• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτο: Η κυβέρνηση καλύπτει τον παιδόφιλο Δ.Λιγνάδη – «Χτυπούν Μενδώνη για το… Ελληνικό» λέει ο Α.Γεωργιάδης

5 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
Απίστευτο: Η κυβέρνηση καλύπτει τον παιδόφιλο Δ.Λιγνάδη – «Χτυπούν Μενδώνη για το… Ελληνικό» λέει ο Α.Γεωργιάδης
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Θράσος από την κυβέρνηση: Επιμένουν να καλύπτουν τον παιδόφιλο Δ.Λιγνάδη και αποδίδουν σε σύγκρουση επιχειρηματικών συμφερόντων το σκάνδαλο παιδεραστίας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, προχώρησε σε εκ νέου κάλυψη του παιδόφιλου και διορισμένου από την κυβέρνηση στο Εθνικό Θέατρο, Δ.Λιγνάδη, υπονοώντας ότι μέσω του σκανδάλου παιδεραστίας επιχειρηματικά συμφέροντα προσπαθούν να κτυπήσουν την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη που ξεκόλλησε το έργο του Ελληνικού.

Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι «και τότε γιατί η ίδια η Λίνα Μενδώνη όταν είδε ότι δεν μπορεί να καλύπτει πλέον τον παιδόφιλο, όπως έκανε επί δύο εβδομάδες, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ”πρόκειται για ένα επικίνδυνο άνθρωπο ο οποίος μας εξαπάτησε”»!

Δεύτερο ερώτημα είναι «πως η κυβερνητική γραμμή είναι δυνατόν να συμπίπτει με την υπερασπιστική γραμμή του νέου συνηγόρου του παιδόφιλου Δ. Λιγνάδη, Α.Κούγια, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι επιχειρηματικά συμφέροντα για το Ελληνικό βρίσκονται πίσω και έχουν υποθάλψει το σκάνδαλο παιδεραστίας».

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

«Για όσους δεν το γνωρίζετε μιλάμε για Σύλλογο της Άκρας Αριστεράς που έχει προσπαθήσει να σταματήσει κάθε είδους οικονομικής δραστηριότητας στη Χώρα και που μισούν την Υπουργό που ξεκόλλησε το Ελληνικό και μία σειρά άλλων επενδύσεων. Μην πέφτετε στην παγίδα», έγραψε, χαρακτηριστικά.

Πράγματι, στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων επιτίθεται στην κυρία Μενδώνη για την υπόθεση Λιγνάδη, αλλά την επικρίνει και για όλες τις μεταρρυθμίσεις που έκανε στο υπουργείο Πολιτισμού το τελευταίο διάστημα.

​Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, χαρακτηριστικά, «Η Λ. Μενδώνη έχει πολλάκις συνδέσει το όνομά της με καταστροφικές για τον πολιτισμό επιλογές, όπως η μεθοδευμένη καταστροφή των αρχαιοτήτων της Βενιζέλου, οι απαράδεκτες επεμβάσεις στην Ακρόπολη και η προσπάθεια διάλυσης της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας με την αλλαγή νομικού καθεστώτος στα κρατικά μουσεία, ενώ είναι τοις πάσι γνωστές οι μεθοδεύσεις για τη χειραγώγηση κορυφαίων θεσμικών οργάνων του ΥΠΠΟΑ όπως του ΚΑΣ, με καταστροφικά για την πολιτιστική κληρονομιά αποτελέσματα…».

Νωρίτερα ο Α.Κούγιας είχε δηλώσει:

«…Έχει στόχο την κυρία Μενδώνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια Υπουργός για την απεμπλοκή της τεράστιας επενδύσεως στο Ελληνικό, ώστε να ξεπεραστούν οι σκόπελοι των δήθεν αρχαιολογικών των δήθεν αρχαιολογικών ευρημάτων και να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η τεράστια επένδυση».

«…Παραβιάστηκε το τεκμήριο αθωώτητας του Δημήτρη Λιγνάδη» και ότι «Οι δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους, και μία κυρία 40 ετών, η οποία ομολογεί ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένη και είχε σεξουαλική σχέση με τον κύριο Λιγνάδη, ενώ ήταν δεσμευμένη, και της οποίας η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου, λεπτομέρειες της οποίας θα αναδείξουμε με το απολογητικό μας υπόμνημα και όσα θα απολογηθούμε στην κυρία Ανακριτή».

«…Πώς με αυτό το προανακριτικό και ανακριτικό υλικό παραβιάσθηκε τόσο ακραία το τεκμήριο αθωότητας εις βάρος του δυστυχούς σήμερα εντολέως μου, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του, χωρίς να κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον κύριο Εισαγγελέα και εξεδόθη ένταλμα συλλήψεως χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις και με μία εντελώς παράνομη διαδικασία.

Είμαι σχεδόν πέντε δεκαετίες συνήγορος υπερασπίσεως, γνωρίζω ότι δυστυχώς πολλές φορές κατασκευάζονται με σκοπιμότητα ποινικές υποθέσεις, που τις περισσότερες φορές είναι το μέσο επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων (υπόθεση του αείμνηστου Βρέντζου τρεις ημέρες πριν τις εκλογές του 2004, υπόθεση Ριχάρδου παραμονές εκλογών του 2019 κ.ά) και θέλω να καταστήσω γνωστό σε όλους ότι αυτή η υπόθεση με αυτή τη νομική βαρβαρότητα εις βάρος Έλληνα πολίτη έχει στόχο την κυρία Μενδώνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια Υπουργός για την απεμπλοκή της τεράστιας επενδύσεως στο Ελληνικό, ώστε να ξεπεραστούν οι σκόπελοι των δήθεν αρχαιολογικών ευρημάτων και να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η τεράστια επένδυση».

pronews.gr

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τουρκική έκθεση-σοκ: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική έκθεση-σοκ: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»

by Aris
15 ώρες ago
Η «Γαλάζια Πατρίδα» δείχνει εκλογές στην Ελλάδα το φθινόπωρο; Ποια η σχέση του με τον χρόνο των ελληνικών εκλογών;
Slider

Η «Γαλάζια Πατρίδα» δείχνει εκλογές στην Ελλάδα το φθινόπωρο; Ποια η σχέση του με τον χρόνο των ελληνικών εκλογών;

by admin
18 ώρες ago
«Εγώ πουλάω μόνο σε κυβερνήσεις και κράτη»
Slider

«Εγώ πουλάω μόνο σε κυβερνήσεις και κράτη»

by admin
1 ημέρα ago
ΣΟΚ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: H δήλωση Άδωνι και το κρυφό σχέδιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΟΚ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: H δήλωση Άδωνι και το κρυφό σχέδιο

by admin
2 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Τ.Πόλαρντ: «Έρχεται καταιγίδα που δεν έχουμε ξαναδεί – Θα έχουμε πόλεμο με Τουρκία και Αίγυπτο»!

Τ.Πόλαρντ: «Έρχεται καταιγίδα που δεν έχουμε ξαναδεί – Θα έχουμε πόλεμο με Τουρκία και Αίγυπτο»!

5 ημέρες ago
Ο “Κινέζος Νοστράδαμος”: Η Ανθρωπότητα έχει Εισέλθει στην πιο Επικίνδυνη Δεκαετία της Ιστορίας

Ο “Κινέζος Νοστράδαμος”: Η Ανθρωπότητα έχει Εισέλθει στην πιο Επικίνδυνη Δεκαετία της Ιστορίας

5 ημέρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Στο πίσω μέρος του διεστραμμένου εγκεφάλου τους σχεδιάζουν, αλλά …

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Στο πίσω μέρος του διεστραμμένου εγκεφάλου τους σχεδιάζουν, αλλά …

18 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    23 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr