘΝΗ

Όλοι οι Εβραίοι σ’ έχουν βαρεθεί”: Η εκρηκτική τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ-Νετανιάχου που αποκαλύπτει τη ρήξη

by admin
59 λεπτά ago
Σοκ: Ο Zelensky σχεδιάζει απόβαση στην Κριμαία – Η Ρωσία προειδοποιεί: Μαζική αυτοκαταστροφή, θα αφανίσουμε την Ουκρανία
Slider

Σοκ: Ο Zelensky σχεδιάζει απόβαση στην Κριμαία – Η Ρωσία προειδοποιεί: Μαζική αυτοκαταστροφή, θα αφανίσουμε την Ουκρανία

by admin
2 ώρες ago
Next Post
🔴 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Εκδικάστηκε η Προσφυγή στο ΣτΕ για το “5G”

🔴 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Εκδικάστηκε η Προσφυγή στο ΣτΕ για το "5G"

Zero Hedge : Οπτικοποίηση της παγκόσμιας οικονομίας των 94 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε ένα διάγραμμα

Zero Hedge : Οπτικοποίηση της παγκόσμιας οικονομίας των 94 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε ένα διάγραμμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr