• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 30 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Αντεπίθεση Μαξίμου για να προλάβει νέες διαδηλώσεις

5 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Παρά τις επίσημες και απαξιωτικές αντιδράσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τις πρόσφατες διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου, στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει προφανής ανησυχία.

Για την ακρίβεια, ουδείς περίμενε να υπάρχει τέτοια συμμετοχή και στις δύο συγκεντρώσεις, καθώς οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στο κυβερνητικό επιτελείο μιλούσαν για συγκέντρωση μερικών εκατοντάδων «γραφικών».

Στο Μαξίμου λοιπόν έχει σημάνει συναγερμός και κύριο μέλημα είναι η αναχαίτιση αυτού του κύματος εκδηλώσεων πριν η κατάσταση ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Από εκεί που υπήρχε πλήρης αδιαφορία και καμία ανησυχία παρά το ότι ήταν ενήμεροι για τα ηλεκτρονικά καλέσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τώρα επικρατεί το ακριβώς αντίθετο. Η αντιμετώπιση της κυβέρνησης θυμίζει πόλεμο σε εσωτερικό εχθρό, ο οποίος θα διεξαχθεί με όλες τα μέσα που διαθέτει το Μαξίμου.

Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης

Η κυρία έμφαση για την αντιμετώπιση του φαινομένου, προκειμένου να μην μετεξελιχθεί σε ένα νέο κύμα αγανακτισμένων που θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, δίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ήδη, έχουν εντοπιστεί η κύριοι λογαριασμοί κυρίως στο facebook αλλά και στο Twitter που πρωταγωνιστούν στην κοινοποίηση των συγκεντρώσεων και ενδέχεται ακόμα και να υπάρξει πλήρης απαγόρευση της λειτουργίας τους.

Παράλληλα έχει εξαπολυθεί επικοινωνιακή αντεπίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Twitter, όπου εκατοντάδες λογαριασμοί που πρόσκεινται στο Μέγαρο Μαξίμου, απαξιώνουν οποιαδήποτε αναφορά στις πρόσφατες συγκεντρώσεις με στόχο να παρεμποδίσουν το φαινόμενο ηλεκτρονικού τσουνάμι, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε πολυπληθή συμμετοχή στο δρόμο.

Είναι αυτονόητο ότι τα μεγάλα ΜΜΕ απέφυγαν οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών που να δείχνει το εύρος των συγκεντρώσεων. Αντίθετα, περιορίστηκαν σε ορισμένα στιγμιότυπα με τις γραφικότερες φιγούρες που πρωταγωνίστησαν, προκειμένου να αποτρέψουν τους λεγόμενους «νοικοκυραίους» να συνταχθούν μαζί τους, όπως είχε γίνει στους Αγανακτισμένους.

Τέλος, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο παρέμβαση της δικαιοσύνης για να στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα διασποράς ψευδών ειδήσεων αλλά και ακόμα βαρύτερα που σχετίζονται με την διάδοση της πανδημίας και την μη τήρηση των μέτρων κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων, αλλά κυρίως στα καλέσματα που γίνονται από το διαδίκτυο. Να μην απορήσουμε εάν δούμε να ασκούνται διώξεις για προτροπή σε κακουργηματική πράξη, κατά διοργανωτών.

Στο πλευρό του Μαξίμου η αξιωματική αντιπολίτευση

Πολύτιμος παραστάτης σε αυτή την προσπάθεια αναχαίτισης του κλίματος των συγκεντρώσεων, είναι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόσο επίσημα όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σχεδόν το σύνολο των αναρτήσεων λογαριασμών φιλικά προσκείμενος τον ΣυΡιζΑ, είναι ειρωνικές απέναντι στις πρόσφατες διαδηλώσεις, ενώ ενισχύουν το αφήγημα της κυβέρνησης ότι πρόκειται για γραφικούς και ακραίους συμμετέχοντες και διοργανωτές, δημοσιεύοντας τις ίδιες φωτογραφίες που έχει διαρρεύσει η κυβέρνηση στα συστημικά ΜΜΕ.

Το γεγονός αυτό δίνει την δυνατότητα στην κυβέρνηση να αντιδράσει με σκληρότητα απέναντι στους διοργανωτές των επόμενων συγκεντρώσεων, διότι εάν έχει την αξιωματική αντιπολίτευση στο πλευρό της, μπορεί να πάρει σκληρά μέτρα για την πάταξη του κύματος αμφισβήτησης των κυβερνητικών μέτρων αναφορικά με την πανδημία, χωρίς να υπάρξει σοβαρή, θεσμική κοινοβουλευτική αντίδραση.

Πηγή: newsbreak.gr

theflagreport.com

Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Data Centers…τι είναι κ τι σημαίνουν για την Ελλάδα. Γιατί μας προτιμούν οι μεγαλύτερες εταιρειες
Slider

Data Centers…τι είναι κ τι σημαίνουν για την Ελλάδα. Γιατί μας προτιμούν οι μεγαλύτερες εταιρειες

by admin
2 ώρες ago
ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ! Παγίδα για νέα ταυτότητα με Παπαστεργίου
Slider

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ! Παγίδα για νέα ταυτότητα με Παπαστεργίου

by admin
12 ώρες ago
Άκης Τσελέντης: Κυβερνητικές φυλλάδες τρομοκρατούν τον κόσμο για τις ψηφιακές ταυτότητες όπως έκαναν με τα εμβόλια στην περίοδο της πανδημίας
Slider

Άκης Τσελέντης: Κυβερνητικές φυλλάδες τρομοκρατούν τον κόσμο για τις ψηφιακές ταυτότητες όπως έκαναν με τα εμβόλια στην περίοδο της πανδημίας

by admin
14 ώρες ago
ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! Έσκασε ξαφνικά, έγγραφο αποκάλυψη
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! Έσκασε ξαφνικά, έγγραφο αποκάλυψη

by admin
14 ώρες ago
Next Post

Φ.Βόβολης: Απαντήσεις στο Δικτάτορα και στους υποτακτικούς του. Ερχόμαστε με πλήθος λαού να σας Εκδιώξουμε!

Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος: Ἐπιτρέπεται ἡ ἐξόδιος ἀκολουθία Ρωμαιοκαθολικῶν σὲ Ὀρθόδοξους Ναοὺς

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr